everybodys fool



linne och haremsbyxa - Gina tricot, skärp - mammas gamla, smycken - tradera, egengjort, bikbok och hm

Nu drar rastlösheten över maxgränsen. Fan är ingen hemma, så jag kan komma och hålla lite sällskap. Annars går jag la ut och typ kastar sten i en bäck eller nått.


Kommentarer
Postat av: A L E X A N D R A - fotoblogg.

Hejhej, fin blogg du har!

ha en fortsatt bra dag,

kram Alexandra :)

2009-09-14 @ 18:09:18
URL: http://allysandra.blogg.se/
Postat av: Moa

Svar: Håller med!!

SNygg blogg by the way :)

2009-09-14 @ 18:34:21
URL: http://moaofsweden.blogg.se/
Postat av: Aleksandra

Hej! Vad roligt att du gillade bilderna.. önska verkligen att jag kunde skriva dig en manual men om jag ska vara ärlig vet jag inte hur jag lyckas.. började använda PS för två veckor sedan och har mest pillat runt..



men för att få till reporna man kan se i vissa bilder har jag använt google och den här länken: http://www.google.se/search?source=ig&hl=sv&rlz=1R2ADBF_sv&q=scratch+textures&meta=lr%3D&aq=0&oq=scratch+texture



Laddat ner på datorn och lagt på tex skrivbordet. Vill jag använda den i en bild går jag in på "file" (PS) sedan "place", använder den som "overlay" och sedan kan man välja opaciteten... ja det vet du säkert:) Ska försöka hitta några bra länkar som kan vara riktigt bra och enkla mallar och återkomma till dig.. annars är det bara att fråga på.



Fin design på bloggen, fint namn men framför allt -snyggt smycke du lyckats göra där:)

2009-09-14 @ 18:56:06
URL: http://poweroflove.blogg.se/
Postat av: Aleksandra

Hmn, okej så du har placerat den över bilden? Så det enda du egentligen ser är schratch-lagret? Så ska det se ut iallafall, för mig ser det ut så. I höger fält ska det finnas en flik som heter "Layers", där trycker du och kan då välja något som heter "overlay". Nu ska du se både bilden du har under samt schratchen du la över orginalbilden. Då kan du justera hur mycket repor du vill ska synas och hur tydliga dem är, jag har också PS på engelska och jag ändrar det precis bredvid fältet där du ändrade om till overlay från normal -det fältet heter "opacity" och kan ändras i en skala 100-0%. Har jag förklarat det du ville ha förklarat nu? haha, jag vet snart inte själv vad jag pratar om:)

2009-09-14 @ 19:48:04
URL: http://poweroflove.blogg.se/
Postat av: Jessica

grymma byxor ju?!

2009-09-14 @ 23:09:59
URL: http://ohsweetmother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0