nej fan jag orkar inte





Nej mina kära vänner. Jag orkar fan inte hålla mig vaken längre! Har börjat tanka ner filmen istället. Kan ju se den imon, för nu vill jag passa på att sova när jag inte  kan sova ut imorgon. Då ska jag till stan tidigt, åh! vem kom på den dumma idéen liksom? Godnatt.

shoes.


Satt inne på Bianco's hemsida och hittade massa snygga skor, nästan så jag ville ha alla, men av dem jag tittade på föll dessa två mig mest i smaken, ett par till vardags och ett till fest!



dessa till vardags, hur balla som helst ju....


och dom till festligare tillfällen.


Nu sitter jag här hemma, har precis duschat, har vart och hälsat på Linda en sväng på SATS idag också. Men nu är det såhär dåva att "Night  at the Roxburry" kommer inatt 01.20 på 4:an. Jag vill verkligen se den, de är ju en av de skönaste filmerna som finns. Men kommer jag hålla mig vaken och isåfall vad kan jag sysselsätta mig med under tiden?! Hjälp!

Måndag


Hejsan igen!
Nu är mitt humör mycket bättre än förut. Fick gå hem redan kl. 12.00, vi hade bara tre barn idag, skulle haft 10. Men så är det. Men tycker fortfarande de är ansvarslöst att inte höra av sig. Efter jag had slutat träffade jag Carro en sväng. Sedan kom jag hem och jag har suttit sen klockan 14.00 på photoshop och är jättesugen på att göra en helt ny design, men jag vill ju att den ska se proffsig ut, men det är svårt gott folk. Så nu ska jag väl duscha och sen får jag hitta på något.



Vad tycks?

!%/(=!%¤/

God morgon!
Nu är jag lite smått irreterad. Jag började 6.30 idag pga. att det första barnet skulle komma 6.30 idag (vanligtvis öppnar vi 6.00 men nu är de ju undantag under julledigheten) och då blir jag jävligt irretrad när barnet inte dyker upp. Ringt har dem inte gjort heller. Jag sitter fortfarande här utan barn och vet inte vart jag ska ta vägen. Vi skulle haft 10 barn idag allt som allt på tre avdelningar och redan har fem stycken ringt under morgonen och de barnen kommer inte komma. Sedan är det tre barn som skulle komma mellan 6.30-7.00 som inte har dykt upp. Detta gör mig måttligt sur. Nu tänker väl ni säkert -Men det är väl skönt när de inte är några barn? Jo jätteskönt, jag kan gå hem tidigare och allting, men det är även faktiskt så att jag har ett liv. Jag vill la fan inte sitta här och ödsla min tid när jag kan sova!? Åh, kan inte hjälpa det, men jag är arg! Ha en jävligt bra dag. Jag ska gå hem mycket tidigare idag för det.

Så kommer min kära kollega om fem minuter också. Då ska jag koka lite chai med henne och äta frukost så kan vi två ha det mysigt och skvallra utan barn! Fan, det är ju nu man skulle haft en flarre vitt!

Söndag


Hej mina vänner!
Nu är söndagen slut och det är dags för mig att nana snart! Ska jobba imon från 06.30-15.30, fast jag chansar på att jag kommer kunna sluta redan vid 14.00. Idag har vart en lugn dag i stan, har fikat med Carro, Karolina och Mia. Sedan hem till Carro och chillade å kollade på "Life of Ryan" ingen dålig grabb dedär! Nu är jag hemma och har på Sagan om de två tornen, men nu är det dags, nu orkar jag inte vara vaken mer, hungrig är jag också! :/

Skönt att ha det utrensat ur luften, jobbigt med missförstånd. Anser det inte som någons fel när man ser det från båda sidorna, de enda som behövdes var kommunikation, vilket inte fanns. Men nu har jag bett om ursäkt och det känns mycket bättre!



Dagens fynd/"fynd"


Hejsan igen! Idag har jag vart i stan, kom hem nyss och har inte vart hemma sedan 9.30 i morse, ganska seg är jag nu kan man säga, men men! Jag shoppade lite för mycket idag, eller nej, mycket var det inte, men jag har ju nästan inga pengar kvar! Det är något som är skumt. Jag ska kolla på banken på mina kortbetalningar, något är snett! Kvällen blir lugn med deg hemma hos Carro och vi ska kolla på filmen "Taken" har sett den en gång innan och rekommenderar den varmt, en utav de bästa filmer jag har sett! Jaja, nog om de, nu ska jag visa vad jag har köpt idag :)




1. Linne från cubus, 99,-
2. Väska DKNY från Åhlens, 1098,-
3.  Lila/mönstrad plattång+hårfön ghd, 1998,-
4. Partytop från cubus, 99,-
5. Klänning från Rut m.fl, 49,-

Lördag


God morgon!
Idag vaknade jag tidigt, hade behövt sovmorgon men jag somnade tidigt igår ändå. Pappa väckte mig 00.30 på soffan och då hade jag sovit i två timmar redan. Nu blir det en tripp till stan för att kolla in mellandagsrean lite (man vill ju va i god tid på morgonen) sedan kl 12.00 ska jag till Emina och fixa lite nya slingor! Sedan klockan 15.00 så ska jag vara hos syrran, då är det kalas hos henne. Just det fan, jag måste ju köpa present till henne idag, hon fyller ju år på tisdag. Men det löser sig, jag vet nog redan vad jag ska köpa! Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare, nu måste jag gå ut till bussen. (Fan det är dags för mig att skaffa vinterdäck nu, då behöver jag inte ens tänka buss)



kofta - h&m
linne - h&m
jeans - gina tricot

Man mår som man förtjänar


Ganska dålig uppdatering nu, jag vet. Julafton var bra med god mat, hela tjocka släkten och fina klappar. En lyckad afton med andra ord.m Juldagen var också lyckad med förfest hos Anna och sedan blev det utgång, först Exet och sen Park lane. Och på park lane träffade jag min man (han vet inte om de själv än bara!) och han får ni se på bild längre ner. Jag orkar inte skriva mer för jag är så otroligt bakis, har sovit fyra timmar inatt/imorse och kom hem klockan halv fyra i eftermiddags! Så ganska seg kan man säga att jag är. Vi hörs senare ikväll eller imon, det blir ju ingen utgång för min del idag kan man ju säga!



hos anna


där vi spelade MIG


här har ni Mickan och i bakgrunden ser ni min man, självaste Björn Gustavsson
<3

A very merry christmas!


God jul på er allihopa. Här hemma börjar det bli smått hektiskt, så jag kommer inte vara långvarig. Skulle kika in för att önska er alla en riktigt god jul. Hoppas ni får en trevlig kväll med era nära & kära, god mat och såklart fina julklappar! Jag själv har inte önskat mig något speciellt, så jag får nog tatueringsbidrag och pengar till mina resor! Ja, vi ses väll på stan imon då va?!



en liten julpuss till er!

Sommarminnen


När jag va inne på feacebook såg jag att min vän Mia hade lagt in MASSA (över 200) bilder från i somras, vilket väckte en massa roliga och underbara minnen. Här hittar ni henne. Så jag snodde lite bilder av henne! :)


Jag och Carro i vattnet på Rörö, en mysig dag. Tack brudar!


Jag och Karolina, här var det en mysig kväll med lite grillning(om jag inte minns fel) och kvällsdopp.


En riktigt lyckad kväll i Skärhamn där vi skulle se Björn Rosenström.


Samma kväll, men de jag inte förstår, det var bara vi fyra, så vem tog bilden?


Carro's överasskningfest och 20 års firande!


Vi fortsatte att fira Carros födelsedag dagen efter med förfest och utgång i Stenungsund!


Sedan i slutet av sommarn blev det dags för en lyckad kräfthippa hos Karolina!


Sedan får man ju inte glömma min och Lindas Greklands-resa som är oförglömlig. See you in summer of 2009!

tack till alla som var med och gjorde min sommar till den bästa någonsin. När jag tänker efter så har detta vart den bästa sommaren någonsin. Hoppas det blir en lika bra nästa år. Om inte bättre.
Kan man räkna detta som min års resume nu eller? Eller måste jag skriva ner det som hänt i mitt liv under 2008?! Men det kommer inte förrän dagen innan nyårsafton! Håll ut!

Att man kan hysa så mycket agg!


Asså nu är jag förbannad, hur fan kan man ens kalla dig för en vän! Ibland funderar jag på det, speciellt nu. Värm aldrig nån annans gamla mat i mikron! Ärligt talat! Inte första gången heller.

Vilken kväll!


Måste säga att i fredags var nog den roligaste kvällen på länge, hela kvällen var skitkul, ibland kan det änna förstöras när man går ut för att förfesten var så bra, men inte då! Fy fasiken vad kul jag hade. Tänkte bara titta in snabbt och visa lite bilder och bocka och buga till alla som kunde vara med i fredags och fira min 20-års dag och tack för alla fina presenter. Ni är bäst!

Mat


Emelie och jag


Visning med mina nya underkläder :)


Sen blev det lite lekar





<3


Sedan dyker det ju alltid upp vimmelbilder som man förträngt, har verkligen inget minne av en av dom.


Cattis, Mia, jag och Carro


Jimmy och jag

skål.


Ikväll blir det party och jag hoppas verkligen att det blir kul, men jag tror det. Har precis skrivit ut lite bilder som jag ska använda ikväll, hoppas ni inte blir sura, haha men det är en kul grej! Nu ska jag snart upp till ICA och köpa baguetter och sedan när jag kommer hem ska jag lägga fram kycklingen och börja skära lite grönsaker och så måste jag börja fixa mig där imellan också. Har hunnit duscha och allt sånt iallafall. Jag känner på mig att jag kommer vara väldigt stressad sen, så jag kan inte sitta här och ha massa dö-tid. Nu måste jag jobba här, haha. Ses vi i stan ikväll eller? Puss på er.



God natt mina vänner



Imorgon kommer Caroline hem, gud vad jag har saknat henne!
Näe, nu är det dags att sova, mycket att stå i imorgon!

Grattis på födelsedagen mig själv!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Alle's födelsedag, tra la la la. Haha nej så ego ska jag inte vara. Men det är inte bara min 20-års dag idag, utan det är 1-års jubileum för mitt körkort idag också, ett år redan, tiden går för fort! Har haft en kanondag hittils och trodde att klockan var mycket mer. Har ändå gjort en del idag. Åkte in till stan i förmiddags och fixade naglarna, sedan köpte jag lite grejer från H&M och Glitter till imon :) Sedan träffade jag Alexandra (a.k.a Helan) och hennes otroligt söta unge Damian! Fyfan vilken unge, glad och skrattade hela tiden. De var de första han gjorde när han såg mig, garva! Haha, de är ju kul att dom är lättroade iallafall, eller jag kanske ska ta det som en diss? hmm, tåls att tänka på. Nu ska jag snart hämta nyckeln till lokalen och förbereda lite mat mm. Jag har mycket att stå i imorgon då mamma jobbar rätt sent, så hon kommer nog inte hinna hjälpa mig imon :( Hur ska jag klara mig? Hoppas att det blir en kul kväll imon, men dagen kommer vara jäktig. Ha en bra kväll allihopa, det ska jag ha. Kraams




Time for shopping


Nu sitter jag här hemma och tittar på Project runway och väntar på att mamma ska komma hem. Då ska vi bege oss till COOP och handla mat inför fredag. Sedan vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon. Är ledig imon och på fredag, så redan idag fick jag säga God jul och gott nytt år till barnen :/ Men imon ska jag in till stan hyffsat tidigt och då ska jag:

- Fixa naglarna 11.00
- In på systemet, oooooh
- Införskaffa mig lite nya grejer :)

Inte nog med det så ska jag även träffa Alexandra och hennes lilla son Daimian som jag faktiskt aldrig har träffat innan och ändå är han fem månader. Ska bli så spännande och skoj. Även kul att träffa Alex igen, måste vart ett år sedan ungefär om jag tänker efter. Shame on us.

Ha en bra dag allihopa!

Nu blir det Titanic, sen nana.



Ska upp klockan 5 imon. Usch. Så som sagt Titanic sen kudden!
Godnatt.

Längtar


Nu sitter jag här och bränner lite skivor med sjukt go musik. En hiphop/rnb skiva och två stycken skivor med enbart och enbart 90-tal :) me liiike. Sitter och lyssnar här med hög volym och njuter förfullo. Jag längtar så tills på fredag. Men jag har något illa på känn. Vet inte varför, kanske är det att pappa blev sjuk idag och jag hoppas och ber att jag inte blir sjuk. Jag skiter i om jag blir sjuk på lördag, men snälla inte till fredag! Nu börjar vänner, bara så ni vet. Ciaooo

Resan är bokad!!


Fyfan vad gött. Har precis suttit i telefon med Emelie i närmare 50 min och tjötat fram och tillbaka och nu äntligen klickade vi hem våran bokning till Teneriffa Playa de las America. Ingen aning om vad det är för ställe. Blir väl ingen partyresa(tyvärr) utan detta blev mer en impulsgrej pga. de superbra erbjudandena. Ska bli jävligt gott att komma iväg till varmare bredgrader! Fyfan vad jag längtar nu. Exakt två månader kvar. Har hittat en jättesöt klänning för Nelly btw för 549: och den ska ner i resväskan! Nä, mina vänner jag är hungrig, men vill inte äta. Årets dilemma!!

Godnatt på er

say cheese


Idag är jag otroligt glad, vet inte varför. Kände mig bara glad och nöjd nu när jag gick hem från jobbet :) Känns bra. Har jobbat övertid 1h och 15 min idag, hade utvecklingssamtal. För första gången,snacka om att jag var nervös! Har varit det sen igår kväll, men det gick hur bra som helst. Föräldrarna var så nöjda efter och det sa dom också. Pappan sa "Det här var ju riktigt spännande, först tänkte jag -utv. samtal för en tvååring?! hmm, men de va ju riktigt bra" Då kände jag mig riktigt bra och blev lite rörd faktiskt. Men det behövs (för tvååringar) tänk på vad mycket det händer från inskolningssamtalen och ett år framåt. Men det är nog inte bara det som gör mig glad, för snart om bara tre dagar fyller jag hela 20 år och då blir det fest så det står härliga till, samtidigt som jag är ledig tors och fredag, veckan efter det jobbar jag två dagar sedan går jag på julledighet i två veckor (bara att jag jobbar den 29/12 och 5/1) så det känns så jävla härligt. Sen ska jag förhoppningsvis boka resan idag, för det ansökte jag om ledighet idag och fick beviljat, då sticker jag till Teneriffa i en vecka i februari! Ja, allt känns helt underbart nu, bara flyter på. Hoppas allt är lika bra för er.




Caroline ringde mig igår :D Var så kul, det var ett konstigt nr +97 nånting och jag trodde att det var ett sånt nr som tar pengar från en om man svarar. Men jag svarade så hör jag Carro's röst. Chockad blev jag, men glad, som fasen. Åh ska bli så kul när du kommer hem. Jag saknar dig verkligen. Finns inte många som du. En vän som henne behöver alla!

PASSA PÅ!


På Gratismakeup.se är det massa jultävlingar igång och man kan vinna presentkort varje dag på minst 150:- och det är inte bara presentkort man kan vinna utan även kameror mm. Bli medlem nu och samla poäng och utnyttja alla sätt man kan få poäng, det är helt kostnadsfritt! Det är för bra för att vara sant! Både för tjejer och killar, om ni inte använder smink, ge då bort det i julklapp. Bli medlem här och bli det NU!

Tredje advent


Veckorna bara flyger iväg och det är advent igen... Har precis käkat en mysig frukost med mamma och pappa med massa gott. Idag blir det nog tyvärr ingen tripp till syrran, känner att det är så mycket jag behöver få gjort här hemma, städa lite oså. Sedan ska jag träffa Gordon också, när han nu vaknar! :/ Sedan får vi se vad som händer senare. Nu ska jag fixa lite skivor till fredag, eller ja lyssna genom musik, sedan ska jag ta en dusch, sen ska jag fika med mamma och pappa med världens godaste crossainter med nougatfyllning! mumma. På tal om musik har ni hört Ace of Base's nya verision av "Wheel of fortune", inte? Lyssna på den här då. Den är riktigt skön!

 


Julstämning till max


Idag är en riktig julig dag för mig! :) Har vart i stan en sväng och träffat Carro och Patrik, snabbt in på Lagerhaus köpte en julklapp till jobbet, sedan in på esspresso house och tog en chailatte♥ sedan in på apoteket snabbt för att köpa alvedon till pappsen. Sedan var det dags att åka hem! Väl hemma står mamma i köket och slår in julklappar med julradio på, så det fanns inte så mycket annat för mig att göra än att joina henne! Där stod vi och nynna med radion och slog in alla våra julklappar, eller ja, jag slog ju såklart inte in hennes mitt framför näsan på henne, den tar jag en annan dag. Så nu tänkte jag att jag skulle komma på eller hitta några bra rim till några julklappar!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Det händer inte så mycket. Har bestämt mig för att dra ner på alkoholen lite, så jag sparar mig till nästa helg, bättre för figuren ;) Blir väl en myskväll ikväll igen. Grattis till Kevin som vann idol igår. Mycket bra! Igår var det en jämn match men om man ska se till helheten så var Kevin en solklar vinnare! Haha, man blir så glad av hans omedvetna fjantighet :)

saknar dig Caroline Carlsson, kom hem nuuu!



Fredag.....igen


Jaha, nu är det fredag igen och jag har åkt på en dänga av ögoninflammation. Sådär kul, men jag måste säga att det var just idag och inte nästa fredag! Då hade jag blivit besviken som faan.

Ikväll är det idol-final och jag hoppas såklart att Kevin kammar hem hela skiten ♥ Han är sjukt duktig, rolig att titta på med mera. Alice är också en talang för sig, skitgullig med mera, men Kevin har det liksom. Nej undra om inte jag ska gå hem och käka lite god mat nu (pitabröd, kyckling, grönsaker & dressing) är sjukt hungrig.

Asså jag blir så jävla irreterad på min hy ibland, alltid en viss vintertid ploppar det upp finnar, nu har jag tre stycken mega stora och jag blir galen, dom vill inte försvinna, även om jag tar tandkräm! Ont gör dom med. Har någon nått bra tips för jag blir snart galen!

dress me up


Gud, jag kan ju inte hålla mig att visa min klänning som jag ska ha!!
Den är så snygg, de värsta är bara att jag hade inte sett den på reklam någonstans innan jag klickade hem den för mer än en vecka sen. Men nu, nu ser jag den överallt, på varje hemsida, blogg mm. Så störande. Haha. Här är den iallafall.

Såhär kommer jag se ut, inte så illa va? Nej, nu ska jag göra mig iordning, se något one tree hill avsnitt sen ska jag nana. Lång dag imorgon med juldrop-in på eftermiddagen/kvällen. Idag har jag vart helt död faktiskt, sov närmare två timmar förut en stund efter jobbet, hur gött som helst. Åh, min nagel gick sönder på jobbet idag med, eller ja inte sönder, men det är en spricka genom hela nageln på tumnageln :( Så jag får ha plåster så den inte går sönder :) Dem ska ju fixas om en vecka.

Nu gick pappa precis ut från rummet och hade världens bästa idé, sen jag bytte rum med mina föräldrar i somras nångång så har jag fortfarande inte fixat fondväggen! Den är brun och skitful, men vi ska göra en egen tapet, så jag tänkte mekka fram något eget motiv i photoshop typ lite coola penslar på kanske träd, eller krumilurer med blommor eller något, men då måste jag fråga, är det alldeles för ego att ha en bild på sig själv? Som är liksom svart sådär coolt ni vet? Eller har någon något annat ball förslag? Let me know in that case. God natt, I´m out.


Jag skulle nog inte klara mig ensam!


Oj, fick erbjudande idag om en lägenhet i Munkebäck faktiskt. Men shit, vad svårt det är att bestämma sig, visst behöver ju självklart inte bestämma sig på studs! Först när man hör det blir man hur glad som helst, men nu när jag tänker lutar det mer åt nej. Därför kan jag göra en smart lista. (lägg till något som ni tycker fattas för att hjälpa mig avgöra) Observera då att jag dock bara har lägenheten från jan-juni, en etta är det.

FÖRDELAR:
-
att bo själv är nog jävligt skönt
- inga föräldrar som tjötar
- komma och gå hur man vill utan att smyga för att väcka någon
- få space i en hel lägenhet istället för ett rum

NACKDELAR:
- måste uträtta sysslor själv som t.ex tvätta, laga mat, storstäda mm.
- att inte få äta mammas eller pappas mat (jag suger på matlagning)
- sova ensam (eftersom jag är ganska mörkrädd så kommer jag vara jättemesig)
- dra in på inköp såsom kläder och utgångar :(
- betala allt själv; mat, schampoo och dyligt, matservis mm.
- betala full hyra
och till sist
- bo i ett område där man inte känner någon, visst kan vara skönt, men jag är ganska sällskapssjuk av mig och kommer förmodligen känna mig extremt ensam och rastlös många gånger!

Men fasiken vad skönt det hade vart! Men jag vet inte om jag är redo att flytta hemifrån, som ni ser på nackdels-listan så handlar det mycket om pengar då jag måste erkänna att jag är en riktig slösare och mina pengar läggs enbart (nästan) på kläder, cigg, alkohol och utgångar. Det kan jag ju nästan glömma i alla fall i samma grad. Och jag vill nog leva som jag gör nu i något år till. Nja, det får nog vänta, men jag är ändå sjukt sugen, tänk vad härligt det hade vart. Kanske någon som vill bli min roomie? Fast ganska segt att knö i en etta. Men de hade vart roligare, någon intresserad?!

Nej, nu ska jag nog kolla ett avsnitt av One tree hill och ta mig en kvällsmacka, sedan senare ikväll kommer Desperate housewhifes!

Min önskeplåtning!


Hejsan!
Nu är det en spännande tävling på G med en super-duktig fotograf! här hittar du henne.

Och nu var det dags för mig att beskriva om min drömplåtning. Det är ju såklart med söta klänningar på stranden och i klarblått vatten. Men just nu under omständigheterna med Sveriges kalla vintrar så får det bli en cool gammaldags styling i vinterparadiset, massa snö (om det snöar) fina kläder, fint hår, fint smink och massa "fega" och outstanding poser, bara pröva på massa grejer. Hade vart så sjukt kul att vinna. En erfarenhet liksom, alla flickors dröm.
Men som det står med minst fyra bilder så föreställer jag mig dom:
-en porträttbild
-en helkroppsbild
-en "titta över axeln-pose bild
-och en galen pose bild.
Nu är det bara att vänta till julafton och se fall man får något annat än presentkort och pengar i julklapp! Hade vart den perfekta julklappen.



Godnatt alla, nu är det dags att sova!

jag bjuder på den!


Haha, hittade stans fulaste bild på mig nu. Från Zakynthos i somras


magen är pluffsig, håret har åkt åt alla håll och är asfult, hållningen suger, låren ser stora ut. Sen kollar jag precis upp också. Jag kan hålla på ganska länge, men vafan den här bjuder jag på! Man kan ju inte vara snygg jämt!!!

Nu ska jag passa på att kissa innan 90210 börjar :)

all cred till unga mammor


Tänkte på det förut på jobbet när jag hade rast, jag beundrar alla mammor, helt seriöst. För själv skulle jag aldrig i hela mitt liv tänka mig att skaffa barn inom en snar framtid. Fem år till minst! Asså, att folk är redo för det psykiskt, det beundrar jag oändligt. Tänk när man är i affärer eller på bussen och ens unge börjar skrika något kopiöst, inte bara att man skäms inför folket, man måste ju även visa ungen att det inte är okej! Hur ofta lyssnar dom på det då? Barnen använder det när dem märker att deras förälder börjar få smått panik. Barn är urgulliga och goa, men nej! Vilken ångest jag hade förut när jag tänkte att: "tänk om det snart är min tur!"  Men om jag skulle mot alla odds bli gravid nu så gör jag abort, garanterat. Gillar det inte, men ser ingen annan utväg. Åh, var bara tvungen att skriva av mig av min stora skräck (näst efter spindlar)

 


Nu är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet på möte :( Segt, men vi får julmat, glögg och pepparkakor :) Inte helt fel ändå, men orka gå ända dit i detta vädret! Ikväll kommer Beverly hills också, yees!

julstämning


Yes, nu har jag fixat så att min blogg är lite juligare, tänkte att det var läge för det nu. Var som sagt hos syrran och pysslade lite förut, julkort oså, åt lite julmat och fikade med kaffe och pepparkaka, en helt lugn dag. Hela min helg har vart lugn, andra i rad kan man säga. Måste erkänna att det är tråkigt att inte göra något, samtidigt som det är ganska skönt. Men jag blir så jävla rastlös. Hann ta lite kort på tjejerna idag också, filmade även den sötaste ungen i världen Amanda :) Kolla in videon längst ner. Men här kommer även lite bilder.


 

Syster, Filippa, Emilia & Amanda!




Andra advent.


God morgon!
Idag är det andra advent och det har vi firat lite med nybakt chiabatta till frukost, riktigt mysigt. Så himla hungrig var jag också. Idag händer det inte så mycket. Finns inget att göra nästan, jag önskar att jag hade en motionscykel eller crosstrainer hemma, då hade jag kunnat träna lite! Har kommit på att gymkort är ingenting för mig, jag är för lat. Igår blev det en sväng till Caroline där jag lämnade halsbandet sen kollade vi på Saw 1,3 och 4 (hoppade över 2an för den är minst bra!) sedan vid kvart i tre åkte jag hem. Skulle sova där egentligen, är ju så jävla mörkrädd nuförtiden, men sen bestämde jag mig för att åka hem iallafall, alltid goast att ligga i sin säng.



Nu funderar jag på att ändra designen igen! :) Haha, det är så kul. Ska se fall jag kan lära mig lite nya saker, men jag kom på i början av nästa vecka, ska jag göra en lite mer julig design, fast jag kan ju göra en ny sålänge som jag kan ha efter. Jo det ska jag göra nu och så får vi se vad jag hittar på sen. Ha en bra söndag.

Nu bär det av till syrran för julpyssel och pepparkaksbak, och självklart en adventsfika! Börjar detta bli lite utav tradition?!

halsband!


Jag lovade att visa mitt halsband som en kompis pojkväns mamma ska få i julklapp. Batterierna på min kamera är slut så jag fick ta med min webcam! Här är det iallafall, rosa och gulligt.

syns inte så jättebra men här är det iallafall.

Jag får fan panik, vad händer idag liksom!? Kom på det nu, på onsdag har jag inte gått ut på två veckor! Bra jobbat, eller nej, nu ljög jag ju, jag var ute förra lördagen :/ fast det räknas egentligen inte. Ha en jävligt trevlig kväll.

Julklappar, check!


Så, nu är jag klar med min julklappsshopping och det syns på kontot vill jag lova! Snåla som fasen nu till den 19:e! Emelie vill ha med mig till Liseberg idag, hade vart hur mysigt som helst, jag älskar jul på Liseberg, men som sagt, har inte alls mycket pengar om jag vill ha och göra allt det jag planerat den 19e och jag vill gärna inte snåla när jag går på Liseberg, utan där vill jag mysa med knäckäpple och säkerligen några glas av något gott! Så jag får se vad jag hittar på ikväll.

Köpte till de tre småtjejerna idag med. Blev kläder för hela slanten, som närmare bestämt var 1121:- (fast ja köpte en mascara som är inräknat) Jag hade en väldans tur att jag typ hittade alla H&M rabattkuponger hemma :) 700:- sammalagt hade jag + en kupong där jag hade att om jag handlade för 500:- så fick jag 100:- i rabbat osv, så då fick jag 200:- extra så resten med rabattkuponger och mitt visa, så det blev en billig julklapp för min del ändå! :) Fast, ah. Satt och kollade översikten på hur mycket jag har handlat för på H&M sedan augusti 07 och det är 19.000 nånting :/ ska nog lugna ner mig lite!


det blev ju nästan bara Hello Kitty kläder :)


Ja, som sagt vet inte vad jag ska hitta på ikväll, men något blir det ju alltid.

åh, tråkigt att va ensam.


Hej!
Nu gick precis Linda och Emelie efter en mysig kväll med en flarre vin, grönsaker med dip + idol! Synd att Robin åkte ut, men det hade jag tyckt vem som än åkte ut, hade kunnat se vem som helst av dem tre i final, men men. En trevlig dag i stan har det vart, har inte köpt alla julklappar än, men två är klara iallafall, nu återstår fem stycken, men jag vet allt vad jag ska ha så det är pice of cake! Efter shoppingen blev det After work på El corazon med buffét och vin. Sedan åkte vi hem till mig.

Å nu sitter jag här i min ensamhet och blev extremt uttråkad, varken mamma eller pappa är hemma och det är så sjukt tråkigt när det är helt knäpptyst, nästan så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Film kanske? Ingen jag kan komma på att jag vill se, och jag är inte in the mood för OTH eller Gossip girl. Sova vill jag inte heller göra! Fan, får nästan lite panik här, någon som har tips på vad man kan hitta på en fredagkväll 23.15? Tänk inte ens på att nämna att jag kan gå ut för det har jag inte råd med, annars hade jag inte suttit hemma, då hade jag nog vart påväg in till stan nu om jag känner mig själv och det gör jag ju, förhoppningsvis!

Nä, nu får jag se vad jag kan hitta på. Vi hörs imon igen.. God natt på er

Thank god it's friday!


Denna veckan har gått sjukt fort, fortare än alla andra känns det som.
Nu sitter jag på jobbet och ska strax gå hem och snabbt byta om och fräscha upp mig lite sen blir det julklapps-shopping i eftermiddag. Ska bli mysigt. Sedan när vi handlat klart blir det ett eller två glas vin någonstans och sedan ska vi hem till mig och lägga ansiktsmasker och kolla på TV / film.
Ha en jättebra helg nu alla, det ska jag ha, en lugn åtminstonde, har inte råd att gå ut, måste spara mina pengar!

Puss och kram 

Dags att sova.


Idag har gjort mycket men ändå lite. Var otroligt trött när jag vaknade i morse, ville bara ligga kvar och somna om. Men nej nej, måste jobba! Sedan slutade min dag kvart i fyra, då hann jag inte ens komma hem innan Linda ringde och fråga om jag villa hitta på något, man bangar ju inte sällskap liksom. Så hon kom och plockade upp mig hemma 30 min senare så körde vi Michan till hennes jobb, sedan åkte vi hem till mig och kollade på en film. Sex and the city blev de, va ganska många scener man har glömt av, så det var värt 2½ timme av min tid.
Sen gick Linda och Cattis, som knappt hann komma innanför dörren innan hon skulle gå igen. Hehe. Då tänkte jag att ja skulle locka mitt hår för skojs skull, när jag var halvklar efter en halvtimme ångrade jag mig och tänkte att jag vill ha platt hår ändå, så jag plattade det, men det är inte helt platt. Ne, nu är det dags för mig att sova, ska upp innan tuppen imon. Å efter jobbet imon blir det julshopping med Emelie, just det måste ringa henne nu och kolla så att hon inte ska jobba imon iallafall! :) Godnatt på er. Kraams

God afton!



Hej igen. Nu sitter jag och Emelie här och planerar vår julklapps-shopping på fredag. :) Mysigt ska det bli, en bara önskning från ingenstans är ju att det kan börja snöa när vi precis är klara och sitter någonstans och tar ett glas vitt medans vi kollar ut genom fönstret! Hehe. Önsketankar, men är inte det julen är till för, att önska? Ne, nu ska vi gå upp och köpa lite godis fast jag är fortfarande osäker på om jag vill ha eller inte! Sen blir det en film av något slag, får se om vi kan hitta någon rolig. Sen ska Emelie nana här inatt, trevligt trevligt. Vi hörs imon.

Powerwalk.


Yes, nu har Emelie fått med mig på att gå ut och gå. Det är ju väldans skönt dock, men idag är jag superduper-mega trött och känner inte alls för det, men vad gör man inte för sina vänner ;) hehe.
Har precis klickat hem en klänning från Nelly.com, det blev ingen av dom i nedanstående inlägg, utan en helt annan. Spännande va!? Den får ni se den 19:e.

Näe, nu ska jag hitta på något annat, typ ta på mig mina "ut och gå-kläder" hmm? så vi hörs sen eller så gör vi inte det. PUSS & KRAM

YES!


Fan va gött. Nu går allt min väg, goda nyheter hela tiden. Jag har fått förlängt vikariat på jobbet fram till semestern i sommar och jag har planerat min 20 års dag =) Som är om endast sexton dagar! Eller ja, planerad kan man ju knappast säga, men förfest lokalen är fixad (sedan blir det ju såklart utgång) så snart kanske du får ett sms av mig med mer info. Hoppas på att detta ska bli bra med gött käk, massor av alkohol och go stämning och de allra viktigaste, mina vänner!

Nu sitter jag faktiskt hemma och jobbar på ett halsband som Carros pojkväns mamma ska få i julklapp, haha min första beställning på ett halvår. har änna lagt det med smycken på hyllan ett tag, har verkligen inte haft tid till det. Men fan vad skoj det är när man väl kommer igång, terapi!


bara ett litet smakprov, ni får se hela sen när det är klart!

Gimme!

Nu är det så här, att min b-day kommer snart och jag börjar få lite klädångest, klänning vet jag att jag ska ha, men vilken är själva frågan! Tänkte att jag skulle klicka hem en imon och hoppas på att den kommer innan den 19 december! Ett par skor ska jag nog klicka hem också. Här är alternativen!

KLÄNNINGAR:

















SKOR:



Vilken är snyggast?
Nu blir det Gossip girl för min del, sedan nana.
Godnatt! Kraaams

julpynt med barnen.

Idag har vi julpyntat med barnen på jobbet, riktigt mysigt och dom uppskattade detta väldigt mycket. En förälder som hämta sina barn sa: "När jag kollade in genom fönstret såg alla barnen så himla glada ut!" Sånt är alltid kul att höra. Tog kort på granen som jag skulle lägga in här, men jag hittar inte sladden till mobilen. :(

Idag har äntligen vimmelbilderna från i onsdags lagts in, jag har väntat med spänning för att se en bild på mig och min kusin som inte skulle vara så vacker, men så finns den inte ens med! Haha vilken diss av fotografen!
Ne, detta blev jobbigt, kollar på Beverly Hills här samtidigt och fan jag ser att det slutar nu :( En vecka kvar till nästa och jag hann inte ens se hela, kom hem från jobbet strax efter åtta, har haft kvällsplanering :( Men nu ska jag se den nya serien på TV400!

RSS 2.0