hur länge ska man orka?

Idag var det jobbigt, på vilan, när man låg där och skulle få barnen att somna, när känslorna bara tar över och han ligger där med sina små ögon som kollar medlidande på mig, som om han vet hur jag känner mig. Det kände inte alls bra, men det kunde inte hejdas, inte efter en sån här dag......

Är så sjukt arg på politikerna, att dom ska gör besparingar på så mycket som en jävligt stor summa pengar och det är på personalen besparingarna ska göras, vilket innebär att det kommer bli en stor nedskärning på folk och till min stora jävla förvåning som gör mig så jävla förbannad att jag kan dra av vartenda jävla hårstrå som finns på min jävla skalle, dem vill utöka barngrupperna, hur i helvete tänker dom när man redan är utsliten som man är och redan står på knäna, så ska dom dra ner på tjänsterna och ta in fler barn! Hur i helvete kommer den pedagogiska verksamheten att funka?!!  Vi kommer inte kunna kallas för pedagoger längre, vi kommer heta barnvakter för i helvete, om ens det. Vi räcker ju förfan inte till i dagens läge som det är. Det händer mindre och större olyckor varje dag på förskolan för barn, men de märks inte, för vi har ju föri helvete inte ens tid att skriva ett fucking jävla ombud. Asså låter inte de jävligt sjukt? Jag ska börja skriva ombud VARJE dag, även för min del, att jag mår skit på jobbet, ska se till att mina kollegor gör det, även dom mår skit på jobbet! Ska fan gö de på fritid om de nu så behövs. Jävla fanskaps skit jävla as jävel. Är så jävla arg, har nog aldrig svurit såhär mycket ¨på såhär kort stund.. Näe, nu orkar jag inte vara arg längre. DRA ÅT HELVETE!

Blev lite shopping med mamma idag, ny mascara, over-knee strumpor och ett par jeans :) Sen blev det en sväng till syrran för att lämna en liten tennisinspirerad ralph lauren klänning till tjejerna, tur att den passade båda, dom var SÅ söta i den. Nu är desperate housewhifes på tv så nu ska jag fortsätta kolla på det. Ha en trevlig kväll..


översikt från helgen

Fredagen var otroligt lyckad, möttes upp på jobbet vid sextiden, tog tre eller fyra glas mouserat, sedan gav vi oss av till stan til "simba", en afrikansk restaurang, god mat och dryck, blev dessvärre ingen efterrätt för mig (som såg otroligt goda ut) men jag var så mätt (även om man inte fick speciellt mycket mat) Sedan när alla började dra sig gick jag och mötte upp några vänner på farellis, hann ta en drink där, sen bar det av till hard rock, var där i en timme, lite mer kanske, så bestämde vi oss för att gå vidare, men vi lämnade kvar våra jackor på hard rock, när vi gick från hard rock så gick emelie och michan hem, då vi gick till Launge, var där kanske i 15 min, hann ta en shot med linda (haha bartendern med snäll röst, fyra? Jag typ skriker, nej en sexa för fan, okej!) Sedan bar det av till exet, var där i 30 min kankse, sen gick vi tillbaka till hard rock och hämtade jackorna, där lindas jacka btw hängde kvar på en stol på uteserveringen, haha. Efter de skildes cattis från oss och åkte hem och vi skulle vidare till nef, mer än halvvägs dit när vi är på kungsgatan så bestämmer vi oss för att vända tillbaka och testa på valand, men där kom vi inte in. Så vi gick tillbaka till exet, när vi inser att vi inte har några kontanter till garderoben (där dom inte heller tog kort) så säger linda: "Så ni tar bara kontanter då?" Garderobskillen "ja" Linda: "Aha faan" samitidigt kollar jag ner på golvet och ser en ihopskrynklad 50 lapp, tar upp den helt lycklig och säger "Det här tar jag hand om" Med VÄRLDENS smile. Så säger jag sen "Behåll väx... eller föressten blir det någon växel?" Garderobskillen: "Ah" Jag: "Behåll den då :D" Garderobskillen: " Oj, tack, är du verkligen säker på att du inte vill ha en guldpeng av mig" med ganska mycket sarkasm. Hahaha de var dagens.

Igår blev de tjötkväll hos carro, slängde ut patrik och hans vän på fest, så blev de vin & öl och mycket tjöt fram till halv fem.. Kom hem nu och äter lite, och nu ska jag kolla på one tree hill. Blir en jävligt lugn kväll för mig idag. Hoppas alla haft en bra helg...

God morgon

Äntligen sitter jag här och kan snart gå till jobbet igen, känns skönt. Slippa vara hemma och tråka. Jaja, idag ska jag äta på afrikanks restaurang med jobbet för en kollega har fyllt 60. Ska bli trevligt, får se vad det blir sen, kanske utgång, fast då blir de med vänner :) We'll see. hoppas de börjar ge med sig nu för mig!

Efter jobbet blir det en sväng till backaplan och H&M, måste köpa mig ett par strumpor, om jag hinner och orkar. Jag får se. Nä, men nu ska jag väll fixa mig de sista och sen bege mig till jobbet. Trevlig helg på er alla.
 
Måste bara säga, hur fan tänkte juryn i idol igår? Dom skickade ju vidare vissa som är helt kassa och skickade hem folk som var otroligt duktiga, nu syftar jag främst på hon Erika, helt underbar röst som gav mig grova rysningar! Även hon Alexandra, hon var också helt sjukt bra och alla av tjejerna som kom med är verkligen inte helt sjukt bra.. ååh, jag blir så frustruerad!!!

Fortfarande sjukt glad.

Är fortfarande lika glad som igårkväll när mejlet kom att jag hade vunnit auktionen på min nya väska =) Weei. Allt börjar vända sig för mig nu och inte längre emot mig. Hoppas bara att de kan göra de på alla olika sätt. Speciellt pengar, fast de är ju mest upp till mig. Jag måste lära mig att spara!

Nu sitter jag här hemma min sista dag innan jag kan gå tillbaka till jobbet, GÖTT. De är så jävla tråkigt och segt att vara hemma. Äntligen kan jag göra det lättare för mina kollegor, känner mig skitdum när jag är hemma (visst jag är sjuk kan ju inte göra speciellt mycket åt saken) det känns som om jag lämnar dom i sticket, hoppas verkligen inte att dom ser det så! Jag känner för en powerwalk ikväll, är du på eller Carro? Eller är det för tidigt att gå ut? Äh, vafan jag är ju frisk och jag har en nedrans otur om jag skulle bli sämre igen, haha.
Imon blir det afrikansk restaurang med jobbet, ska bli spännande de har allt från kyckling, antilopp till krokodil och struts där. Haha, jag kommer nog fega ur och äta kyckling, jag vet, jag är en mes. När det gäller mat iallafall.

Nu sitter jag här med min kaffe och ska kolla på One tree hill nu, så vi hörs senare, ha en bra dag.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Jag vann budgivningen på väskan som jag har på bild i det förra inlägget.
FYFAN vad gött det känns, fast visst det svider när 2.500:- försvinner ur plånboken bara poff. Men fan nu kan jag gå runt och malla mig med min nya snygga urläckra lilla bag. Den kommer få många nya upplevelser med mig på mina äventyr.
HAHAHAHA. Jaja, näe nu ska jag kolla lite one tree hill som äntligen är klara, sedan ska jag se till att friska till så jag kan jobba på fredag, men de är nog nemas problemas. Är helt till mig nu, men tänkt om jag blir lurad!? Om jag nu lägger in så mycket pengar på dennes konto och inte får någon väska!? Hur gör jag då? IIIIH hjälp?! Om de skulle bli så, så jävlar. Måste lära mig de payson de är nog det säkraste!

Caroline, vi är allt för klena, nu får vi fan bli friska, saknar ju redan dig juu, hur ska jag klara mig en hel helg? suck. Åh vad fan ska jag göra när jag inte kan gå ut för då kommer pengarna ta slut redan första dagen. Äh shit det här håller inte. Jag måste bromsa mig i mina utgifter, jag ska ju fan till kungsmässan nästa helg! Jaja, livet är hårt när man är fattig..


Det finns inte många som du och det är jag glad över
  <3


IT'S MINE


Den här väskan skall jag bara ha, är helt kär och om cirkus fyra timmar så slutar budgivningen och då kan den bli min. HOPPAS HOPPAS. Om jag inte vinner den, ja då får jag gå vidare och buda på nästa! Visst är den snygg?!
(Fast den jag har budat på nu är konjaksfärgad!)

I have this feeling, and this time it feels right.


BORED!!


Det är så jäävla tråkigt att vara sjuk. Kan inte nån komma och underhålla mig lite idag?! Näe, nu är det dax att ringa jobbet och meddela att jag inte kommer imorgon, men förhoppningsvis på fredag, sen ska jag spela sims tänkte jag =) Har lagt massa fler bud på tradera idag, på bl.a. en miu miu väska (skitsnygg) och ett par uggs, hehe hoppas jag vinner budgivningen, båda avslutas idag, men jag kan inte betala förrän på fredag. hehe.
Have a nice day

Sjuker

Ännu en gång har jag blivit sjuk på kort tid och det suger. Blir så jävla rastlös, speciellt när internet inte har funkat på hela dagen förrän nu! Vaknade 4 i morse och behövde kissa då jag kände febern, hade ju ont i halsen oså så jag misstänkte att de skulle utvecklas mer. Stäldde klockan på sex, ringde jobbet och sen somnade jag om. Vaknade av att pappa ringde klockan ett, sen kom han hem med massa godsaker: dounuts, marsglass, apelsin och halstabletter!

Jaja, sitter och kollar på so you think you can dance nu och det tänkte jag fortsätta med, sen blir det väll nån film. God natt och krya på mig.

Det är synd om mig.

Idag mår jag inte alls bra, har svinont i halsen och känner mig febrig som fan, har nyss druckit té med honung och tagit alvedon, så nu har jag precis satt på One three hill får la se om jag däckar en stund, hade vart skönt, så jag kan vara frisk imon, vill inte belasta mina kollegor, är så jävla tungt om någon är borta! Fotografering imon också på jobbet haha. Ska bli spännande hur det blir, hehe.

Jag vann en budgivning på en klocka och ett par örhängen på tradera igår! Yeeey, heja mig. Men inte väskan som jag ville ha! =( fan jag ville ha den jättemycket, men de finns flera som är likadana där, då auktionen slutar nästa vecka och då ska jag sitta där och buda! hahaha.

Krya på mig, ha en bra dag.

Inte min dag

Idag har jag en dålig dag, fast ändå inte. Har vart sjukt känslig hela dagen, ja kan räkna på flera fingrar för hur många gånger jag har gråtit idag. Det är i och för sig skönt att ha sånna dagar ibland, men inte idag. Jag är extremt känslig. Det sjuka är att jag kan inte komma på varför, de brukar jag göra annars, men kan inte komma på nu. Men något är det ju!

Har haft mys kväll med Carro idag, åkte in till centralen och köpte chai sedan hem till ICA och köpte grönsaker med dipp sedan hem till henne och kollade på Skönheten och odjuret, de va inte igår man såg en disneyfilm från sin barndom. Va riktigt skoj och mysigt faktiskt, Carro somna iofs ett antal gånger, haha jeje hennes förlust! Den lipade jag i flera gånger också, tre gånger om jag minns rätt. Varför? Har aldrig gråtit till den förut!? Jaja, ny arbetsvecka och när den är slut kommer lönen, göttans. Jag ska sätta på vänner nu och sen nana orkar inte med denna dagen mer. Natti natti

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125497
Gå in här och bli medlem och få gratis smink, lätt som en plätt.
Vem tackar nej till det liksom?

helt fast

Sitter och kikar runt lite på tradera, har lagt bud på två grejer faktiskt! En silverklocka (Jag ÄLSKAR klockor) och en svart miu miu väska, hoppas jag vinner båda buden. Auktionerna tar slut om några timmar, skall bli spännande! Men väskan är jag bombsäker på att jag inte kommer att få! Men den är så sjukt snygg. Jaja, nu kallar faktiskt duschen, så jag kan bli klar nångång. Ska bara väcka Carro, vill gärna gå ut innan klockan sex ikväll då de redan är mörkt och svinkallt!
Vi hörs senare!


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125497
Gå in här och bli medlem och få gratis smink, lätt som en plätt.
Vem tackar nej till det liksom?

Sunny sunday.

God morgon gott folk.
Vacker och härlig söndag idag, känner för att göra något, men jag är fortfarande lite seg. Måste duscha och sånt först innan jag hittar på något. Är sjukt shoppingsugen idag och vill ta en runda, men det blir ingenting med det! Det får bli en annan dag när jag har pengar. Haha. Blir en promenad sen med Carro, men jag vill göra något mer. Jag skulle vilja träffa dig men nu är jag bara iväg och drömmer, som om de skulle hända.
Jaja, det blir väl duschen för mig snart och sen får vi se vad som händer och fötter.


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125497
Gå in här och bli medlem och få gratis smink, lätt som en plätt.
Vem tackar nej till det liksom?

Hed Kandi

Yes, då va det dags att berätta om kvällen, med lyckat förkrök hemma hos Carro med spel och singstar hade vi de jävligt skoj. Sedan efter ett tag åkte vi in mot stan, väl inne på trägår´n visade sig bli en rolig utekväll! Förutom att jag blev arg på en viss grej, men de löste väl sig bra sen mot slutet, eller ja fick inte riktigt som jag ville kanske, värsta andrahands valet!
Tack för en ball kväll, hade jätteskoj. Tyckte det var extra skoj att min kusin var med, inte så ofta vi går ut tillsammans.




Jag och kusinen



Jag, kusin och Carro



Jag och Carro


Please kill me

Oj, fyfan vad bakis jag är. Helt sjukt, har inte känt såhär på länge, har asont i halsen och sjukt ont i fötterna, speciellt lilltårna! Jag kommer berätta mer om kvällen sen och bilder kommer att dyka upp, men först måste jag käka frukost, framför allt dricka, är fett törstig. Sen ringa några samtal..

nu är de nog

Nu har jag gått upp ett kilo i vikt. HJÄLP. Det går så sjukt fort att gå upp i vikt, men ner är som ett race med sköldpaddor! Jag ska hålla min vikt i balans nu och käka points till jag har gått ner fyra kilo vilket är mitt nya mål!
Min dag på jobbet idag, pust. Vill inte ens prata om de, kommer göra allt för att lämna jobbet bakom mig så fort jag stänger grinden efter mig. Kommer aldrig orka annars, min hjärna måste fan vara i högvarv nu, är helt slut. Trött som fan, visserligen är klockan 23.10 men ändå!

Imon äntligen kommer dagen jag längtat efter, de är fredag därmed helg vilket innebär HED KANDI! wohoo..
God natt alla söta, vi hörs på lördag, kommer inte hinna blogga imon för jag kommer vara superstressad, slutar 17.00 och ska vara hos Carro 19.00.

god kväll

Varför är det alltid utfrysning och skitsnack bland tjejer, det är de alldeles för ofta, det ska inte ens exitera, sköt ditt eget! Okej, jag är ingen ängel själv, men nu har jag en som jag tycker om som antagligen kommer försvinna efter detta. Hon har inte gjort något fel, alla andra, men hon kan inte vara kvar, för dom slutar inte! skam.

Nu har jag precis käkat klart och jag är så jävla mätt, känner mig riktigt fullproppad och fet nu! Dags att börja med points igen? Ja tack, jag kan inte dalta såhär fram och tillbaka med det, för då blir jag ju aldrig nöjd, så nu ska jag nå mitt mål och hålla vikten. Good luck!

Idag har jag tatt en sväng förbi backaplan med Carro, mycket trevligt. Vi sa innan vi åkte att vi INTE ska shoppa, hur slutade det tro? Jag var duktig, köpte bara ett par leggings, efter att ha hängt tillbaka två plagg enbart för ångest med pengar! Carro köpte jeans, halsduk och en skinnjacka! Ah, de går inte att bara "kolla" i butiker, inte om man heter Alle ia

slut för idag

så, nu har ännu en arbetsdag gått och snart är det onsdag. De går så fort, känns som om de va helg igår. Fast det var det ju nästan. Sitter kvar på jobbet nu, slutar ju inte förrän kvart i sex. Men går nog tidigare, finns ju inget att göra nu. Jo, ska gå och kopiera ett schema, sen ska jag hem och sen träffa Carro och hämta ut biljetterna. Vi hörs sen.

what the piiiip??!

Okej, fick chockerande besked idag, två stycken till och med.. Två släktingar till mig har dött, eller ja, en av dem är inte nån släkting utan min farbrors ex, iaf hon har gått bort i cancer och hon fick beskedet i juli. Även pappas kusin har gått bort, men vi ska inte gå in på hur! Vila i frid.


Kom nyss hem från biografen, har vart och sett Patrik 1,5 och har nog inte garvat så mycket på en och samma gång på länge! Jag lovar er, helt klart värd att se. shh, men jag grät faktiskt lite också.. Så nu sitter jag här hemma och det är rena rama julafton, har fått tre kataloger idag H&M, ellos och josefssons. Kommer som vanligt säkert bara beställa från H&M, men man vet ju aldrig förrän man kollat! Sen klockan 22 blir det Magnus betnér time =) Godnatt Sverige..

Längtar till fredag

så jävla hungrig.

Hemma från jobbet nu. Lång dag idag, 6-15. puuh.
Min hunger har vart helt katastrof, kan inte riktigt förklara försökte förklara för mina kollegor, men dom fatta inte så mycket. Haha. Är skithungrig men vill inte riktigt svälja maten, de säger stopp, så jag kunde inte ens äta halva min lunch och de va ju min favoritmat, nja nu överdrev jag, men den är väldigt god! Så nu är jag hemma och ska göra lite knäckemackor till mig tänkte jag lagom till top model, för jag dör av hunger nu..
Haha, det är en kille som kör sopbilen som kommer till jobbet varje måndag vid cs halv 11, då jag och mitt arbetslag har planering så soppebilen är precis utanför så nu två eller tre veckor irad så stirrar han verkligen in på mig och idag tappade jag koncentrationen så mycket att jag börja garva mitt i ett allvarligt samtal. Asså inte småtittar typ och ler utan verkligen glor och ler, han är ung, nått år äldre än mig kanske, inte helt dum till utseendet heller. Haha lite kliché aktigt ¨på nått sätt.

Längtar jättemycket till på fredag ska bli så himla skoj. Hed Kandi då, jag kanske kan få tag på tennis kläder om jag får låna av en kollegas dotter, men de känns rätt dumt eftersom att jag inte känner henne + att jag vill inte vara den enda med tenniskläder av oss tjejer som ska gå!

Näe nu blir jag alltför hungrig här... hörs sen..


helgen är redan över

Äntligen fungerar mitt internet, det har inte fungerat på hela dagen, eller ja, igår kväll och i morse, har ju inte vart hemma mer. Men nu funkar det äntligen.


Det går alltid extra fort när det är helg, suck. Men men så är det!
Helgen har vart otroooligt soft, ingen utgång för min del, SKRÄLL. Blev mys hos Carro x2 i fredags, filmkväll hos Emelie igår och OC maraton hos Carro idag, kom hem för en halvtimme sen, har sett på 8 avsnitt irad, hehe och på lördag ska vi köra ett 24-timmars maraton på OC hehe.
Äntligen är biljetterna fixade till Hed Kandi på fredag, ska bli jävligt ball. Askul att min kusin också ska med. Ser fram emot det, men de är ju sånt tennis-tema och jag har ju ingen piké eller tenniskjol och jag tänker ju inte köpa kläder bara för det. Så jag kör nog på min stil, tråkigt tycker jag faktiskt för jag älskar tema-fester... å på tal om tema-fester så har jag och Carro ett projekt, men det är inte förräns de är jultid. Något att se fram mot såhär nu den den tråkiga hösten och vintern kommer.

Ikväll blir det film eller så ska jag nog kolla lite mer på OC. hihi. Man blir ju bara så fast i det när man väl börjar!


oooh yes, I like it, a looot

smått stressad

Nu ska jag strax åka hem till syrran idag igen, men idag är det ju 3-års kalas för Filippa =) Så stor hon är nu, minns när hon var bebis och det bara var en av dom, som snabbt utvecklades till tre! Ska vara där tre, så vi åker kankse om 30-40 min och jag som ska sminka mig och platta håret först, iiiiiiiih.

Min fredagskväll var soft, först hem till Carro, satt där och tjöta i två timmar eller något, har saknat dig och tiden nåt otroligt, blev så glad när du sa det du sa! Hela jag blev helt glad och lugn, hade väntat mig något annat. Jag ångrar det, de ska gudarna veta! iallafall, sen ringde nästa Carro ( www.carolinec.blogg.se ) och sa att hon hade slutat jobbet, så då var det bara att rulla hem till henne. Kom dit vid nio och satt fram till två och bara tjöta massa minnen och roliga grejer, drack té och så. Har alltid roliga pratstunder med henne! ja, det var trevligt helt enkelt.

Men nu måste jag skynda mig, vi hörs sen om jag hinner skriva mer idag, vet ju aldrig vad som händer!


GRATTIS FILIPPA!!!!
mosters hjärta


god morgon kära blogg

Nu har jag vart på jobbet i en timme redan, sjukt gött att sluta tidigt idag när det är fredag, då ska jag åka till syrran och passa ungarna (i en timme max, är helt slut) medans hon flyttar ner sängarna i förrådet inför Filippas 3-års kalas!

Nu sitter jag här på jobbet och fyller i barnens scheman inför nästa vecka! Skoj.. Näe, nu börjar barnen komma ser jag i fönstret nu måste jag dra, ha en bra dag vi hörs sen!

fan va sjuka människor det finns

fyfan, vilken jävla dag på jobbet. Är helt jävla slut, ska fan sova en stund snart, orkar knappt hålla ögonen öppna, redan nu! Ungarna har vart makalösa idag, faktiskt. Har fått mig ett och annat spel, ibland undrar man hur......... ah eller nä!

Läste i GT snabbt när jag kom hem (var ju tvungen att läsa om "idolbråket") Iallafall så slog jag upp fel sida och där stod det om dom kannibalerna i Ryssland, som mördade ungdomar i 16 och 17 års ålder (de själva var inte äldre än 20) med 666 knivhugg och sedan styckade vissa bitar, sedan kokade dem och åt dem! FAAN vad sjuka människor! Hur fan kan man komma på att göra mågot sådant? Äh jag blir vansinnig när jag hör sånt. Dö och ruttna i helvetet!

Måste skänka en tanke idag till alla offer från WTC, är ju sju år sedan idag. Ska även skänka en tanke när vi ändå är igång till Anna Lindh och barnet som blev mördat på en förskola för fem år sedan! Världen är sjuk

god middag bloggen

Kom hem från jobbet för en stund sen, har diuskat ur matlådan och lagt in nytvättade kläder i garderoben. Jag är duktig ibland, men jag är så jävla lat så detta händer inte allt för ofta! Har inte hunnit blogga innan idag, gick upp fem i morse och då va jag alldeles för seg för att ena orka starta datorn utan jag bara tog på mig bortade tänderna och stack! Har varit full rulle på jobbet idag som vanligt, fick tom jobba över en kvart, no biggie men ändå! Blev lite smått frustruerad precis innan jag skulle gå så fråga en kollega mig om det var jag som hade tatt ner band som hon hade hängt som gardiner, nääe, sa jag då. För de var det inte, dom var borta i fredags (och då var hon sjuk) redan när jag kom till jobbet, då hade mina två andra kollegor som hade tatt ner dom för de var brandfarliga eller något, men de tog de som undanflykt för jag såg en av deras min när hon såg dom, men hon kunde inte med och säga något för hon såg att både jag och L gillade dom. Dagen efter var de borta, det värsta är att en säger att det är JAG som har tagit ner dom och att JAG hade sagt allt dedär med brandfara osv. Så L tyckte de va skumt eftersom att jag dagen innan var jättepositiv till de, så hon frågade mig idag och jag sa självklart nej varför undra du!? Då sa hon de, att dom hade sagt det! Ärligt talat, vad fan va de då? Kan va ett missförstånd jag ska inte dra några förhastade slutsatser, men de har jag svårt att tro!

Ikväll så blir det mys med Caroline, ska åka med henne till hennes farfar så ska vi lasta lite saker på hans båt sedan blir det en sväng till stan för att köpa med oss sushi (inte för min del) och chai och när vi kommer hem så ska vi bänka oss framför idol! (+ i reklamen måste jag zappa över till top model) hehe japp. Det blir min kväll det, ser fram emot min chai!


 

Kan man se ut såhär idag eller? Äh, de skiter jag i, tänker göra de ändå.




 


drömmer mig iväg

Hela min dag (nästan) på jobbet har gått åt till att tänka mig bort, bort från göteborg, bort  från sverige. Till Grekland främst och Köpenhamn, drömde tom inatt att jag skulle åka iväg till Grekland, men hann vakna innan jag åkte, drömde bara om alla förberedelser mm. Kunde inte det vart verklighet, minns dagen innan jag och Linda skulle åka, vilka förväntningar vi hade och det levde upp till dom! Ska verkligen se till att åka tillbaka igen. Fast jag funderar ändå på Magaluf, men tror de får bli sommarn efter då, för jag ska tillbaka. Jaja, har en hel höst och vinter att se fram emot så ah.

När jag kom hem idag såg jag fram emot en lååång varm dusch, så ställer jag mig och inser att varmvattnet inte är där! FYFAN, vad kallt de var, så ja fick hoppa ur och bara duscha håret! moget...

Nu sa Carro precis till mig på msn att hon ville åka in till stan och ta en chailatte lite höstklädda och ha det allmänt mysigt, problemet är bara att jag börjar sex imon (på morgonen) och jag har varken käkat middag eller något, bara duschat håret och hon har inte ens duschat! Då blir de ju ändå ganska sent för nu är klcokan snart halv sju, men jag är så jävla sugen på de asså, de är ju rätt segt att sitta hemma, sen så börjat top model klockan åtta idag också, vill helst inte missa, men det går. Hade vart perf att ta det imon istället, för då kan jag njuta av chaien och stunden och inte känna mig så stressad. Så idag blir de en glass på donken och chai i stan imon. Nåt att se fram mot imon då! Ha en trevlig kväll

dokumentation...

ska jag syssla med nu en stund, lika kul som det låter! hehe. vi hörs senare, hoppas ni får en bra dag..


Vill ha

God morgon allihop.
Nu har jag precis ätit frukost och sitter här med téet som jag har kvar och surfar lite.
Är sjukt trött idag faktiskt, jag ville inte komma upp. Så jag funderar på om jag ska ta fram allt jag ska ha på mig
och sedan ta en liten powernap på 20-30 min. Det är så jävla gött, gör nästan så varje morgon!
Japp, det ska jag göra, ska bara vida tre kjolar som är sjukt snygga som jag vill ha, kommer från www.asos.com.

 


sugen som satan!

Nu är jag hemkommen från Carro från en mycket kass film, som jag nämde i förra inlägget. Se INTE den! Sjuk film, sjuk handling, sjukt slut. Men som alltid är de lika trevligt att träffa Carro faktiskt! Får alltid långa och trevliga pratstunder, känns som om att hon är på samma nivå som mig och vi hittar alltid något spännande att prata om, känner att jag verkligen kan vara mig själv till hundra procent med henne i alla lägen!

Iallafall stod och funderade när jag borsta tänderna att jag gärna skulle vilja göra en tripp tillbaka till Köpenhamn, fast helst på senvåren denna gången istället för vintern! Så jävla grym stad... Bodde på 5 stjärnigt vandrarhem (high class faktiskt riktigt najs) för bara 600:- (danska) för tre nätter, med fem minuters promenadavstånd till stan! Åh, vill tillbaka. Ska börja spara lite nu så jag har råd med både Köpenhamn och Grekland nästa sommar! Riktigt sugen asså!
Nä, nu missar jag för mycket av sex and the city, sen blir det vänner eller CSI, men de är NY och de är inte lika bra, sen till sist blir det att nana kudden!

Godnatt gott folk vi hörs imon...

skriver från nya datorn

Nu är min nya dator äntligen fixad och allting fungerar! Ska ta en sväng till Carro strax och kolla på "All the boys loves Mandy Lane" hoppas den är något att ha och att jag vågar gå hem själv sen. Men samtidigt känner jag mig så jävla seg så frågan är om jag orkar, men jag tror inte jag vill sitta hemma och sega idag, så de blir nog film ändå!
Låång jobbdag idag, hade ju kvällsmöte också fram till 19.00 vilket jag hade glömt, suck. Tur att jag börjar sent imon igen.

Har insett nu att det får bli promenad till jobbet imon även om de regnar, oljan är snart slut i bilen. Aja, men det är ju alltid nyttigt med promenad och ganska skönt faktiskt. Näe, nu får jag börja dra mig. Ha en trevlig kväll.

En bra start på dagen



God morgon alla, idag blir det en bra start på dagen med härlig frukost. Glöm inte att det är det viktigaste målet på hela dagen. Jag känner jättemånga som aldrig äter frukost och jag undrar hur fan dom kan hålla sig till lunch?!

Härligt att det bara är jag hemma också, så kan jag läsa tidningen ifred för en gångs skull. Lösa sudukon utan att stressa, eller ja, vi får se hur mycket klockan blir, måste gå klockan nio, senast. Ännu en härlig arbetsdag, hoppas att allt går bättre med de nya barnen, men nu är den sista inskolningen snart slut. Det ska bli så skönt, för då kan vi sätta i gång med allt som vi har planerat, allt känns så jävla rörigt nu. Åh, fan va gött, kom på de nu att när jag har vart på jobbet i en kvart så ska vi ha avdelningsplanering. Gött en lugn start på dagen med!
Hoppas att ni får en bra dag..

kvällstét.



Hade vart perfekt med en kopp kaffe nu, men då skulle jag ju aldrig somna sen ikväll. Dagen har gått så sjukt fort idag, har egentligen inte gjort nånting förutom att sitta framför datorn och bloggen. Men men, orkade ändå inte hitta på något idag, hade säkert bara blivit bio som varje söndag. Tycker egentligen inte ens om att gå på bio, alltid massa nötter inne i salongen jämt som alltid ska förstöra och jag har alltid turen att hamna brevid eller bakom. Håll er hemma! Fast jag skulle ju vilja se Mamma mia, men de får bli en annan dag. Nu ska jag göra té och nån smörgås och yougurt så jag kan klämma in alla points för dagen idag, har några kvar! Annars är det väl god natt för min del. Jobba imon igen (suck) slutar 17.45! Ork.

min nya laptop

Nån är ju uttråkad! Nu sitter jag här och väntar på maten, ska äta lax, bulgur och wokgrönsaker med grovt baguettbröd till, gott va!? Är verkligen jättehungrig nu och jag har massa points som jag ska stoppa i mig innan dagen är slut, blir så fel om man äter för lite points, det är inte bra!
Här är min laptop föressten, visst är den snygg, men den är dum! För internet vill inte starta, så jag ska få hjälp av en HP-supporter imorgon, så man kan guidas genom det hela, sedan kommer allt bli så mycket roligare, min skrot laptop hatar jag rent ut sagt. Den är så jävla seg och dålig.... och ful! Yes, men nä. Nu ska jag trixa lite mer med bloggen och se om jag kan åstadkomma något, vi hörs sen.

pust.

Nu har jag trixat och fixat med bloggen ett bra tag, men jag tycker det är så himla skoj, har nog suttit här i nästan tre timmar nu och jag är inte klar än! Som grädden på moset så har jag ju världens baksmälla också, men det tar vi inte nu, de tar vi sen.. Har ju som sagt bytt blogg nu och idag ska det bli officiellt, skulle publicera den imon egentligen, men det får bli idag! Trevligt trevligt.

Näe, nu ska jag fortsätta lite här med den, så vi hörs senare...

Utkast: Mitt allra ...

Mitt allra första blogginlägg på blogg.se, jag har inte gjort reklam för den än,
men jag sätter igång riktigt efter helgen. Testar bara lite änsålänge hur det fungerar.
Anledning till att jag bytte blogg (från bloggspace.se) är därför att här finns det
så mycket mer design att hålla på med, vilket jag tycker är sjukt kul.

I helgen har jag vart på kräftskiva och tänkte lägga in lite bilder från den....


Här är jag innan jag sticker hemifrån








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0