NEW YEAR 08/09



Förra årets nyårsfirande vid 12 slaget. Damn, här var man inte riktigt med alltså!

 


HAPPY NEW YEAR



God morgon på er alla. Snart kommer vi gå in i ett nytt år(till och med decenium) och för mig betyder det, arbetslöshet och en massa ansvar och plugg! Ser inte fram emot det så mycket. Men vad kan bli bättre att fira in de nya året med urfina vänner!? Inget slår det. Ska alldeles strax kasta mig in i duschen och göra mig iordning! Föressten, har ni nått nyårslöfte i år? Själv har jag inte klurat ut de riktigt än!

THE DAY BEFORE IT GOES BOOOM



som många andra fick även jag ELSAS MODE nu i jul, fast på min födelsedag utan mina finfina vänner.

Nu ska jag fila naglarna och lacka om dom innan jag öppnar boken och börjar läsa. Vet ni vad? Jag är verkligen inte redo för 2010!

 


MYS VID KRONHUS-BODARNA







Har haft en mysig dag med Cattis i stan idag, har fyndat lite och även ofyndat en del också. Får ganska mycket ångest med dessa planer som smids just nu inför våren! Nu ska jag upp och mysa i soffan och kanske till och med somna där, det är något av de bästa jag vet!

 


ADDICTION



Känner ett ganska stort begär för denna klänning från Monki! Om en stund åker vi till moster och firar lite jul såhär tillsammans i efterhand! Ikväll vill jag se New Moon, igen!


PARTTTTY



Nu har jag bråttom, ska dra till Mia nu, sedan drar kvällen igång. Todeeeels


CHRISTMAS DAY



linne - fynd från Ullared, leggings - Gina tricot

Nu var julafton över, hoppas ni hade en mysig kväll, för det hade jag! Men nu är det dags att börja samla krafter inför nattens bravader, för hur är det?! Denna dag är väl årets största partydag?! Ohyes! Ha en superdupermega grym fredag!


ULLARED









Idag har jag och Mia julhandlat in i det sista, alla paketen är inslagna och jag kan luta mig tillbaka med en kopp glögg. Jag skulle ha myst med mamma och pappa men dom har glögg-kväll med grannarna så jag får nog titta på film eller något.


HAVING FUN IN THE SNOW






Häromdagen lekte jag, Mia och Carro i snön en stund. De va riktigt mysigt. Hoppas verkligen att snön ligger kva imorgon, det var längesedan det var  en vit jul!


PUT ON DADDYS FUR-HAT





Igår köpte pappa mössan som jag spanat in på HM's herravdelning ett tag, tur att han är så snäll att jag får kalla den min också! Idag har det vart släktkalas för mig, fick presentkort och en resväska! Nu blire Coyote ugly på femman.


MITT LIV EFTER 21 ÅR






 








Tack allihopa för igår, hade en jättebra kväll med er. Ni är bäst!


WEDNESDAY


Lite bilder från i onsdags! Mitt födelsedags firande kommer upp om en liten stund!


TODAY IS MY DAY!



här är min kära och jag på min 20-års dag för ett år sedan!

Idag är de ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag, hurra hurra hurra hurra! Idag blir jag 21 och då ska jag och mina tjejer bannemig slå klackarna i taket!


BLACK



linne - gina tricot (NYTT!), skärp - Lindex
Nu är det dags att dra på julfest med jobbet. Tyvärr blire inget röj, börjar klockan 06.00 imorgon.


SORRY GUYS


Har verkligen ingen inspiration till någonting känns det som just nu.. Är halvkass här hemma nu och ska gosa ner mig i soffan med mjukisdressen, halsduk, en kopp té och Ullared, en bättre måndag får jag inte tyvärr. Det skulle blivit en långpromenad men jag får nog ta de lite lungt så jag är hundra på fredag! Imorgon blir det förhoppningsvis lite mer bildrika inlägg då jag ska på julfest med jobbet och alla andra som jobbar inom kommunal här där jag bor, då ska jag nog ha mitt nya linne som jag köpte igår!

 


JUL PÅ LISEBERG



Igår myste vi runt lite på Liseberg och kollade in luciakröning, drack lite glögg och varm choklad! Hängde inte kvar där så himla länge för det blev ganska kallt till slut, men mysigt var det.

Idag träffade jag Linda en sväng (som jag inte har hängt med på typ 380 år) vi tog en kaffe på Da Matteo och bara tjötade massor, nu är jag hemma och ska slå in lite julklappar. Föressten, är det bara jag i hela Sverige som verkligen inte har någon som helst julstämning?!


PADDED SHOULDERS


Här är mitt senaste tillskott i garderoben, svängde förbi Gina tricot igår och där hängde denna skönhet, med en touch av paljetter och axelvaddar! 199,- gick den loss på. Nej, nu måste jag sticka till jobbet! Idag är det fredag och idol-final. Wohoo!


FUNHOUSE



Har glömt av hur otroligt skoj det är att pyssla. Sitter här i julstämning med kaffe, pepparkakor och julmusik. Vilket påminner mig om att jag måste börja köpa julklappar nu, får ångest över denna jävla julstressen! Nu blir det ännu mer kreativt, nu börjar mitt favoritprogram, Project runway!

 


SEX APPEAL



Vet inte vad det är hos Frank Wagner (Joel Kinnaman) som får mig att smälta något otroligt!? Den där lite badboy stilen, fast han är världens snällaste människa typ. Jag tycker fan inte han är ful nånstans, men han är så långt ifrån dom som jag "faller för" som man kan komma! Jag tycker han är assnygg... och sexig!


Sing halelulja


Yes, äntligen mina vänner har jag spotify (ja, jag vet! Jag är efter!), tavck vare söta Caroline. Gissa vad jag ska göra hela kvällen :P Ne, nu måste jag  ha käk. Blir en otroligt dålig bloggdag idag... precis som igår.


TAKE OR TOSS!?



Detta har jag lust att klicka hem från Missguided, det går på lite över 400,- billigt va!? FAST, om jag har otur så kan det hamna i tullen och jag kan få betala det dubbla, jag ska tänka på det tills ikväll, är det värt det? För jag vill ju helst ha de till den 18:e isf och då måste jag bestämma mig redan idag. Vad tycker ni?


uppdate; Alltså, det märks ju att jag är trött, jag trodde det va dollar på priset, men de är ju pund, så ja, det blir ju det dubbla priset!

 


LET'S HAVE SOME FUN THIS BEAT IS SICK




 

Såhär såg det ut när vi festade i Halmstad i fredags, hade en jävligt skoj kväll. Tack Sandra för att vi fick komma ner och hälsa på igen. Sedan blev det utgång igår igen hemma i Göteborg, hade en trevlig kväll även igår, men nu får jag sätta stopp, måste sluta gå ut så mycke, har fan inte råd! Idag är det en riktigt underbar söndag med massa Johan Falk har fått nått slags begär av dessa filmer och även av Frank Wagner, de är nått SJUKT sexigt med honom!

 


GÅRDAGENS


kavaj - JC, klänning - HM, skor - monki

 


HALMSTAD BABY, IGEN!


Imorgon tar vi vårt pick och pack och drar till Halmstad och partar lite.

Såhär såg det ut sist vi var där:

 







 






FRANK WAGNER


Nu blire Johan Falk och kvällsmat för hela slanten, fast först en efterlängtad dusch. En riktigt skön onsdags-kväll i mjukisdressen (hade i och försig föredragit partyblåsan!)
Godnatt sötisar.


CURLS



Mina lockar blev för sjutton bättre än hennes. Nu känns det bra att äntligen ha fått in de rätta knycket.
Up next; maaaaat, fast fan, jag kan ju inte laga mat. Jag får väl svälta då!

 


DAGENS


tröja - HM, byxor - divided exclusive, skor - monki, pannband - HM, klocka - Turkiet

Nu ska jag testa att locka mitt hår lite till "naturliga lockar"-look, min frisörs lärling (eller va man ska kalla henne) gjorde det i helgen och jag blev inte alls nöjd, hon lyssna inte alls på vad jag menade! 


MISSGUIDED



Har hittat en ny billig hemsida med snygga kläder.. och vet ni vad? Dem har leverans till Sverige också! jublar!! Nej nu ska jag sätta på kvällstéet och titta på Desperate, imorgon ska jag upp innan tuppen!

 


IT'S LIKE U'RE A DRUG



Jag känner ett begär för dessa skor... jag måste ha dom!!!




RSS 2.0