paint them french.



Lite vardagslyx med ansiktsmask såhär innan man åker.


tånaglarna fick fransk manikyr, misslyckad dock. Men det är snyggt från långt håll. Nej mina vänner nu ska jag fortsätta med packningen, börjar få lite panik känns som om jag glömmer allt! Sedan är det dags för att "sova". Ha det bra allihopa om jag inte hinner med ett inlägg imon morgon så slänger jag in ett nerifrån Espania. Puss och godnatt


Magaluf day six










Magaluf day five


.... and in two days I'll be back!






försöker mig på photoface men misslyckas totalt






maskiiiiinen, yeaah. Haha

Det var allt för idag, mer kommer imorgon, dom två sista dagarna ska ja försöka klämma in innan jag drar för en andra gång, nu blir det att lägga sig under täcket och kolla på Harry Potter. Godnatt

Lager 157


Idag har jag mamma pappa och min farbror vart på Lager 157, hittade väll inte mega mycke men lite fick jag med mig hem iallafall, bland annat den här:

en tunika med batika-mönster, är helt kär i den..

Sedan blev det även ett par vita jeans som nu är avklippta till shorts och en döskalle t-shirt. Vet ni vad jag gör nu? Jo, jag packar och vet ni varför?! För om två dagar sticker jag till Magaluf, IGEN!!!! Kan inte fatta att de är sant, kom hem för knappt två veckor sedan och nu drar jag igen :) Nä, nu ska jag dra till Cattis en sväng. Tjolahopp

Lisebergsfest



kvällens utsmyckling




något tyskt ölspel













Trevlig kväll med trevliga brudar... och killar! Nu är det dags för min hals att få sig en kopp té så ska jag bädda ner mig till CSI. Godnatt på er.

Magaluf day four







förfest på våran balkong








nudelefterfest


Party sunday


Hejsan allihopa.
Idag blir det utgång, skoj va!? Förfest hos Michan i stan
först och sen drar vi klackarna mot Trägårn. Tror att de
skulle vara kaninfest där idag! Vad hittar ni på?
Püss

Magaluf day three



denna dagen var jag otroligt bakfull hela dagen och natten så jag höll mig undan från alkoholen!


tacokväll på E4:an






Ni ser de nog inte men han i guldjackan är Bingo Rimér!

Ta mig till havet


Nu strax ska jag åka med mamsen och papsen till havet och sola lite, måste bättra på färgen innan den tynar bort helt! Sedan i eftermiddag ska jag till Ving och hmm, vad ska jag göra där?! Nu måste jag snabba mig nu står dom här och stampar åt min långsamhet!


Harry Potter nörd?




Ikväll är det Harry Potter och halvblodsprinsen som gäller. Är supertaggad inför detta, det ska bli kul. Har förövrigt haft en heldag med mammsen idag, det har vart väldigt mysigt, det händer så sällan! Vad hittar ni på idag? Föressten ni som sett filmen, är den bra?

Yesterdays me


Kameran låg tyvärr nere i väskan under hela partykvällen igår, men såhär såg jag iallafall ut! Nu är det bråttom mot bussen, ska till banken nu... püss



Party wednesday



Ikväll blir det party och nu börjar jag tagga till denna låten (och jag ska försöka att inte tänka på detta alls! Jag orkar inte med dig (läs mig) mer!) den är så sjukt skön. Nu har jag precis smörjt in mig i aftersun nostalgi; så att jag inte börjar flå bort allt, men färgen är faktiskt redan hyffsat borttynad :/ Ska sätta mig tillbaka lutad och läsa lite ur Eclipse och smaska på Bon bon's, sedan börja fixa mig.


Magaluf day two





















HOPE


Hej!
Nu sitter jag här hemma med Cattis och hon har nog skittråkigt här, vi ska snart brumma hem till henne. Vet ni vad vi ska göra på torsdag? Vi ska gå på Harry Potter och halvblodsprinsen :):):):):) Btw, vad fan hände med vädret här i Sverige?


ny tröja


Är helt kär i mitt nya halsband! (bara brickan som är nu)


nya örhängen också!

Inte alls okej!




Snart åker jag till Linea och så ska vi ta en promenad, tänkte att vi kunde gå till backaplan så ja kan gå till Pressbyrån där jag ska köpa en sak. Asså jag får ju fan panik av detta, inte alls skoj. Mer bilder från Magaluf kommer senare idag, håll ut..


Magaluf day one





Förväntansfulla på landvetter!


Framme i paradiset




Carro och favvonorskan Anne





Första kvällen spenderades på Grabbarna grus (som dom flesta (läs alla) andra) det togs inte allt för mycket kort, men en del. Nu ska jag åka en sväng till Linea och hälsa på henne som är megaförkyld, men jag pallar inte att sitta hemma, de är ju depp på högsta nivån. Ni får mer bilder sen eller imon.


FAAAN


Måste säga att de verkligen suger att vara hemma igen! Vill vara kvar vill vara kvar!!! De har vart så jävla skoj. Men nu ska jag nog börja packa upp smått, så jävla tråkigt, sen ska jag ringa Cattis. Bilder kommer senare! Puss

MAGALUF duff duff


Fyfan vad bra vi har det har! Nu ar det sista kvallen och vi vill verkligen INTE aka hem. Men sant ar livet.... De har vart heeeelt sjuka kvallar, nudelefterfester, nattbad, bingo rimer, maskinen, westlife, Dj tiesto, BCM med 4000 pers. HEEELT j´vla galet skoj ar det, men an ar de inte over. Vi ska ha en grym kvall ikvall och massa bilder kommer snart ploppa upp.. Ha de bra allihopa vi ses snart!!!!!!!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS

Sayonara!


Helt fucking insane. Imorgon drar vi, eller ja, kan man kalla det imorgon? För jag ska ju gå upp om en stund (ja iallafall sex timmar) och sedan åka hemifrån ett tag efter de. Jag är nervös måste jag säga, mest inför flygningen, det är alltid lika läskligt. Men de är det värt! Vi hörs igen om en vecka, kan hända att jag bloggar där nerifrån om ´jag får tillgång till data, så kika in under veckan ändå! Ha en underbar vecka, det ska jag ha!



idag fixade jag naglarna, gjorde något som jag aldrig har haft förut och min nagelterapeut hade aldrig gjort detta innan, men gud så bra resultatet blev, är så jävla nöjd, dom är ascoola!!

med blixt!


utan blixt!

.....


AJ! Jag har ont i mina lår och de känns som om det kommer sitta kvar i iallafall två dagar till :( Idag var min sista arbetsdag och nu är det semester :) puuh så skönt. Kanske bär av till marsstrand ikväll på klipporna med lite öl och cider, får se om jag blir på bättre humör först, blev genast på dåligt humör när jag klev innanför min dörr. Sedan ska jag upp tidigt imon med och:
- 09.00 Fixa naglarna
- 11.00 Vaxa mig
- Växla pengar
sedan på fredag morgon drar vi!


RSS 2.0