Oh my fucking god


Herregud, har vart på det jobbigaste passet idag någonsin! Kommer ha så sjukt ont i hela kroppen imon, men fan vad skönt de är efteråt ändå! Nu ska jag läsa Eclipse en stund och sedan kommer jag förmodligen stensomna. Åh, frissan står på schemat imon också!

Sleepwalker



God kväll!
Shit vad jag är trött, har haft med barn att göra hela helgen :/ Är helt katastrof-trött. Annars har helgen vart trevlig övrigt. Hoppas att ni har haft det bra! Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar sedan är det semester och på fredag åker vi till Spanien. ÅHH, jag är såååå taggad.


Nanny akuten











Mina tre små odågor, men visst är dom söta!!?

Ikväll blir det lungt för min del, ska agera taxi för syrran inatt, så om en stund när jag är iordning gjord så ska jag plocka upp Linda på hennes jobb för att sen åka till Sadaf och chilla.

Igår blev det utgång, vilket inte var meningen, men så blev de! En trevlig kväll som började på Bliss, sedan snabbt in på Club social, sedan Berså och till sist trägår'n. Och jag är nu mer känd som Olga bara så ni vet, impoterad från Ryssland är jag också!



Shopping



Långklänning H&M


Skor have2have.se, sjukt nice skokartong

Idag blir en lugn dag eller ja kväll hemma. Ska beställa från flygkatalogen idag och sen lägga över MASSA musik till mp3:n. Nu ska jag käka ugnspankaka :)

On the sea.















Här har ni min eftermiddag i bilder, har verkligen vart jättemysigt! Jag har sovmorgon imon, ända till halv elva, så jävla lyx när vi har "lite" barn! Nu ska jag hitta på något (typ kolla vad som finns på TV) Godnatt!

Pocket full of sunshine







What a lovely day! Vilket underbart väder det har varit och de är sjukt gött att det ska hålla i sig veckan ut. Hoppas hoppas hoppas det är såhär hela sommarn. Slutade tidigt idag, bestämde då date med Linea, vi kom på att vi kunde åka hem till hennes föräldrar (som btw är mina extra-föräldrar) och bada i poolen. Åh, va skönt de va, god mat blev serverad också, sedan var det dags för mig att lämna paradiset och åka å träna. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en riktigt ego-boost kväll för mig själv! Gud va kul va?!


IIIIIIIH



Japp, nu är jag taggad, resväskan står på sin plats i rummet och jag har sakta men säkert börjat lägga ner lite grejer :) Just nu är mitt största dilemma något att läsa, jag är ju inne på tredje boken av Twilight (eclipse) och jag har läst lite mer än hälften, frågan är om jag ska spara den, eller läsa ut den nu innan! oh, kom på att en ny bikini nog kommer inhandlas också! Jag är så fuckingjävla taggad!




Snart dax.



Helt fucking sick! Nästa fredag drar vi Carro! Sick sick sick. Nu ska jag städa mitt rum, vilket verkligen behövs, sätta på go musik och när det är klart drar jag fram resväskan, wiiiie, sedan åker jag och tränar. Härligt härligt.

Besök i Smögen









Kameran var inte framme alltför mycket igår, tyvärr. Men det blir klart återbesök ändå, så de är ju lugnt. Idag blir det en riktigt deg-dag, det är ju trots allt jobb som gäller nu 5 dagar framöver igen, men snart, snart så är det semester!

Gårdagens



Min midsommarklänning som jag bara älskar. Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig iordning för nya äventyr, idag åker vi nog till Smögen, smack!


Wow, tack Jenny.


En vän till mig befinner sig just nu i NY och hon hade skrivit på sin status på facebook igår att Sarah Jessica Parker hade gått förbi henne utanför hennes skola, WOW! Iallafall då kommenterade jag ju WOW och fråga hur hon hade det mm. Hon har det bra, så sa hon att man kan köpa Twilight manuset där nere och att hon tänkte på mig då. Haha de va ju gulligt, men ännu gulligare var det när hon faktiskt sa idag att hon har köpt det till mig... Hahaha yeeeeeeeeeeeeeey. Ännu en sak att läsa, det tar aldrig slut and I love it. Tack Jenny!

























Nu tillbaka till Eclipse, pocorn och cola


Hjälp!



Jag behöver lite hjälp. Jag kan inte bestämma mig om vilka skor jag ska klicka hem nu innan jag
och Carro åker till Spanien! Vilka tycker ni, höger eller vänster?
bilder från; www.have2have.com

uppdate; det blev paret till vänster ;) Nu ska jag snart åka och handla och sedan plocka blommor. Hoppas verkligen inte att de är för tidigt för mig att gå ut, men hey, febern är ju borta!



Bodychain.



Jag säger bara; GE MIG DEN, tack!
http://www.leviticusjewelry.com

Hur snygga?!




Två otroligt snygga klänningar från H&M divieds höstkollektion. Nu ska jag fika med min pappa, han är väldigt otålig här så vi hörs senare. Btw, vi ska tydligen ut ich sno blommor sen. Ciao!

Lovely



(bild från popsugar)

Åhh, vilken underbar dröm jag ´har haft inatt, jag blev måttligt besviken när jag vaknade och ville bara somna om. Nu ska jag fixa frukost tänkte jag och kolla på Transformers (har inte sett den än) för jag ska antagligen gå på 2an på bio snart så jag måste ju. Haha.

Rom?!


En annons från arbetsförmedlingen som au pair i Italien, Rom.

En svensk/italiensk familj med två barn. En pojke på 3 år och en flicka på 6 år. Bosatta i Rom Italien.

Description of tasks:
Du ska lämna och hämta barnen på dagis/skola. Under dagtid ska du ta hand om banens tillhörigheter som bädda sängen, städa deras rum och fixa deras kläder.

Kvalifikationer:
Du ska kunna tala svenska. Ett plus om du talar italienska men detta är inget måste då barnen talar svenska. Har du körkkort så är det ett plus men detta inte heller ett måste.

Boende:
Du kommer att bo med familjen, där du får tillgång till ett eget rum. Du har tillgång till kök och badrum.

Arbetstid:
Enligt överenskommelse

Förmåner:
Enligt överenskommelse.

Asså, snacka om att bli ganska sugen på detta ändå. Grejer är bara att de är tillträde 4 juli och jag åker ju till Spanien den 3, men jag ska ändå kontakta familjen. De låter riktigt nice!

Nu ska jag kolla på film och sova eller nått.

Aj, damn it.



Om en stund är det dags för husvisning! Först ska jag sätta mig på altan en stund med Eclipse och en passionfrukts-drink (alkoholfri då) och bara njuta av vädret. För som vanligt kommer det ju bli bajs på midsommar. Skulle ha tränat senare också men idag har jag så fruktansvärt ont i halsen.


uppdate; jävlaskitfanskap att jag har gått och blivit sjuk nu. Inte alls kul, ligger här hemma med en hals bred som en säng är lång och feber i höga grader, fyfan va trist!


Kawabuungaaaa



Det är bara sååå rätt. Helt underbart snyggt, detta ska verkligen finnas i min garderob i höst. Vet ni vad? imorgon ska jag på visnings (tyvärr inte till mig själv) med mamma och pappa, ute i Torslanda, de knns ju sådär å andra sidan är huset jättefint och ligger nära havet. Sedan är de ju inte så heller att jag kommer bo där göralänge, jag hittar nog mitt egna snart också förhoppningsvis, när ekonomin/inkomsten är stadig! Nä godnatt!

Singing on the road.


Ja, en trevlig kväll igår utan utgång för Alle, BRA jobbat! =) Men jag kan ju säga att jag är fan inte rikare för de. Har nästan inga pengar kvar alls. Vetifan hur jag ska lösa detta. Igår iallafall var nog kvällens höjdpunkt karaoketaxin. Spelade in lite filmer så ja tänkte att ja ska fan lägga upp ett klipp. Haha, man får la bjuda till lite skoj ibalnd?! Nu ska jag slänga mig ner i sängen med boken och sedan ska jag åka och träna. Kanske bio ikväll också!


snälla, ha lite överseende ;)


hahahahaha


Dagens



Nu ska jag åka en sväng förbi backaplan med Ems och Linda, förbi systemet och Gina tricot. Vi hörs sen.

tröja - gina tricot
jeansshorts - levis

SÅÅ bra!


Helkul kväll igår med förkrök och sedan in till trägårn för att se Björn Rosenström. Dom flesta av mina favvolåtar spelades; lurad, blåa sockiplast, en prästs bekännelser, Glenn, värdelös, hultsfredsfestivalen, en gång är ingen gång mm. Men som alltid spelar han inte Jörgen :/ Jaja här kommer bilder från kvällen istället.


















Taggad till tusen


Imon är det Björn Rosenström på trägår'n som gäller och jag är sjukt taggad!! Bara en sak som gör mig troligt irreterad, vädret! Kom igen, jag har planerat denna dagen så länge och vad jag ska ha på mig så blir det bara regn regn regn imorgon! KUL! Nu måste jag ändra planerna i klädväg helt och jag är inte fullt nöjd, damn it. Jaja, nu ska jag inte klaga nu ska jag läsa och sen sova börjar kl 06.00 imon, suck! Godnatt.


åh ge mig sol och värme!!

Beroendeframkallande?!



snyyyyyfft.. vill inte att boken redan ska ta slut, inte många sidor kvar nu!


vilken tur att jag åkte förbi pocket shop och köpte trean då, så mina abstineser inte skulle bli så grova!

Det står faktiskt på baksidan av boken med rök text; VARNING: vannsinigt berondeframkallande. Och det stämmer till hundratio procent. Hela Twilight sagan är sjukt berondeframkallande. Cattis, nu kan jag hänga med i ditt snack, nu har du snart någon att diskutera med, vänta dig ett samtal sen när jag är helt uppriven om varför saker och ting händer, men du jag säger det redan nu. Berätta INGENTING!


Trala laa


Hejhej!
Idag har jag haft en trevlig dag på stan med Cattis och hon visade mig runt i tre nya butiker (nya för mig då) som absolut kommer få återbesök av mig! Det vill säga när pengarna kommer då. Det kan bli riktiga kap :) Sedan mötte vi upp Linda då hon skulle läka lite lunch och sedan back to work. Då drog Cattis och jag klackarna mot Eva's Paley för en kaffe och massa prat, haha mestadels om Twlight. Kom på att vi måste nästan skapa en bokcirkel om den, bara de att hon ligger före mig och jag är så kluven med att läsa alla med en gång, jag vill inte att de ska ta slut :( Nej, men nu ska jag faktiskt fortsätta läsa ur New moon, sedan kommer ju Desperate housewhifes.


en jävla cool brud asså, me like alot...




Fredag den 12 juni


Som många vet kommer Björn Rosenström till trägår'n den 12 juni. Då har jag och några till bestämt oss för att befinna oss där.. Jag har precis bokat biljetter till mig. Vi tycker att alla som vill ska följa med, ju fler desto roligare, eller hur!? Så ni som vill med, gå in på ticnet boka en biljett, hämta ut den hos ett ATG ombud senast torsdag, så har vi ett gött jävla förkrök, drar med oss det bästa humöret och sjunger med till Björn's sångtexter på fredag! Hur låter det? Ganska ball va?! Nej, tveka inte. Det är la klart att du ska med!!!!!!!!! Nu tillbaka till Twilight





min kväll



Vet ni vá? Jag knep fanimej åt mig den sista New moon boken! Tyvärr eftersom det blev sån impulsmani att jag bara blev TVUNGEN att läsa den IDAG, så var COOP min sista utväg och där fanns den såklart bara på svenska, jag tycker att dessa böcker ska läsas på engelska, men jag kommer läsa den på engelska också antagligen, bara för att jag har lovat mig själv att inte få läsa trean innan jag har sett New moon på bio... Haha egentligen skulle ja inte läsa denna heller innan jag såg filmen, men ja kan inte hålla mig. Men ja ska först börja med mina tidningar, sedan blir det Gossip girl och sen ska jag bädda ner mig och börja läsa boken :) Ha en bra kväll..

Deg-söndag


Det är en riktigt segis dag idag. Vet ni vad jag skulle vilja göra nu? Spela Sims 3, synd bara att jag inte har det :( Men jag ska nog ta mig bort till COOP och köpa lite tidningar och kolla om dom har New moon där, så får de bli min kväll + självklart gossip girl också :) Vad gör  ni ikväll?




Sanna 21



Sanna fick skönhetsbibeln av oss + massa mer.


tjejorna


carro var ballerinasöt :)


detta spelades...


sara, carro & madde


sedan blev det allt från cha cha slide till macarena



Ja, nu är det snart hög tid för en dusch och sedan ska jag gasa hem till Sanna och hämta min box och mitt spel som jag lämnade där igår. Men nu ska jag ringa och väcka Carro, för hon kan ju inte sova än?!

Ciao



så, nu drar jag min kosing mot förken Carlsson och sedan kliver vi på bussen mot Mölndal. Kortet blev väldigt suddigt, men de skiter jag i för nu har jag bråttom. Puss

jeansklänning - bikbok
leggings - gina tricot
kavaj - HM

Curly sue



Idag har jag prövat mig på lite locka! Äntligen börjar mitt hår komma till sin rätta längd! Nu ska jag lägga på ett kål och göra mig klar, sedan bär det hem till Sanna för middag och lite förkrök mm. Självklart kommer jag ta med mig mitt nya "jag har aldrig spel". Oj, nu såg ja att jag har glömt (nästan) att ta mascara på mina vänstra underfransar! ooops haha.

No make up



Då sticker jag ut på lite äventyr nu, då systemet idag är stängt! grr, kunde ingen förvarnat mig?
Aja, vi hörs senare. Sayonara.

tröja - gina tricot
skinnväst - HM divided
byxor - HM divided
skor - bronx

I FUCKING LOVE IT



 
OH MY GOD, jag längtaaaaaaaaaaaar. Jag vill se den nuuuuuuu. Något bättre finns inte!

Thank god it's friday



Har ingen ork idag till någonting, är helt slut. Det blir en mysig hemmakväll med massa naturgodis och megamånga avsnitt av vänner, fyfan va najs. Laddar upp mer för imorgon änna. Ha en trevlig fredagskväll


No time, no see.



Idag har jag hälsat på min gravida bästa barndomsvän :) Har känt denna tjej i snart 19 år och så ska hon ha barn nu. Jättemysigt tycker jag. De va alltför längesedan man såg henne nu och hon är riktigt fet nu! På bilden är vi 17 år, de va tiden då vi festade mycket i Frillesås, tänk va tiden går fort, sjukt. Där hade jag långt mörkt hår också!

Godnatt!


Gult är inte fult.



I LIKE IT A LOT!!!!

What the piiiip?



Vad är blogg.se's jävla problem hela jävla tiden? ÅH, störande! Jaja, nu sitter jag här i min hyffsat nya randiga sak från Gina tricot och mina nygjorda naglar, denna gången blev de allt annat än svart! Kände för lite färg idag. Nej, nu blir det bingen och några avsnitt av vänner! Püss 

RSS 2.0