SHOPPING



köpte mig lite nya grejer på Monki igår när jag var en sväng på stan...


LITE PLOCK FRÅN IGÅR



Jag i haga, varför hänger man inte där mer?!

 

 

Har massa mer bilder, fast dom har Mia, så jag slänger säkert in några från själva utgången här i dagarna. Ikväll blir det film för hela slanten. Lite söndagsmys sådär! Nu ska jag äta julkaka med mamma, pappa, mormor och morfar, ciao!

 


JAG ÄR EN INDIAN






Ikväll blir det New moon med tjejerna, iiiiiiiih. Hoppas bara inte stans alla fjortonåriga tjejer är där och skriker så fort Edward visas osv, nu när dem sänkt åldern ner till 11, suck. Men de ska bli trevligt och äntligen får jag se den. Imorgon är det en fullspäckad dag så jag återkommer nog igen på första advent (holy shiiit) så ni får ha en trevlig helg.

 


U CANT BLAME THE SVINEFLUE ON ME


pic; the cobrasnake - såhär vill jag se ut i håret ska prata med min frisör på lördag och se vad hon kan åstadkomma!

Nu är jag officiellt fri från svininfluensan, jag vaccinerade mig i tisdags och igår hade jag feber, jävlaskit. Men inget att deppa över nu, imorgon är det fredag och då ska jag äntligen gå och se New Moon! Denna helgen kommer bli faaab. Later aligator.

 


I DID IT



vill vara fint solbränd igen..

Vet ni vad? Jag gjorde det idag, tog den otäcka sprutan i armen och det gjorde inte ont alls, fast nu gör det ont. Kan inte röra den speciellt mycket. Det känns som om de är onsdag idag, men ack nej imorgon är det de. Jag längtar så förbaskat mycke till helgen; New Moon, shopping, grekisk restaurang, fest  och söndags-deg.
Nu ska jag kolla klart på Desperate och sen sova. Godnatt


PLANS OF THE DAY



- Jobba fram till 16.00

- Vaccinera mig! iiiih

- Fika med Cattis

 
God morgon förresten..


TAKE ME AWAY, A HOLIDAY.


 

 

 

Till våren ska jag åka till Grekland, for sure, de är jättebilligt och inte turisttätt och det är då som naturen är som vackrast, någon som är sugen? Går knappt på 4000,- som hittat.


NATURGODIS



Nu är det finalen av Top model och jag har gosat ner mig här med naturgodis, mumsmums.

 


SMELLS LIKE SUMMER


vad ska man säga, jag saknar sommaren som bara den + att jag älskar denna bilden, så härlig!

 


IBLAND ÄR DET GÖTT MED SÖNDAGAR


Idag är det en sån deg-söndag där man bara drar sig hela dagen. Det blev ju utgång igår igen så jag vart lite trött imorse och kom inte upp förrän halv två ungefär. Sedan dess har jag legat i soffan och kollat på Transformers Rise of the fallen. Jag verkligen älskar Tranformers filmerna! Men nu kallar duschen sedan blir det väl ännu mer deg antar jag, sedan är det ju Top model finalen ikväll!

 


BFF'S, hihi!


jag och Carro just nu.

Om en stund bär det av till stan så nu ska jag ta ett glas till eller fem. Vi hörs imon, ha en trevlig lördags kväll.




PIZZA AND WINE


gott med hemmagjord pizza!


en inte helt färdigsminkad eller ombytt Alexandra

Ikväll kör vi igen, jag och min Caroline, vi får fan skärpa oss med alla utgångar nu, men vafan man är bara ung en gång i livet! Nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hit så vi (eller ja, jag eftersom att Carro ska köra ikväll) kan börja dricka vin. Men ja ska ta de lungan ikväll också, kan unna mig en drink sen iallafall.

 


HM SPRING TJUGOHUNDRATIO



ÖGONORGASM, att man inte dör av HM's urläckra vårkollektion, pust och stånk att man nu ska genomlida en hel vinter innan man kan börja dra på sig vårkläder igen och för att inte tala om de übermegadunder snygga skorna (de beiga nästlängst bort) längtarlängtarlängtarlängtar.


LOVELY SATURDAY







don't ask...

Guuuud, vad skönt det är att det är lördag. Igår var jag ute på lite födelsedags galej och sedan bar det vidare till Park Lane, det var en trevlig kväll, men ja måste säga att det finns ett och ett annat offer ute, vad fan händer på hösten? Blir alla extra desperata efter nån att mysa med, alla är som djur, uuääk! Vad som händer idag är oklart, de kan likaväl bli all in idag igen som en mysig hemma-film-kväll.


NEW MOON



Ikväll har efterlängtade New moon världspremiär, kommer jag vara på plats i en biograf? Nej, biljetterna sålde ju slut på nolltid, men jag ska absolut gå på den snart, jag minns att jag tjatade i somras; åh, jag längtar till den 20 november, och nu är det fanimej dags, shit pommes vad fort tiden går. Ska ni se den ikväll?

MY DARLING, WHO KNEW



You visit me in my sleep..

Imon är det fredag, yehej och då är det fest yehej2! Dock blir det ganska stressigt, slutar jobbet 17.45 och då måste jag snabbt hem och fixa mig för att sedan gå på förkrök. Nu ska jag fortsätta kolla på Glee, adios amigos.

 


SYTYCD



Idag klockan 21.55 börjar mitt absoluta favorit-program någonsin (eller ja, delad ettaplats med IDOL) på kanal 5, So you think you can dance, så nu ska jag börja ladda upp med te och mysfilten, hoppas bara att jag har tillräckligt med mjölk kvar! Men nu säger jag godnatt för idag!







SHE'S GOT IT



Jag måste nog säga att M-K (säkert som många andras!) är min största stilikon. Jag önskar att jag var lika påhittig som henne, men egentligen, så jävla avancerat klär hon ju sig inte, men hon har liksom det.

 


NECKLACE FROM TOPSHOP



Ruskigt hett halsband från Topshop, fast jag tycker allt att blommorna ska väck!


YEAH THE SUN WILL SHINE


Idag är det regn och rusk här hemma... tråkigt

'
så här sitter ja med varm oboy, mumma!


KREATIVA (K)ALLE




Nu har jag pysslat mig en sån huvudkedja här hemma. Ni får se det färdiga resultatet en annan dag! För nu sitter jag med en handuk på hövvet så det blir nog inte så lyckat! Kanske drar på mig den på fredag, då har jag blivit bjuden på lite födelsedags-galej, så det ser jag fram emot faktiskt! Nu ska jag fortsätta spela dedär Bejeweled Blitz (beroendeframkallande) på FB innan Desperate börjar!


NATTI NATTI



Bjuder på en bild på mig och Misan från Stockholm förra veckan, nu blire sängen och Harry P. Godnatt.


I LÖRDAGS



B-day girl och jag

 


till slut gjorde han det gratis, vilken kille va!? HAHA

 


SENIL-SNÖRE



pic; thecobrasnake

Alltså, jag är så jäkla sugen på ett senilsnöre i kedja, dock är det ju inte säsong för solglasögon nu och jag har inga vanliga heller, men jag undrar kära ni, vet ni vart jag kan skaffa mig ett par i kedja?!

 


HEARTBREAK HOTEL


Ikväll 21.00 på TV4 kommer Heartbreak hotel, den ska jag se, för jag har aldrig sett den ordentligt, men av det jag har sett så är den ju sjukt skoj!

 


MAMMA OCH DOTTER-DAG



säg hej till mina nya clubmaster's och min otroligt coola poncho-liknande oversize-tunika!

Idag har det vart en sväng i stora staden med mamsen, en ny vinterjacka inhandlades, kan säga att de behövdes! Har haft min nu sen jag vet inte när, istiden typ! Nu blir det en linner (vilket tydligen ska vara det nya ordet att säga, haha) och sedan ska jag börja fixa mig för kvällens bravader, ikväll firar vi Emelie som fyller 21 på tisdag!


LITE FRÅN PINK-KONSERTEN







Oh my god! Vilken jävla stjärna och grym förebild Pink är alltså, jag bara älskar henne och konserten var så sjukt jävla bra, satt med rysningar under hela showen. Åh för att inte tala om rösten, ingen playback alá Britney Spears här inte, nej kvinnan kan ta ton!

 


JUST SO U KNOW


Pink var fruktansvärt bra idag ska ni veta, ville bara säga det, BÄST helt enkelt vi hörs imon nu ska jag få min efterlängtade sömn!


MONDAY NIGHT IN THE BIG CITY



skjorta - Zara (NY), kjol - JC, skor - Vagabond, väska - HM









FRAMME I HUVUDSTADEN








Så himla kul att träffa Malin igen som är bosatt här i Stockholm, nu väntar vinpimpling på rummet, sedan restaurang och vem vet kanske blir det u´tgång ikväll! Puss

 


IMON DRAR VI!



Ja kan knappt fatta det, imorgon 08.02 rullar vårt tåg mot Sthlm iväg. Ska bli så otroligt kul, men goda luncher och middagar och en massa shopping men framför allt så ska det bli så jävla ball att se Pink. Nu har jag mycket att stå i denna kväll eftersom att jag oplanerat blev så jävla bakfull så jag fick ställa in sushi-kvällen med Mia och Carro, men nu är jag på fötter igen och håller på förfullt, sedan blir det ansiktsmask och en dusch! Föressten alla ni sthlmsbor; kan inte ni ge mig tips på bra secondhand? Vi hörs imorgon, jag tar datorn med mig!


SKJUT MIG!



Det blev alldeles för mycket rosé igår, men trevligt var det! Börjar äntligen känna mig som en människa igen, men jag har mycket att stå i ikväll, har missat en hel dag av packning och research! Så jag kommer väl i säng inatt nångång och går upp innan tuppen. Imon åker vi bruuuuudar!


DOOLEYS OCH BUS MED MIA









Sitter här och pimplar med Mia, det är snart dags för arab-fest! Ciao

 


HI SHOOOES



Här är mina nya skor från modekungen, äe jag nöjd? JAJAMEN! Nu ska jag börja göra mig iordning smått för kvällens kommande galenskaper!

 


PIMPA HANDSKARNA



tycker att det är sjukt snyggt att pimpa skinnhandskarna med tex. nitarmband! Kedjor är ruskigt snyggt också! Sluttjötat, nu ska jag fixa med mp3-listan inför den långa tågresan på måndag!


MY NEW NECKLACE


Mitt nya ursnygga halsband från H&M. Kom på nu att vi egentligen pratade om att gå ut idag, men ääh, bättre att spara pengar och gå och lägga sig istället, godnatt!

 


EN DAGENS KOMMER LASTAT



pälskrage, skinnpaj och tröja - HM, leggings - Gina tricot, väska - Zara, boots - monki.

Idag har det blivit en eftermiddags-tur på stan med Mia där jag bla köpte ett fräsigt linne från H&M och ett urballt halsband! Ni får se sedan. Nu ska jag dra fram den stora resväskan och börja lägga ner grejer inför Stockholm! Imon är det fredag, YES! Men det blir inte party förrän på lördag!


6 DAYS LEFT



pic; summer of twothousand and eight

På måndag smäller det, då drar vi tre bruuudar upp till El Stockholmo! För på tisdagen ska vi se Pink i globen! Kommer bli grymt och jag längtar sjuukt mycket, en del shopping kommer jag ju självklart att hinna med! Har ni bra tips på extra bra affärer som jag absolut inte får missa?? tell me tell me!


COME CLEAN



Idag är en sån dag. Fan vad jag saknar Magaluf!!! Nu är det dags att nana. Godnatt

 

 


ALWAYS WANTING MORE



Ett av mina senaste tillskott i garderoben, en grymt mysig kofta från Lindex


HAPPY HALLOWEEN



Nu såhär efter en härlig efterlängtad dusch så känner man sig som en människa igen. Detta eviga dunket i skallen som aldrig tar slut och varje dag som jag har en "dagen efter dag" tänker jag jämt; jag ska nog börja gå ut nykter oftare, synd bara att det är så gott med drinkar och vin! Iallafall det var en trevlig kväll igår och utstyrseln blev inte mycket avancerat en ett par djävuls-horn och den lilla svarta! Nu ska jag kolla på Parlamentet och efter det kommer Djävulen bär prada, som jag faktiskt inte har sett än, men när jag såg att Adrian Grenier är med så blev den genast mer intressant.


RSS 2.0