MOSTERS HJÄRTAN



Filippa 4 år


Emilia 2,5 år


Amanda 1,5 år


FINALLY DONE


pyssel pyssel och återigen pyssel....


men efter sammalagt två timmar blev jag meganöjd med resultatet. Göööra tjeckt att sy fast egna kedjor!

Nu är det dags för mig att dra på en ansiktsmask och sedan hoppa in i duschen, ikväll åker denna klänningen och djävuls-hornen på. Vad gör ni ikväll?

 




DAGENS



trench - HM, blus - Zara, byxor - Divided exclusive, boots - Monki, väska - Zara


A CUP OF COCO-TEA



Har precis kommit hem från en über-mysig brunch med Caroline och nu ska jag börja pyssla lite med min klänning som jag ska ha på mig imorgon och sedan ska jag åka till syrran, men jag lägger upp en dagens innan.

 


NO STRESS


blus från Zara

Nu är det dags för mig att åka iväg på en del ärenden, det känns som om denna dag kommer att bli en stressig en. Så frågan är, ska jag dra kosingen hem till syrran i eftermiddag och sova där, eller stanna hemma! Ett dilemma.


GIVE ME SOME PANCAKES


Krångel med biljäveln idag igen, konstigt att den känner för att dumma sig varje gång jag ska åka och träna! Istället fick det bli pannkakor med tjejerna, ehm och ja pannkaks tävling med Carro, vilket resulterade i sju stycken pannkakor, med sylt och glass!

 


EGO-BOOST DAY



Idag har jag haft en riktigt mysig dag med mig själv (eller ja eftermiddag iallafall) direkt efter jobbet åkte jag in till stan och inhandlade dessa grejer som du ser här ovanför, är jättenöjd med min kofta, den får ni se på en annan dag. Nu såhär efter ansiktsmasken är det dags att betala fakturor och dylikt, skoj va?!



FINALLY!



mitt allra första foto med den nya kameran..

Äntligen har jag köpt en ny kamera, så nu kan min blogg bli lite roligare igen med; outfits, vardag, fest och mycket mycket mer. Det blev en Canon denna gången, hade en Sony innan. Nu ska jag fortsätta titta på Desperate.


I'M SORRY


Förlåt återigen för dålig uppdate, men imorgon kommer lönen och det innebär en ny kamera så ja då jäklar blir det mer uppdatering och mer bilder! Nu ska jag göra något vettigt och vuxet, typ gå ut med soporna eller lägga in all tvätt i garderoben, suck. Inget av det låter ju roligt!


NOW YOU'RE GONE.



Oj, snacka om att jag var nervös idag när jag  provjobbade på ett café, men det gick utmärkt, inga glas i golvet osv. Dem vill till och med ha tillbaka mig igen, skoj! Nu ska jag snart äta en efterlängtad middag sedan är jag öppen för äventyr ikväll, vem vet det kanske blir att slå klackarna i taket i stan, eller kanske en garderobsrensning skulle sitta på sin plats, det är ju trots allt dop imorgon!


Det är synd om mig


Jo en kväll som denna är det synd om mig! Det är ju för tusan FREDAG och jag sitter här hemma i sängen i mjukiskläder och inget smink!!! Som grädden på moset så ska jag lägga mig om någon timma, hmm varför kan många undra?! Jo, för imorgon kl 09.00 ska jag provjobba, det har jag inte nämt va? Joda, på ett café och det får bära eller brista, hur det gick säger jag imorgon!

Godnatt, eller nått!


EVERY KISS AND EVERY HUG



Idag tittade jag på SATC- the movie, för cirkus sjunde gången, och som alltid kände jag mig ledsen och glad. Vem gråter inte nästan hela tiden när Carrie är nere i sin djupa depression. Anledningen till de är att många tjejer säkert känner igen sig själva i henne, te.x vi (läs jag) kan vakna vissa (läs nästan alla) morgonar och undra om allt har vart en dröm! Jag tror att alla vi tjejer har vår egen Mr. Big som vi vet är dålig för oss, men på ett sätt den bästa som finns som man inte kan sluta tänka på! Jag levde i en saga för en kort tid, men nu är den över och jag undrar om jag någonsin kommer få ha den känslan igen!

Oj, vilket djupt inlägg detta blev, inte meningen. Nu ska jag somna till Vänner och få ett och ett annat gott skratt och sedan somna och hoppas på en bättre dag imorgon!


AT WORK


Sitter nu på jobbet och ska avnjuta en jättegod kaffe. Man blir så bortskämd av att ha kaffemaskin hemma! Sedan ska jag slänga mig i soffan med mp3:n och för en gångs skull bara slappna av! Vi hörs sen.


SUNDAY'S ADVENTURES







INSPIRATION OF THE DAY


M-K rockar en helball höstoutfit. Snyggt.

 

 


INTE KUL LARS-OLOF.


God morgon gott folk! Hade en trevlig igår, men de kommer inga bilder idag (eller kanske inte nån dag!) för dom blev förjävliga allihopa, sen har jag ingen sladd här, SYYYYYND! Jag hatar fortfarande att jag inte har någon kamera, kan lönen komma nu så jag kan köpa! Aja, nu ska jag fixa lurre till mig och Misan. Puss på er



DRESSING ISSUES


Gaaah får panik! Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig och om mindre än en timme ska vi åka till förfesten! Ville ju ha min (hyffsat) nya klänning från HM, men jag känner inte för klänning ikväll, de är ingen klänning-kväll idag helt enkelt, de blir nog leggings och linne med stor u-ringning i ryggen + massa smycken, de funkar alltid. Kör nog på red lips också! Ha en bra söndag, vad ni nu än hittar på!?


A CROSS IN THE EAR





Har gjort mig ett eget kors-örhänge med tillbehör från Glitter och Ur&Penn.. Nu ska jag börja gör mig iordning för kvällen, då blir det spritluckan, vi hörs sen!


PARTYPICS FROM YESTERDAY





gott Mia?






fick tre nitarmband av Absolut Vodka, tack!


detta är nog kvällens mest osmickrande bild!

Hade en trevlig kväll med mina favorit-töser på Valand igår! Nu blir det mys till The holiday för hela slanten!

SHOE-PORN



pic; cobrasnake sjukt snygga skor!

Oj oj oj, nu blev det bråttom. Nu kommer Carro och hämtar mig om 10 minuter och jag som fortfarande sitter i pjamas. Vi ska ladda upp för en mys-kväll tillsammans, hon jag och Mia. Nu hinner jag ju inte njuta av världens godaste latte (pappas)


Ny kategori

 


Vill tipsa er om en jättefin klänning från HM som jag köpte häromveckan, endast 199 riksdaler och den sitter som en SMÄCK! den är mycket finare i verkligheten än här på bilden!


Åh shit påmfritt


vad jag inte mår bra alls idag...... återkommer senare om jag har något roligt att säga. Men gårkvällen blev faktiskt ganska roligt, spontant är alltid skoj!


Friday I'm in love


Utgång idag... Ja ni vet, man vet aldrig hur det slutar!

They say I need to slow down



pic; ooooold

Hmm, ska man ut och skaka rumpan ikväll, eller ska man vara duktig och stanna hemma? Börjar ju trots allt jobbet kl. 9 imorgon! we´ll see!


i brist på annat



får ni en titt på mig i alla olika miner... ååååh vad skoj va? Jag förstår att ni vill ha mera mera mig! Nej, allvarligt skämt och sido. JAG HATAR ATT INTE HA EN KAMERA!!!!


What a beautiful morning


pic; don't remember, iaf mina störta inspirationer, tvillingarna!

 

God morgon alla fina! Hur mår ni idag? Jag mår prima och ör för en gångs skull taggad inför en arbetsdag! Ha en underbar dag idag.

 

 

 


Braid my hair



pic; nån onsdag på Nivå i våras

Varför kan man inte vakna upp med denna fläta varje dag? Hade vart perfekt. Nä, nu blir det till att somna till The Holiday, ska jobba med mina favoriter imorgon, weeii.
Ps. Ni ska bara veta vad duktig jag var nu, stod emot!! Nästan helt och hållet!


Modekungen + glitzy



snygg poncho liknande cardigan från glitzy


snygga skor från modekungen som for sure ska bli mina.... nån vacker dag



den osminkade sanningen



hatar att inte ha en kamera, så de kommer bli en och en annan webcam eller mobilbild tills jag hittat och fått köpt en ny!

I över ett års tid har jag var sjätte vecka gått och fixat mina naglar tills nu. Nu har jag inte gjort det sen den andra juli och jag kommer inte göra det på ett tag antagligen om jag får jobbet på caféet, just har jag sagt det att jag ska provjobba på café näst-nästa helg? det ska bli spännande. Men nu ser dom förjävliga ut, så jag ska klippa dom till botten, fila och lacka på med något snyggt, har inget hemma nu dock. Måste köpa mig ett nytt lack.


If I was a rich girl..



pic; sthlm streetstyle
.... så skulle jag haft dessa skönheterna från Balmain ståendes i min skohylla!


Im open for opinions


Fujifilm Finepix Z30fd Black

En sådan här kamera har jag spanat in, vill ha den i vitt, den går loss på 1 690 riksdaler, ska jag slå till? Eller har ni bättre förslag? Vill ha en kamera som tar bra bilder, grym kvalité så att säga. Skulle gärna vilja ha en systemkamera, men jag har verkligen inte råd med det!

 

NU; blir det till att mysa ner mig i sängen med en kopp té, mjukistofflorna + byxorna och en megago filt med min nallebjörn, fast de är ju i och för sig en säl, men ändå! Godnatt






A lot of frogs in my mouth.


Nej, ingen kamera igår heller. Vet ni varför? Jag tror att någon har snott den, kan ju inte vara säker såklart så jag vill inte göra någon offentlig anklagelse än om man säger så. Men han som hade festen har letat jättemycket efter den och jag vet på ett ungefär nästan exakt vart den låg när jag gick utan den, den låg antingen på vardagsrums-bordet, eller i köket. Därför borde det inte vara så svårt att hitta den, men den är puts väck! och NEJ, jag har inte fått med mig den hem!! Jävla skit, aja nu är det bara att ge sig ut på jakt, känner mig helt handikappad utan kamera, men de är ju ganska dyrt, men jag får väll lära mig att.... eeehhh.. vad heter det nu igen??? Hmm... prioritera!?


If I could turn back time.


YEEEES, nu äntligen ska jag gå och hämta min efterlängtade kamera. Sen blir de en kväll bänkad framför tv:n.


It's hard to get rid of you bastards.



Tja på er allihopa! Dem senaste dagarna har jag haft så otroligt lite inspiration osv till vad jag ska ha på mig. Har kännts jättetråkigt. Var inne på lookbook häromdagen och såg dessa underbara utstyrslar, enkelt, stilrent och fräckt! Precis vad jag gillar, nu ska jag pyssla med min inspirations-tavla och en ny väggkreaktion som ja ska fixa och dona med. Kanske rensa ut alla kläder från garderoben som jag alltid håller i men lägger tillbaka så dom bara ligger där och tar plats, det är ju snart dags för Stockholm, bara en månad kvar!

 


Sweet dreams, a beautiful nightmare



bjuder på en goding från januari i år!
Inget roligt bloggande alls av mig, har kännt mig stressad hela helgen och jag har verkligen inte haft tid, vi får även vänta med bilderna från i fredag tills imorgon, har inte hämtat kameran än! Kan kanppt bärga mig själv för i fredags var det Carro som var fotograf!


boys boys boys


Till mitt pysslande snurrar denna låt om och om igen!


Jag älskar spontant!


Igår var kvällen upplagt med fotboll och chill och lite öl. Men det sluta i utgång! Bara sådär, det blev en bra kväll, ibland blir det roligare när det inte är planerat! Helt och hållet nyktert var det också. Ingen kamera dock, har ju inte hämtat den än! :( Hörs sen, nu ka jag pyssla!



Heeej lördag


En mysig idol-kväll med mamma och pappa slutade med en 21 års fest hos en vän från grundskolan, hade en trevlig och lite för full kväll, trevligt att se alla igen! Men nu har jag bråttom, ska åka och kolla fotboll och bersa lite! Kort kommer imorgon, glömde kameran hos min vän igår! PUSS


Hiss eller diss?



Vrängbar pälsväst, hit eller diss?

Mata mig med tips!

Memphis SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag vill ha tips på en snygg franssko, helst svart! Dessa från Nelly är jättesöta och till ett megabra pris, men jag tycker de är liiite för mycke pärlor. Hojta till om ni ser några!


Change of plans


Nehepp, ingen utgång idag heller! Eller ja, de finns ju en positiv sak med det hela, jag ska jobba imorgon 7-14 så det blir ganska segt om man ska komma hem runt 4 snåret och sova i knappt två timmar! Det kanske blir en vinmys-kväll hos Mia istället, vi får se!


Morgontur i stan


'
Nu är jag hemma här igen med Martina och dricker kaffe, igen! Om en stund drar vi till IKEA och käkar lunch! Billigt oc bra!

God morgon


Kvinnan har stil, helt klart, idag kör jag en copycat! Det blir en sväng till bilservicen för att hämta ut min lilla pärla! Sedan tar jag och Martina en sväng till stan, måste köpa nya nylonstrumpor inför kvällens bravader! Då åker den nya klänningen på helt klart! Det känns jättekonstigt att vara timvikarie och bli inringd från jobbet, jag har ju liksom jobbat varje dag måndag-fredag i över 2 år! Det könns så ovanligt att inte ha jobbat på två dagar! Det verkar inte som om dom ringer idag :( Hellre att dom hade ringt idag än att dom gör det imorgon när jag kommer må sådär! Nu måste jag börja snygga till mig, idag åker pannbandet på!

 

 


Night in.



ser ni skillnaden på mitt hår och mina ögonbryn?
Nej, det får bli en hemmakväll med film i soffan, dock kommer jag däcka stenhårt! Men imorgon gott folk, då blir det utgång och vi kommer antagligen slå klackarna i taket på Lounge(s)! Ska bli trevligt att träffa min kära damer som jag tyvärr inte alls umgås med mycket längre, börja hänga med dom i 7:an de är liksom, hmm 8 år sedan typ! Jaja, vet ni vad? Idag sökte jag in till komvux för att läsa in matte B och matte C, YES, vuxenpoäng till mig, avskyr matte, men det har ett bra ändamål!

Night out in town or a night in bed?!


Det är tredje gången nu på en vecka som JAG har lagat mat här hemma och till någon annan! Ni som känner mig tappar väll hakan nu! När det kommer till matlagning kan jag knappt innebörden i det, det intresserar mig inte för fem öre! Då kommer vi till dagens dilemma, ska jag satsa på utgång ikväll och slösa ännu mer pengar som jag inte har, eller ska jag stanna hemma och mysa i min ensamhet!?


tre från en.



tre snygga skor från have2have.
nu blev det enbart högklackade, ska hitta alternativ på heta låga skor imon!
Nu ska jag försöka sova, imon ska jag
- lämna in bilen på lagning
- åka till Emina och fixa håret
- träffa en studievägledare
sedan är jag öppen för förslag!
God natt och sov gott.
PS, jag färgade ögonbrynen också, hihi. Ni får se imorgon.


Lets go.


Yes, idag börjar efterlängtade Desperate housewhifes och till det ska jag färga ögonfransarna, dricka kaffe (jobbar ju inte imorgon) och äta glass! Resultatet ser ni senare!


So damn fucking nice



pic; Ellinor
Fråga mig inte varför men jag tycker att brudens hår är så jädrans kanon snyggt! Jag blir själv mega-sugen på att färga det brunt igen, mer än vad jag redan är. Ska ju till frisören på onsdag. Ja, vi får se vi får se!


Nu du kärring.


Nu är det dags att dra mig i kragen. Jsg måste bli bättre på att pusha mig själv. Idag ska jag börja skriva CV, kontakta studievögledare mm. Nu jävlar!!! Men först ska jag äta en god middag!

New in





Hittade denna otroligt söta idag på Allum för 198;- KATSCHIIING!


Vi kör något nytt.


Här har ni gårdagens + dagens mest osmickrande bilder! Hahaha, sorry guys.







Mmm, hoppas aldrig jag ser mig själv i detta skicket igen, Dawn of the breath!

 


Back home again



hos sandra (med hennes urgulliga rosa paraply!) i Halmstad påväg att köpa piiiiiiiiiizza!

Nu är jag hemkommen precis efter en otroligt tråkig körning! Hatar att köra länge om de inte är för något skoj! Fast i och för sig det blir ju utgång ikväll igen här hemma i Göteborg! Nu ska jag kasta in mig i duschen för jag luktar skit! Återkommer senare....

 


Bilder från igår













carro alex, alex carro?


redbull och rosé, det nya... NOT






Jag-har-fått-blåsor-under-fötterna skoj


Det var en GRYMT bra kväll igår, bilder kommer upp om en stund, de som står längst upp på listan nu är thaimat!


Halmstad baby!



innan ditresan!!


påvääääääääg :) taggade



framme! Serverade mat och grejer, lyx!

Nu är jag stressad och måste göra mig iordning, återkommer imorgon med nya fina bilder. Ha en underbar fredag. PUSS


Nulägets bästa låt


Tagga som fasen till denna låten. Den går på repeat här hemma just nu.. Carro du får lära in dig den för den kommer spelas mycket på ner-resan imorgon! FAAn, vill inte jobba imon!

 


Halmstad baby!



Lite inhandlingar idag inför Halmstad som jag och Carro åker till imorgon för att hälsa på Sanda och fiieeeeesta! Är så sjukt taggad att det inte är klokt, jag har faktiskt ingen tid alls att blogga idag, men gör ju det ändå, för jag måste packa packa packa, raka benen och allt sånt och packa packa ännu mer, NEJ men LUUUGN NUU, vi ska ju faktiskt åka hem dagen efter igen, men ja är stressad över att jag ska börja köra imon DIREKT efter jobbet. Slutar ju 17.15 så de blir stress stress stress, därför måste jag ha ALLT klart idag. Ehh, ska se om ja lyckas filura ut hur man mobilbloggar, isåfall kommer massa inlägg imorgon!

RSS 2.0