TIRED OF THIS SHIT


Nu flyttar jag härifrån då det har blivit katastrof här som ni ser, så här har ni adressen till min nya blogg:

Här har ni min nya blogg

hoppas ni följer med mig dit, nu lägger jag alexandradenise bakom mig!


RIKTIGT NICE


Ellen har verkligen lagt vantarna på ett minst sagt coolt senilsnöre! Häromdagen fick jag hem ett vanligt svart, men detta måste jag ju helt klart också ha!
 


SATURDAY NIGHT
Lördagen blev riktigt lyckad måste jag säga, började med Laserdome, sen vidare med ögonbindel på födelsedagsbarnet där hennes b-friend hade fixat barbeque och överaska henne med hennes alla andra vänner hemma hos dom, sedan vidare till Push och till sist Park lane. Kan inte säga mer än att kvällen var kanon-lyckad!

 


I BRIST PÅ ANNAT.... så fjantar vi oss lite på Tin-tin, bilder från igårkväll kommer senare!


FIRE FROM MY HEARTIkväll blir det party och kameran åker självklart med. Det börjas med Laserdome med brudarna och sen så jävlar, nu har jag fruktansvärt bråttom, återkommer imorgon. Trevlig lördag!


DU SPRINGER ALDRIG IFATT NÄR JAG VÄL ÄR DÄR


jacka, skjorta, leggings och sjal - HM, skor - converse, väska - DKNY, keps - intersport

Underbart väder idag! Va en sväng på stan med Linda och kollade in lite resor till grekisa öar (nej jag har inte fått nog än!) förhoppningsvis drar vi till en Mamma Mia ö, men vi får se vart vinden för oss. Ikväll antar jag att hela stan sitter på uteserveringar och knör! Själv kör jag en Harry P-kväll. Trevlig fredag!


THE GARDENDenna fina skapelse kom hem till mig när jag var nere i Thailand, synd för den hade vart perfekt i resväskan. Men den får användas flitigt här istället, nu måste jag skynda mig, ska hem till Linda sen till frisören och klippa mig!


19-ÅRS KALAS
Det var en trevlig kväll igår som började hemma hos Carlssons och slutade på Berså, det var dock inte lika skoj att vakna 7.30 idag!


FAVORIT-SANDALER

Idag tog jag en runda på stan och hittade mig några godbitar! Mest nöjd är jag med sandalerna, dem är allt jag letar efter. För 250,- från Zara blir dom dina. Nu springer jag iväg på 19-års galej, tjohooo!


HEMMA!
Inatt kom jag hem efter en lång flygresa, så jag är lite trött idag måste jag erkänna, men ikväll ska jag festa rtill det med några av mina efterlängtade damer, börjar på Bliss och sen vidare. Kommer upp med lite Thai bilder imorgon, är alldeles för sleten och trött idag, måste även komma på vad jag ska ha på mig ikväll!


RSS 2.0