TIRED



När vi kom fram till Stockholm fredag natt så fick vi 1,5 timmes sömn, sen var det bara att dra sig upp igen...


skjorta - HM trend, leggings - gina tricot, halsband - lindex & UGG's

Är så fruktansvärt trött idag, kom hem igår kväll vid 10 och jag stendäcka en stund innan 11, har sovit i 12 timmar inatt men nu är jag sjukt trött igen. Idag blir det deeeg.


DAGENS


byxa - gina tricot, linne - monki, skärp - minns ej, klocka - ur och penn, ring - glitter

Om cirka 40 minuter ska jag åka och plocka upp Michéle och Linda för att åka till Linda en snabbis och sen drar vi... Ja till Stockholm såklart, tror inte att nån missat det vid det här laget, haha.

 


VI E MILJÖ-LOVERS



Det blev ingen söt yaris, det blev en prius hybrid istället, så nu värnar vi om miljön när vi gasar upp mot Stockholm ikväll. Har blivit lite mer ändringar i planen! Planen från början var att vi skulle åka upp vid 2-3 tiden inatt och vara framme imon morgon, men vi har skaffat oss ett litet rum i Södertälje så vi åker redan runt halv 10 ikväll framme inatt, sover i några timmar och sedan går upp och börjar dagen med en god hotell-frukost! Sedan spenderar vi dagen med att gå runt och flänga i stan!


SHOPPING PART TWO







Det var nog kärlek vid första ögonkastet med denna underbara skapelse från HM trend 299,- och skärpet från gina tricot för 199,- är inte heller fy skam. Köpte lite mer som ni ser längst upp + ett par nya leggings och armband!


TOYOTA YARIS



Neej, tyvärr har jag inte köpt en ny bil. Men en sånhär liten sötnos hyr vi under helgen för imorgon natt gasar vi mot STOCKHOLM! trala la la laaa. En riktigt bra spontan grej bara. Strosa runt på stan där och bara mysa (dock ingen shopping för min del!!)

 


DAGENS



skjorta - HM herr, leggings och linne - gina tricot och UGG's.

Det ska vara enkelt och lätt när man är på shoppingrunda då man jämt och ständigt får ta på och av kläderna hela tiden! Vad jag har köpt får ni se snart!

 


DAGENS SHOPPING



Här är det jag har fyllt på i garderoben idag.

Bild 1 och 2: linne från Mango 199,-
Bild 3: spets topp från Myrorna 65,-
Bild 4: linne från Mango 179,-
Bild 5: kjol med skinndetaljer Lindex 249,- och halsband från HM trend 199,-
Bild 6: klänning Cheep monday 50,-


REGN/SNÖ-KAOS BLIR SLASKIGT!



Idag har det bokstavligt talat vart piss-väder i Göteborg. Inget skoj alls! Började morgonen med möte med min jobbcoach och sedan tog jag vagnen till Linda, vi har vart på stan en sväng och jag har fyndat ett och ett annat guldkorn idag! Lägger upp om en stund. Nu ska jag göra ansiktsmask!

 


VILL HA VILL HA VILL HA


Känner ett slags begär efter dessa två ting båda från Acne. Linnet var inte alls dyrt, men tyvärr säger plånboken nej till skorna! Men både nilson och scorett har ju nästan identiska skor till bättre pris!


GAAAAAH


Är så arg! Mitt photoshop har slutat fungera, jävla skit... Nu sticker jag och tränar bodypump, ciao!

 


SUNNY DAY





Vilken härlig dag! Vaknade helt underbart imorse, dock tidigt, men ändå! Åkte en sväng till skolan vid 10 och kom hem för en stund sedan efter en kik på stan, shoppinglistan blir lång på onsdag! Iallafall ska käka min avokado med keso nu (är nog de absolut bästa som finns!) och räkna några mattetal, sedan ska jag göra min läxa från arbetsförmedlingen och skriva CV och personligt brev och lite senare ska jag träna!

 


THE PACIFIER!?








 


THURSDAY







NYINKOMMET



toppar - Monki 100,- /styck, halsband - HM 99,- och sandaler från divided pris minns ej!


ring - nyhet från Glitter 80,- det var kärlek vid första ögonkastet!


WEDNESDAY



fuskpäls, sjal och tröja - HM, jeans och linne - gina tricot, skor - vagabond, väska - zara, mössa - lindex

Om en timme ungefär ska jag sätta mig på bussen (kan någon komma och laga min bil?!) och möta upp en gammal klasskamrat från gymnasiet som jag inte träffat sen studenten! Känns helt sjukt, vi umgicks varje dag under nästan hela gymnasietiden och efter studenten ingenting! Ska iallafall bli jätteskoj att träffa henne igen. Nu ska jag pumpa upp volymen med världens bästa musik och sminka mig lite!

 


TUESDAY





tröja - HM, leggings - Gina tricot, halsband - Miss Dee


LOKAL





Började lördagskvällen på lokal med lite drinkar oså med några vänner och deras vänner och deras vänner mm, vi blev ett riktigt random-gäng. Iallafall sen hamnade vi i ett bubbelbad och en bastu ute på landet.
Idag har jag min första matte B lektion, önska mig lycka till, jag har inte ens fått hem matteboken som jag betsällde än!
 


FRIDAY I'M IN LOVE


Ikväll blir det tacos och tjejsnack hemma hos Linda (Jenny har precis kommit hem från Malaysia ochh Thailand), synd att jag inte hade en vinflaska här hemma, då hade kvällen vart fulländad! Btw, ser ni att jag har klippt mig (för en vecka sen), ingen drastisk förändring men jag märker av det :(


BALMAIN SPRING 2010



Från det superfuturiska går Balmain över till det armé-iska, med en toutch av det futuriska fortfarande. Jag äslkar det! Men jag tycker nästan alltid om Balmain's kollektioner, vill ha vår nu nu nu.


I'VE GOTTA FRIEND!


Jag har en miiiiiiiicket snäll vän, Linda heter hon! Hennne fick jag denna klänningen av och den åker på ikväll, jajamensan, då blire feeeest! Syns vi på stan ellerrr? Skål!


1+1=11?



Imorgon mina vänner så är det dags för mig att packa skolväskan och gå på min första matte B lektion. Matte är ju inte de roligaste ämnet som finns men har man sitt mål så har man! Önska mig lycka till. Jag är ganska glad att bara slippa snor på kläderna och torka bajs!

 


MYSIIIGT



Dåligt med uppdatering nuförtiden, sorry. Nu ska jag snart dra och träna, ha en skön söndag!


NO WORK



hittade detta kors på en toalett när jag var ute med tjejerna och dansade för ett tag sedan!

Idag är det min första arbetslösa dag, det känns ganska tungt, så jag ska bege mig mot arbetsförmedlingen om en timma eller två och se till så att jag får nån inkomst!


THAILAND BABY!



Vet ni vad? I mitten av mars åker jag och tre underbara töser till Thailand! Det ska bli så jävla underbart och jag längtar som en unge längtar efter tomten på juldagen!

GÅRKVÄLLENS





skor - monki, resten är från HM


WHAT A NIGHT!



Damn girls, håll  i hatten vilken jävla kalas-kväll asså! Börjades med drinkar på Den lille fete och gick vidare sen till Push. En jävla bra start på 2010, outfit från kvällen kommer senare!

 


WELL IT'S SUTURDAY, RIGHT!?



Ikväll blir det utgång med Linda, det är ganska oplanerat änsålänge, men det börjar med vin hemma hos henne, så nu ska jag bara pyssla ihop en outfit, sen blir det nog en välbehövd powernap om jag ska orka.. Men hey, det är ju faktiskt lördag!

PS. ett av mina nyårslöften var att gå ut mindre, dels för alkoholen och dels för pengarna, men vadfan, löften är till för att brytas eller vad säger ni?!


NEW YEAR 09/10










En kväll med vänner, skratt, dans, sång, lek och vin kan inte bli annat än en hit!
Såhär såg en del av mitt nyår ut!


RSS 2.0