FUCKINGJÄVLASKIT


En dålig nyhet förstörde ALLT. Vi stoppar där!

Idag har jag vart på jobbet och efter det åkte jag och mötte Martina på systembolaget, där blev det lite shopping och sedan vidare till hennes och Linea's place för vatten, tjöt och många bloss på balkongen. Sjukt nice väder har det vart idag också, hoppas på samma imorgon då det är valborg och allt! Vad hittar ni på då? 
Nu blir det Twilight. Godnatt!


byxor och linne - H&M
skor - bianco
solglasögon - indiska

Sol i Göteborg



Man måste bara älska Göteborg när det är vår sommar och fint väder! Så sitter man på jobbet. men jag ska snart gå ut och leka med barnen i solen, har 20 min kvar på min planering! Skulle haft ett samtal nu i förmiddags men detta glömde mamman av, så vi flyttade fram det till imorgon eftermiddag! Rätt segt när de är valborg och allt då man vill gå hem tidigare, men det gör ingenting faktiskt! Jag har ju bytt så jag inte har det sena skiftet iallafall! Nej, nu ska jag fortsätta jobba en stund. Tjingeling!

Spending money


Jag har gjort det igen, ja shoppat alltså. Inte bara det, utan även träffat min under bara Linea / Moa, det var så himla längesedan vi sågs! Synd att jag inte hade med mig kameran, då hade ni kunnat få se hennes söta ansikte!


denna snygga kom hem idag på posten från www.glitzy.se


väska från Zara


jeans från H&M


ytterligare byxor från H&M, visst va dom nice!

Nej, nu börjar Desperate housewhifes, vi hörs imon. Btw så känner jag mig sjukt stressad och förvirrad, jag stressar upp mig i onödan för massa saker imon och så mycket har jag faktiskt inte att stå i. Jaja, jag antar att de är penga stress, att över hälften av lönen kommer försvinna imon (de är resan som ska betalas in, så de är ju egentligen positivt!) sen så ska jag ha utvecklingssamtal imon också, wish me luck, jag är gaaanska nervös!

Monday sucks.



Idag känner jag inte för något, är så sjukt trött. Om cirkus två timmar börjar
Project runway och då ska jag dricka en kopp té och äta
smörgåsrån med goda ostar! Mums.
Gaaah, ge mig sommar nu!

I´m a geek


Jag är inte bara en Twilight nörd, är även en flitig Harry Potter nörd. Älskar filmerna och kan kolla på dom om och om igen (tänkte sätta på fyran nu!) Dock har jag inte läst någon bok än, eller jo ettan läste jag i tvåan på gymnasiet på engelska. Harry Potter and the half-blood prince heter nästa och den har premiär den 17 juli, längtar! Jag ska nog fanimej gå på premiären! Want to join?! Sedan längtar jag såklart till 20 november då New moon har premiär!!

här har ni trailern till den nya filmen, den verkar vara så sjukt bra!


En seg degis



Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina älsklingsmjukisar och en kopp té och kolla på en film, har inte bestämt mig för vilken än. Sedan kommer ju One tree hill och Gossip girl, yes! Mamma och pappa var är ni? Det är en jätteäcklig spindel i mitt rum, HJÄÄLP!


Heartbreaktown


God morgon!
Idag mår jag inte så bra, det blev kanske lite väl mycket av det goda igår! Men det var en trevlig dag i övrigt, kändes som en riktig sommardag, halv 12 åkte vi mot Skärhamn och skulle käka glass som resulterade i en halv special istället, sedan åkte vi vidare mot Orust till Karolinas land och åt tårta, mysigt. Sedan gick vi mot bryggan och Karolina och Philip badade. Usch, fyfan vad kallt det måste ha vartit. Vid 5 tiden börjar vi röra oss hemåt och planerar en grillkväll och bara chilla hos Carlsson's och så blev det. Det kändes som en riktig sommardag igår, den var hur mysig som helt och det finns massa fina bilder på Mias och Karolinas kameror, dom ska jag försöka få idag om jag hänger med till Karolina, vi får se lite på hur jag mår sen, är som sagt inte alls tuff idag!


Skärhamn


halv special


Orust


grillat är gott.


sedan började alla ölspel och då gick det bara utför!

Dagens låt: Nina Kinert - Heartbreaktown
sjukt bra låt som spelas om och om igen.





I love saturdays


Hejsan!
Fin dag idag, strax ska jag åka ut till skärhamn med storasyster och lillebror Carlsson, hans kompis Carl och Mia. Ska bli riktigt mysigt att sitta i solen och käka glass. Tänkte bara slänga in en bild från gårdagen då det var födelsedags-firande, hela kvällen summerat var trevlig! Vi hörs sen nu måste jag jalla jalla. 


stel pose, haha.


jag och min älskade ♥


magmuskler


Vad snyggt det hade vart om man hade haft en slank fin mage som henne på bilden! Fast kanske liiiiite mer muskler, inte för mycket, de är inte så snyggt! Jag måste säga att i nästan hela mitt liv har jag haft en fin och slank mage tills typ 2 år tillbaka, nu är den värre än någonsin, jag är inte tjock! Det menar jag inte, men jag vill ha den som den va förut, då jag fick komplimanger för den och tro mig, det får jag inte längre, HAHA! Jag har faktiskt tränat idag, känner mig duktig och satsar på beach 2015 (för att inte känna för stor press på mig själv!!) nej, skämt och sido, men det skulle va trevligt med en finare mage nu till sommarn! Nu ska jag hoppa in i duschen. Just det, jag har klädproblem inför imon, kan ni hjälpa mig med vad jag ska ha på mig?! Det kommer bilder på exempel senare. (äh, har bestämt mig nu, tror jag!) Puss



WOOW, ge mig!



Nu är det snart dags. God natt.

Onsdag



Idag blev det en sväng på stan med tjocka Carro, blev lite shopping. Nu är det dags för mig att ta en dusch innan Fråga Olle börjar. Sedan är det nog dags för att nana. Föressten är allting förstört för fredag. Ingenting kommer jag få hem antagligen tills fredag, så nu är jag på ruta ett om vad jag ska ha på mig!!!

nattlinne - H&M
jeansshorts - MQ




Det känns inte ok


Idag har jag vart en sväng på stan med Emelie och Linda, skulle köpt en del grejer (hade till och med en lista) men det blev INGENTING av det, illa! Men det blev ett par ballerinaskor från Din sko, men dom ska ja lämna tillbaka imorgon, jag ångrade mig! Det ser ut som om de får bli en till sväng på stan imon.



Haha Emelie, du fick den hetaste latten någonsin!



Good morning sunshines



Idag efter jobbet ska jag direkt in till stan och inhandla lite behövliga grejer och kanske lite annat smått och gott också, vi får se. Nu ska jag sticka iväg till jobbet! Vi hörs sen.




I need



jeansskjorta, jeansthorts, transparant tröja (helst långarmad), nitskärp och nya skor. Jag vet vart jag hittar det mesta, men transparant tröja har jag faktiskt inte hittat, någon som vet var de finns som kan tipsa mig?

Hår inspiration



Jag har kommit på att jag vill ha sånt hår som Nicole Richie har på denna bilden, långt, ljust och tunt. Funderar även om de kanske kommer en lugg. Får se om jag vågar, var ingen hit sist, men jag skyller på frisören. Nu har jag världens bästa, det blir alltid snyggt! Ska låta de växa ut mer, tunna det och rådfråga Emina!

Önskeoutfit





Cold case



Nu blir det dags för kudden att kvävas av mitt huvud, jag börjar ju för sjutton klockan 06.00 imorgon! Detta ser jag verkligen inte fram emot. Just nu känner jag att jag vill ha fredag hela veckan! Jaja, snart börjar Cold case, det ska jag se. Godnatt!

I love shoes


Bilder lånade av: have2have


När jag har räknat över min ekonomi när lönespecen kommer så är det mycket mycket möjligt att det blir en beställning på dessa, jag har nämligen brist på pumps. Nu vet jag att speciellt Cattis och Carro tänker "Vafan nu igen!!?" eller något liknande, men vet ni vad?! Jag fick reda på i fredags att jag har fått löneförhöjning! YEES.

Nu ska jag äntligen äta mammas pizza, sedan hem till Karolina med Carro för att hämta bankomat, körkort och kort från helgen. Vad hittar ni på ikväll?

Finally



Jag vet, det har vart ett evigt tjöt om denna tunikan, men nu äntligen i veckan (eller nästa) så blir den min äntligen! Då kanske jag kan ha den på fredag med mina nya skor från H&M som jag också förhoppningsvis får i veckan!

Nu mammsen börjar jag bli hungrig, det blir hennes goda hemmagjorda pizza idag! mums. Kommer det nåt bra på tv ikväll kanske?

Sjukt irreterad!




Dessa verkligen übersnygga skorna som jag vill ha är fan slut överallt. Jag har nog spenderat två timmar här nu och bara letat! Det är inte okej. När jag såg dem förra veckan eller när det nu var så tänkte jag -Nej, men jag har ju inga pengar nu, jag väntar till lönen kommer och då köper jag dom direkt!! Smart, tänkte jag! Men icke, varför i helvete tänkte jag inte på faktura?! Då hade dem vart mina nu. Är det någon som har hittat dessa någonstans förutom på brandos och Ellos?! Säg till mig isåfall.

Urcoola





Dessa färgklickar är uuuurcoola ju, speciellt de turkosa! Röda är också feta. Om det nu skulle bli ett inköp på sådana här står det mellan turkosa, röda, vita eller vanliga svarta! Vi får se vad budjeten nästa månad tillåter. Nu ska jag börja städa mitt rum lite, med grym musik strömmande i högtalarna, sedan senare ska jag kanske med Carro på handboll.


Saturday


Vilken dag! Den började med att jag steg upp kvart i 9, hem och duscha mm. sedan hem till Karolina för god frukost med nybakat bröd! Sedan mot Partille för att kolla på badkarsrace, men det resulterade i 6 km (om inte mer) promenad, vi missade i princip hela racet, men det har vart trevligt iallafall! Nu sitter vi några brudar hemma hos Carro och ska grilla och dricka lite vin, sedan får vi se vart vinden för oss! Ha en trevlig lördagskväll.










God morgon


Dagens låt: Lady gaga - Love game

Jag diggar Kate Moss solbrillor, armband och kavaj, sjukt nice. Nej, nu ska jag fixa mig här in i det sista och sen promenera bort till jobbet, vi hörs sen.



Hos carro...

Nu sitter jag hos Carro, solen lyser (inte så mycket längre men ändå) och har druckit en islatte, sjukt naaajs. Favorit i repris varje gång solen tittar fram! Sitter och skriver ner massa låtar vi ska ta med oss till Magaluf, kommer på massa gamla dängor, skoj skoj. Men nu ska vi nog hitt på något! Imorgon är det fredag, GÖTT! Blir en rikitg deg-helg denna helgen. Ha en trevlig kväll.  




Summer breeze



Det här är min senaste beställning från H&M =) Lite sommarfint tycker jag. Är mest nöjd med bikinin tror jag. Brunt är väldigt fint på bikinis, mycket finare än svart! Hoppas bara den passar mig =) Nu ska jag rulla till Carro innan jag drar till föräldramötet! Puss på er.

Alá Kling



Dessa skorna alá Kling är faktiskt riktigt snygga. Det blir nog definitivt ett inköp på dessa när pengarna kommer om (suck) två veckor. Hoppas dom inte tar slut för jag är faktiskt riktigt kär. Dem är precis i min smak! Nej, nu ska jag sova, om jag kan. Godnatt.

Jävla skitfanskap


Nu har jag nästan missat ett helt DH - avsnitt pga den här jävla bloggen. Jag skulle fixa EN ENDA liten sak, jag tänkte att jag skulle flytta ner datum och tid (som står under rubriken) längst ner av inläggen, men då fuckade allt upp sig. Alla inlägg försvann och det stod datum överallt. Sen när jag väl fixar till det så får jag dubbla inlägg av varje inlägg och nu sist så försvann menyn under alla inlägg och nu fick jag äntligen fixat det! Blir så förbannad på denna jävla skit, önskar att jag var HTML-expert. Ska försöka fixa en sak till nu, datumskiten lägger jag ner. Wish me luck!

Wild horses



Oj, missade ju totalt att de va säsongspremiär för Ugly Betty ikväll :/
Jaja, det gör inte så mycket. Jag missar det rätt så ofta ändå. Men härligt att det är dubbelavsnitt av Desperate ikväll! Till det ska jag ha en kopp thé! Men nu ska jag nog läsa min CHIC.

Jag har kommit på en sak tror jag. Till sommarn blir ju jag arbetslös, men dom kommer säkert erbjud mig timvik, men jag ska ut och söka annat nu ganska snart, måste bara skriva CV och verkligen ta tag i detta och jag hoppas verkligen att det går vägen, för då slipper jag snorkråkor och saliv på mina kläder (misstolka mig inte jag tycker om barn) men mitt största intresse är kläder och jag kan ju inte ha det jag vill ha på jobbet. Så jag hoppas verkligen verkligen att detta går vägen för mig nu. Ha en trevlig kväll.

Dagens låt: Natasha Bedingfeild - wild horses

Hej kudden.



Imon är det efter fyra dagars ledighet dags att jobba igen. Så nu får jag nog lägga mig. Godnatt

Nytt i garderoben!



jeans - Gina tricot
linne - H&M
solglasögon - Indiska

Nu är jag hemma igen efter en tripp med mammsen på allum. Det var en trevlig sväng! Mamma shoppade lite till sig själv också, en skinnjacka som hon blev helt kär i så när hon står och beundrar den i spegeln står jag bakom och börja ASGARVA, då ser jag att det står "Kenza" broderat i nacken, då var de ju den Jofama by Kenza jackan, verkligen inget fel på den, den är verkligen jättesnygg! Jag tyckte bara det var ganska komiskt! Nu ska jag nog fortsätta kolla på Harry Potter eftersom jag har somnat varje gång jag har satt på den nu!

Tja allihopa


Dagens låt: Darin - runaway
Åh, vilken go segis dag det kommer bli idag! Ska alldeles strax åka till Allum med mamma och kolla runt lite, hon har tjatat jättelänge om att åka dit, så idag känner jag att jag kan ställa upp! :) Ska se om jag kan fjäska till mig ett (två) par jeans som jag har spanat in! Kommer inte så långt med mina 250,- som jag har kvar, det är illa. Jag vet inte vart dom har tatt vägen riktigt! Sedan får det nog bli en städning av mitt rum, känns som om det är dags att rensa garderoben snart! Jag vill göra om den lite, den är så himla bökig, måste bara komma på något bra! Jag skulle vilja ha en walk-in-closet!!


Jag och Michan yesterday

Alle ♥ mjukisbyxor



Oj vad söt jag är när jag är koncentrerad!
Jag bara älskar mjukisbyxor och för att inte tala om guitarr hero (de var faktiskt första gången ja spelade de igår!!) Är precis hemkommen från el ´stado! Det blev en tidig kväll idag, men ja känner att det behövs lite sömn under denna helgen, har fan inte sovit normalt sen i torsdags. Nu blir det Harry Potter♥
Haaaaaaay!

Paaaaaartyy!




Det blir party ikväll och jag är väldigt svart idag, väldigt fantasilöst idag. Men halsbandet gör ju en hel del! Nu kommer strax min skjuss(har alltid undrat hur fan de stavas?!) så jag måste skynda mig nu och vi får hoppas att jag får en helgrym kväll, hela denna helgen i övrigt har vart sjuk bra! Puss på er.

Påskhelgen


Har inte hunnit uppdatera något alls nästan. De har hänt mycket. Firade Daffys b-day i fredags vilket blev förkrök + bowling + utgång! Mycket trevlig kväll. Sen igår självaste påskafton var det en bakisdag så det stod härliga till, kvällen såg ut som så att det blev vin + buzz + guitarr hero + MASSA tjöt :) Mycket lyckad helg.




B-day giiiiirl <3






Nivå


Glad påsk


 
Idag är det påskafton! Det blir chill med grill, vin, öl, kubb och guitarr hero hos Sadaf, som det ser ut nu! Gårdagen va Sadafs födelsedag och det var bowling och utgång. Hur kul kväll som helst. Bilder kommer senare eller imon. Min uppdatering är inte den bästa nu och inte heller den roligaste, men what the fuck, solen skiner och det är underbart ute!


He is lovely!



Nu har jag myst ner mig i min säng och ska alldeles strax sätta på Harry Potter 4 och dricka mitt té och äta mina mackor. För första gången på hela dagen känner jag mig hungrig! Rob Pattinson har ju en roll i Harry Potter 4, fast där är han inte lika snygg, han är mer söt. De finns en annan snygg i Harry Potter 4, han på bilden nedanför. Aja, nu kallnar snart mitt té så ha en mysig kväll allihop vad ni nu ska göra! God natt.


AAAAJ...






















Såhär ser min fot ut idag! En stor fet vattenblåsa. Har en på andra foten också, men inte lika stor! Sen är ena foten svullen också! Vad hände där liksom! Ska nog se över mitt val av skor nästa gång och inte ta dom. Någon som vill byta fötter med mig i några dagar?! Jag kan inte ens gå som en normal männsika. Nej, nu är det fädigklagat och jag kan garantera er att jag kommer somna inom en halvtimme och förmodligen sova hela natten..


Tisdagens galej.



Hmm, vart på tjejkalas Philip? Gylfen öppen och allt :)


KARAOKE-TAXI!




till er alla som var med! Vem gömmer sig bakom bilden?

A hard work work


Sitter på jobbet nu och det är INTE okej, man har ju mått bättre! Gårdagen var mycket lyckad med en trevlig utgång.Men galna brudar kommer man aldrig ifrån. Kickers är sååå 90 tal! Skrattrerande så det är löjligt. Nu slutar jag om en timma väldigt sköönt, då ska jag hem och soova! Bilder kommer senare...........

Return the favor


Oj, idag är en stressig dag. Kom hem från jobbet för en stund sedan, nu blir det ansiktsmask och sedan duscha. Sedan ska jag packa ner alla saker och åka in till stan för en liten runda innan jag sätter mig hos frisören! När jag är klar där blir det raka vägen mot Carlsson's eftersom lillebror Carlsson fyller 18 år idag, så det blir fest. Vill inte ens tänka på morgondagen! Men what the fuck, man lever bara en gång! Kameran hänger såklart med ikväll. Ha en bra kväll alla.

Dagens låt: Keri Hilson - Return The Favor (Ft. Timbaland)
PUSS


Sunny day


Åter idag är det en fin vårdag. Det suger verkligen att jobba sånna här dagar, men det är ju iallafall ganska positivt att vi är ute ganska mycket på jobbet. Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska sluta så vi kan åka och köpa små kycklingar :) Sedan ska jag in till stan och träffa Michan och ta en glass i solen. Förhoppningsvis är den kvar! Ha en bra dag! Kram


Skitkvalite jag vet, men jag hinner inte mer, måste gå nu!

Crank that


Dagens låt - Soulja boy - Crank that rock version
sjukt bra låt, den går om och om igen här hemma!


Detta är jag idag, lite sött och salt :)
Det är som sagt kalas för mammsen idag och gästerna börjar väll droppa in om sisådär en och en halv timme, så nu är det dags för mig att sminka mig och fixa håret lite. Ciao

Pojkväns jeansen


Dessa pojkväns jeansen från Gina tricot är faktiskt riktigt najs! Men nu är det dags för mig att börja hålla i pengarna. Men vi får se hur det blir med det. Har redan börjat spana in lite grejer från Gina som nog hänger med hem på tisdag. Iallafall en sak!

Idag fyller min mamma år! GRATTIS, så idag blir det lite kalas här hemma. Sånt är alltid lika roligt! Ha en trevlig söndag.

No lifers


Såhär utstötta kan jag och min kära pappa vara ibland!!


Nu är det dags att fixa sig iordning lite, för sen tar jag bussen mot Lindas jobb och när hon slutar ska vi leta upp någon mysig uteservering och ta en öl eller två. Frågan är om jag ska byta kläder eller behålla det jag har på mig!? Vilket dilemma!

On my way


Nu måste jag springa ut för nu står Linda och väntar på mig för att åka in till stan i det fina vädret. Hejdå!


No idea.


På söndag fyller min mamma år. Imon ska jag in till stan och köpa present till henne! Någon som vill ge mig lite råd om vad jag kan köpa?! Är inne på presentkort, men de är ganska tråkigt.
Skönt att det är helg nu. Nä, nu ska jag nog sova. Godnatt


Thursday





Linne och ett par gladdisar kom hem från Nelly igår. Tackar!
Imon är det fredag och helg. GÖTT!

Fan också!


Jävla skit fan! Det var fel paket, alltså inte det jag trodde jag hade fått. Jag trodde att det skulle va min snygga klänning som jag vann bud på från tradera för 3 veckor sedan nu, men icke! När fan kommer den!? För jag SKA ha den! Men ett paket från Nelly fick jag ju iallafall, det var ju en liten tröst iallafall. Men fan det förstör allting att den inte har kommit, för den vill jag ju ha på tisdag när det blir utgång! Aja, det jag fick från Nelly får ni se imorgon, för de va en grej jag ska skicka tillbaka. Nu kallar duschen. Ciao.


det är den här snyggingen jag väntar på!!!

BE-A-utiful


Det är underbart väder ute, har vart ute en del idag med barnen. Men måste erkänna att jag drömde mig bort till lejontrappan med en glass! Hoppas vädret håller sig till helgen! Hur har eran dag vart?! Idag har ja fått mitt paket från Nelly OCH min klänning från tradera, yeey. Ni får se allting sen. Om en halvtimme ungefär är det dags för möte, så nu ska jag ta mig en liten powernap i personalrummet. Puss 

RSS 2.0