Shopping, va! jag? NEJ!


Haha, jag har gjort det igen. Det blev en runda idag på stan med Carro, målet var att fixa naglarna och några enstaka accesoarköp (främst nitarmband!) det slutade i; fler accesoarer (och inget nitarmband!!) linne, kavaj och skor! hihi. Men jag är fruktansvärt glad. För kavajen har jag velat ha jääääättelänge och varje gång ja ska köpa den fanns den inte i min strl eller så hade jag inte tillräckligt med pengar! Men kära Allum har ALLT!

Lunch på chingan










naglarna, erkänn BALLA! + avokado med keso, en ny favorit! try it

Ah, tjarå!



 


Ja, såhär ser jag ut idag och snart måste jag springa ut till bussen. Ska möta Carro! Fixa naglarna ska jag göra idag också! Det är änna dags nu! Ha en bra dag allihopa. Kram


 


A little help, please!?


Imon ska jag förmodligen in till stan och jag vill ha hjälp av er. Vart kan jag hitta snygga nitarmband??!  Har letat som tusan, men jag hittar ju fan inte! Aja, här kommer lite tips iallafall!




Nu blir det mera Gossip girl, sedan nana. Godnatt babes.


Suck!


Ingen deklaration för mig idag inte. Håller tummarna för att den dyker upp i brevlådan imorgon! Nu är det dags för Gossip girl och även för mamma att komma hem med avokado! Jag vill ha lunch! :) Å nej, jag kan inte springa upp till affären själv, jag är sjuk, inte bortskämd! Carro, va de okej att jag införskaffade mig dessa pjuxen imorgon eller? Inget som är säkert än, men man vet ju aldrig!


Sandalette
399,- från Din sko.

Lonely again



Nu har precis min fina Caroline vart här en sväng och druckit lite té och
jag passade på att för en gångs skull använda vår kaffemaskin med en
utsökt latte :) Nu gick hon precis för att jobba och jag har redan blivit rastlös.
Jag tänkte om att jag mår tillräckligt bra åker jag in till stan en stund innan
jag ska fixa naglarna och inskaffar mig lite nya accesoarer. Det måste
jag säga att de har jag inte mycket av, har alltid vart dålig med det. Men
nu älskar jag coola armband och örhängen framförallt!

Nej, nu är det snart dags för lite lunch. Ska ringa pappa och be han köpa hem avokado! ÅH, det ryktas föressten om att deklarationen kommer idag! Undra om man får pengar eller måste betala, jag ligger nog ganska neutralt i år tror jag! Tror inte att jag kommer få speciellt mycket pengar! Men jag är ändå lite nervös!

Dagens låt: Pink - Sober

Vart är avokadon?



Mmm, gott med keso grillad paprika! Istället för mackor hade jag gärna
haft avokado. Det är gott, men idag hade vi inga hemma.
Carro!! Kan du vakna nu och ringa mig och komma hit innan du börjar
jobba. Jag börjar bli rastlös och sällskapssjuk nu ju!

GRR



Hon är snygg som vanligt. Skorna är asheta!

 Idag fick jag gå hem från jobbet för jag har feber :(
Inte mycket, men jag kan inte jobba känner jag. Så jag får vara hemma idag och imorgon också! Sedan pallar jag nog inte mer, tycker de är sjukt tråkigt att vara hemma. Sen ska jag fixa naglarna imon eftermiddag också, så jag hoppas verkligen jag är frisk! Nä, nu är det dags för lite frulle, sedan ska jag kolla på Ugly Betty och One tree hill.

till twilght älskare


Här finns en Twilight-blogg, här finns allt allt allt inom alla kategorier till filmen.. Massor om Rob Pattinson, aah. Nu ska jag hoppa in i duschen sen slänga mig framför boken eller filmen. Har inte bestämt mig än! Visste ni föressten att Kristen Stewart (Bella) är född 1990!? Det hade jag aldrig kunnat gissa på! 


Efterlyses!


Grå Oversize skeppar kavaj Med 3/4 ärm Gina Tricot
Jag efterlyser denna kavaj från Gina tricot! Den är slutsåld överallt
och jag har vart nära på att köpa den varje gång jag vart inne i butiken
men sedan inte gjort de pga pengabrist! Någon som säljer sin?
JAG KÖPER! Någon som ser den i butik, snälla meddela mig! Tack!

Kul att man börjar bli lite sjuk nu också, som om det inte är tillräckligt just nu!? Jaja, det blir ännu en dag hemma. Fan vad uttråkad man blir. I mitt fall slutar det alltid med nätshopping! :/ Vad hittar ni på idag?

Skofetisch?




Hej älsklingar! Hur lovely är inte ni då? Jag har absolut plats för er i mitt skoställ!
Skorna kommer från have2have.
En skobutik på nätet som jag spanade in i början av gymnasiet,
dom har alltid massa snygga skor, men jag har aldrig vågat beställa. Men
det kommer jag nog göra nu i slutet av april!

Internetshopping.

Attack SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Wet Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM
Typhoon Tank SEK 249, WKND - NELLY.COM I-Blok Dress SEK 299, Ichi - NELLY.COM
Detta är idag hemklickat från Nelly. Nu börjar jag bli hungrig!
Jag har börjat med en ny kost idag. Det riktigt vattnas i munnen när
jag tänker på vad jag ska äta idag :) Åh herrejävlar, jag sitter här hela
tiden och hoppar till när pappa sitter och gapar till matchen.
Vad tror ni, vinner frölunda idag eller?

shoes ♥

RJ SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
skor från Nelly 399,- sjukt snygga. Blir nog nästa köp när dom kommer in i lager.

Strapped Boots SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
ett till par från Nelly 499,- också sjukt snygga. Kanske hänger dom också med i nästa leverans!

Det var ju synd att jag upptäckte dessa två skönheter när jag precis hade klickat hem ett paket. Fast de kanske egentligen är bra. Jag som ska spara pengar å allt. Kan ju glädjas till att nelly fortfarande har fri leverans i helgen också, så passa på!

Summer 2009





Yeah baby, nu är det bokat. Den 3:e juli flyger jag och Caroline ner till Palma nova/Magaluf i en vecka. Hotellet ser du på den andra bilden och det heter Rosa del mar. Sjukt najs ska det bli, men oj vad pengar jag måste spara! :/ Men det klara jag! Eller?

Fredags partaj.



Birthday girl





Igår fyllde Linda 21 år och det började vi med att fira på S.P.I.C.E där vi åt god mat och drack lite, sedan gick vi direkt till Berså ganska tidigt. Men där va de en del folk redan, de va ju nån jävel som va där och dj:a, kommer inte ihåg vad han heter bara! Trevligt kväll med trevligt sällskap, punkt.

Vem har jag drömt om inatt?!



Herr. Vampyr! Såklart.. Nu är det frukost för mig. Tjarå.

Onsdag


Herregud vad fort tiden går. Det är redan onsdag, alltså snart helg och utgång! :) Nu hinner jag inte skriva mycket för alla mina systerdöttrar är här nu när syrran och Christian är på visning! Så när dom kommer tillbaka så ska vi käka våfflor, mumsli! Det är väl ingen som missat att det är våffeldagen idag va!?


Dags snart kanske?!

 
Ge mig vår nu! GAAH.
Ja, nu är det dags att ge sig tillbaka till jobbet. Det ska bli sååå kul! Vi ska försöka förbereda massor inför föräldramötet, vilket säkert låter ännu roligare. Usch, får ångest redan nu!

Clothes and more clothes.




Det här är det jag shoppade senast! Allt från Gina tricot denna gång faktiskt.
En snygg sommrig kjol, haremsbyxan, asballa leggings och en jeansjacka + den lilla väskan med nitar. Tänkte att jag vill ha en till jenasjacka men så kom jag på en som jag bytte med min fd. bästa kompis för massa massa år sedan och jag har för mig att den har hängt i garderoben sen dess. Visst gjorde den det, passade gjorde den också fortfarande, en vanlig ljus jeansjacka från Divided från en herrans massa år sedan!


Hot hot hot



Ser det läckert ut eller? Luktar det sommar 2009 kanske?
Ja, vem vet. Vi får se!! =)

#&/=#%() !!!!!



Ikväll kl 22.00 på 3:an kommer mitt favoritprogram, Project runway. Undra vad det är för rolig utmaning idag! Älskar att se alla när dom skapar massa kreaktioner. Kommer ni ihåg denna som Jillian gjorde förra säsongen av godis. Hur ball som helst, den skulle jag kunna tänka mig att ha på mig, ah, på en maskerad eller något!

Idag har det inte hänt så mycket. Har haft inbrott på jobbet i helgen, vår digitala fotoram blev stulen, sen var de inte så mycket mer, jo, barnens kläder låg huller om buller på golvet. Helt onödigt. Vad är det för skoj att hålla på så, okej fotoramen, den kan man ha nytta av liksom. Men förstöra! Jag blir så jävla förbannad, jävla skitungar, skaffa er ett jävla liv än att hänga på ett dagis, hur hög status är det liksom!!?

Sunday



I väntan på Twilight!


Lilla Jensan fick vara med på ett hörn


love love LOVE

T
ack för idag brudar, mycket trevligt. Detta måste vi absolut göra om snart igen! Nu kallar boken sedan ska jag nog faktiskt nana. Spana in lite resor/resan också kanske. Godnatt.


Nice suprise





Trevligt när mamma kommer hem med lite grejer till mig bara sådär! :)

Idag blir det en heldag hos Sanna, ska bli väldigt trevligt, får se om det blir någon lunch, men det blir iallafall thai eller kina mat (jag frågade Carro vilket hon helst ville ha och hennes svar blev; Chai! Haha helt omedvetet fyndigt!) och så ska vi se på film! Ni kan aldrig gissa vilken va?! Ja, Twilight såklart! Nu har jag inte sett den på flera dagar bara för jag har sett fram emot att se den idag!

PUH, snart klar!


Denna dagen har vart relativt tråkig, men effektiv. Har gjort mycket nyttigt idag (för hemmet) Jag har storstädat mitt rum och börjat tvätta en del, men nu kom mamma hem från Ullared så hon tar över! Ikväll ska jag hem till Carro och sitta och tjöta med lite vin, ingen utgång idag heller, känns faktiskt skönt att spara lite pengar, speciellt med mina och Carro's planer till sommarn just nu! På onsdag kan det nog bli spikat! hoppas hoppas. Nu ska jag ha lite egentid och lägga på ansiktsmask, noppra ögonbrynen och sedan hoppa in i duscen, jag hade velat färga mina ögonfransar idag, men vi får ta det en annan dag! Ha en trevlig dag allihopa. KRAM





Onsdagen







Lite bilder från onsdagens bravader!

Idag är det en riktig slapp-fredag, sitter redan redo för nattens sömn med
pyjamasen på! Ska bli skönt, men de blir upp tidigt imorgon för storstädning
av rummet och tvätta (ja! JAG ska tvätta, kors i taket) och sedan
ytterligare lite mera städning! Så skoj ska jag ha det imorgon!
Ha en trevlig fredag!


Party tonight




Ikväll blir det party och jag ser ut såhär! Nu är jag ute i sista minuten och måste
verkligen springa hem till Linda och hämta hennes skor och sedan till
Carro för att dricka lite vin. Vad gör ni en onsdag som den här?
Kram!

Vårlängtan!



Nu, vill jag ha vår! Kommer du snart  eller?
Kvällens planer är; Twilight-boken och Desperate housewhifes. KRAM

Måndags-mys



Så, nu är mjukisbyxorna på och jag har äntligen kommit hem från en dag på jobbet till min (Cattis) älskade bok! Kan inte sluta läsa och jag har snart läst ut den, men jag vill inte att den ska vara slut, att en bok kan ha den effekten på mig är helt sjukt! Vad har ni för er en måndagskväll som denna?


 

At Daf




Det blev en kväll med förkrök hos Daf igår, med mycket spel och hets mot varandra! Alla var på humör och hade trevligt. Sedan blev det dags att dra sig in till stan, men jag kan lika väl stoppa där. KATASTROF tråkigt var det faktiskt, tyvärr. Det är synd när de blir sådana kvällar som tyvärr dyker upp lite då och då, kan bero på att vi hamnade på Berså, i vilket fall blev det tidig hemgång.

Idag har det vart en riktigt seg dag. Har bara legat och läst från förmiddagen fram till eftermiddagen, då satte jag på film(en) och stensomnade, nu sitter jag här och väntar på att Gossip girl ska börja, så jag ska nog passa på att läsa lite till. Hoppas att ni har haft en trevlig helg.


När det råka gå hål i mina strumpbyxor var det ju bara till att göra några till!

Raj raj


Idag blir det party, allra mest troligt utgång, men först krök hos Sadaf. Sedan får vi se! Kul iallafall att Carro hänger med min andra sida av umgängeskrets =) Nej, nu ska jag sminka mig och ta på mig det jag äntligen bestämt mig för att ha på mig! Ha en trevlig kväll gott folk. PUSS



Saturday


Jag är så sjukt shoppingsugen idag. Jag tror jag ska ta en sväng till syrran och
dumpa lite kläder hos henne som jag inte ska ha längre, sedan ta en sväng
till stan och köpa bl.a dessa ascoola leggingsen. Sen basic stuffs som baslinne
och ny mascara! Vi hörs sen.

Im in love


Man kan bara inte låta bli att förälska sig i denna varelse!
Jag kan inte heller sluta läsa boken eller titta på filmen heller för den delen!  Back to work. Vi hörs senare!

What?!



Åh, jag blir så förbannad! Vad hände med att snön kommer nu liksom? Det är mars,
den ska komma i december och försvinna i februari, inte komma i mars. Jaja, samma
visa varje jävla år. Detta håller väl sig till april, då det kommer en sån helknasig dag där
det börjar med; snöstorm på morgonen och skinanande sol på eftermiddag med ganska
hög temperatur. Återstår att se. Nu tillbaka till Twilight, sedan nana. Godnatt babes.

New shoes baby!



Så, nu är dessa snyggingar mina! Gick ju som sagt runt i stan häromdagen och hittade
dom inte i en enda Biancobutik, men igår när jag va på Allum för att köpa en sallad
paprika så såg jag dom inne på Bianco! Är fruktansvärt nöjd!

Nu ska jag fortsätta att läsa Twilight (lite extra duktig ätr jag att jag läser den på
engelska)
och ta en kopp té samtidigt. Kan inte sluta att kolla på filmen, så jag
tänkte att det var dags att läsa boken istället. En Ben & Jerry´s burk skulle vara
pricken över i:et just nu!

Föressten, den tunikan här lite längre ner är min inom en vecka! Budade
på tradera och vann, den blev min för lite mindre än 500;- YES!

Dreaming away


Sitter just nu på jobbet och drömmer mig bort i skorna som antagligen blir mina i eftermiddag. Är sjukt taggad på att åka och köpa dom.  Dom finns på bild några inlägg längre ner, men vilka av dom det är får ni se senare! Hoppas ni får en bra dag. Puss&kram


uppdate;
det blidde inga skor idag tyvärr, dom hade inte ens kommit in en, så de får bli stadsrundor för mig en till två gånger i veckan nu för att kolla när dom kommer in! Har precis kollat Twilight med mamma och pappa, det sjuka är att ju mer jag kollar på den, ju mer vill jag bara se den igen, den är som mitt personliga heroin ;) Ne, nu börjar snart Desperate housewhifes.

snygg snygg snygg


slutsåld klänning från glitzy olsen dress (elin kling, acne)






















Hon är snygg, tunikan är sjukt nice, enkel men nice. Tänk er ett par solbrända snygga ben och skyhöga klackar. Jag drömmer mig redan bort!!! Gissa vem som ska kolla på Twilight nu för fjärde gången på två dagar!? Godnatt babes.


Im in love





Robert Pattinson mer känd som Edward Cullen är inte bara asgrym skådis, han sjunger också! Do you wanna marry me?

skor



product view of: Party gladiator w. plateauproduct view of: Patent plateau pump
















Här har ni tre svarta sjukt snygga skor, att man inte kan få nog av dom! Jag bestämde mig nyss för iallafall att dom första ska jag nog åka in och köpa imorgon efter jobbet! Nice! Kan ni gissa vilken film jag ska se sen eller ;) Twilight såklart!



im in love



Nu är även jag fast i den vackraste, underbaraste och bästa film någonsin! Wow, jag
är helt förtrollad, jag måste läsa böckerna! Jag ska se den nu igen en gång till.
Sedan sova! Godnatt

nu är den min



Så, nu är jag en kjol rikare, wow jag är helt kär. Den är ju så jävla snygg alltså!
Jag är så nöjd!

Twilight




Ikväll vill jag se Twilight, har hört att den ska vara så sjukt jävla bra! Vad tycker ni om filmen? Nä, nu ska jag fika med mamma och pappa, sedan är det dom två som får joina mig till stan så att jag kan köpa kjolen, alla mina vänner är ju antingen så jävla bakis, jobbar eller så har dom andra planer!

Snyggt från gina


sjukt nice kjol från Gina tricot, undra om man ska slå till på den!?
Ja, jag kanske till och med ska ta en liten tripp in till stan idag!

gårdagens look



Såhär såg jag ut på gårdgaens galej!

tonight



Ikväll blir det party, då åker dessa snyggingarna på. Vad jag ska ha till löser jag senare, nu ska jag masa mig in i duschen. Vad hittar ni på ikväll?

Oakley's och Park lane






Igår var en trevlig kväll, vi började att samlas på jobbet för några glas skumpa och vin. Sedan skulle vi bege oss mot restaurangen och eftersom det var mig och en kollega till som vi firade, hade vi ingen aning om vart vi skulle någonstans. Jag trodde stenhårt på att vi skulle till kungälv, för en kollega hade "råkat försäga sig" men hon lurades och dey gick jag på. Vi hamnade på Oakleys  inne i stan, jättegod mat mm. Sedan hände något som jag inte ville, dom började med att säga att Alexandra och jessica fyller år och så kom en annan och drog upp oss mot baren, jaha gratis drinkar tänkte jag först, men nej nej. Danstävling! haha så drog dom upp massa medelålders gubbar till alla så började musiken och alla började bugga. Haha jätteskoj va de, och den som vann tävlingen var jag och min danspartner. En shot va det vi vann, haha så inte värt det ;) Sedan började vi dra oss och jag åkte vidare hem till en kompis och körde ölspelet. Sedan drog jag Linda och Cattis in till stan mot Park lane. Behöver inte dra mer än så. Trevlig kväll, måste säga att jag och Linda är stjärnor på dansgolvet, inte dansmässigt nu, vi lyckas alltid hamna i tjafs, eller ja speciellt Linda men denna gången var det min tur, jag brukar aldrig bry mig så mycket annars och gå därifrån faktiskt, men igår jävlar! Idioter asså! Ikväll blir det väll party igen eftersom michan fyller år idag. Grattis gumman!

Nej, nu är det dags att städa mitt rum ganska mycket också. Kanske ta upp det sista ur resväskan och få ut den härifrån!?


run




onsdag


Halva veckan har redan gått, herre vad tiden flyger iväg fort!
Jag kom precis hem från jobbet och strax ska pappa och jag åka iväg på en hemlis! Hihi, ni kan få en ledtråd Lúthien Súrion, om jag någongång nämt detta för er så kan ni lista ut det om inte kan det nog bli gaanska svårt att gissa. Jaja, ska väl stoppa i mig något ätbart och sedan rullar vi! PUSS på er


welcome dear


Återigen har Desperate housewives börjat rulla i rutan. Stort välkommen tillbaka, mycket efterlängtat, först Project runway igår och nu DH idag :) är det min lyckovecka kanske? Denna underbara premiärkväll firades med Carro :) När det var slut så kom en Mc donalds reklam och jag var k ö r d, jag blev så jättesugen på en Mc feast & c/o med garlicdip, men ack, jag ska inte äta sådan skit! (bara imon kanske?) Fan, assugen är jag nu, antagligen bara för att jag är hungrig, men nu är det dags att nana. nattinatti.

Det är ett faktum, jag saknar dig!




got some nails done.


Idag är jag glad!
Nu är jag precis hemkommen från stan, har vart och frächat upp naglarna! Det behövdes. Har tatt en annorlubda glitterfärg idag (mot vad jag brukar då!) jag brukar alltid annars ha en diskret glitterfärg i en blå eller rosa ton, men nu är dom verkligen lilarosa! Jävligt coola tycker jag att dom blev. Så nu ska jag lägga in lite tvätt i garderoben, sedan upp till ICA och handla lite fikabröd till vår kvällsplanering ikväll. När den är slut ska jag gå hem till Carro och kolla på Den rätte för Rosing, fråga mig verkligen inte varför, för det har jag inte listat ut än, förutom att det tydligen var väldigt viktigt för Carro, men vänskap handlar ju om att kompromissa, eller hur!? :) Ha en fortsatt trevlig tisdag gott folk :)




säsongsstart


Ikväll drar det igång igen, efterlängtat och perfekt, project runway. Jag bara älskar snygga Heidi Klum och alla deltagares snygga kreaktioner! Om man ändå kunde sy sina egna kläder som dom, tänk va snygg man hade kunnat vart, allt hade suttit som en smäck och man hade inte behövt bli så förbannad på alla jävla stolekar som inte passar som dom ska! iiih, bara två timmar kvar, inte ens det :) Jag fördriver tiden med att läsa klart cosmo! PUSS



söndag.


God morgon söndag!
Usch, det är så segt med söndagar tycker jag. Det finns aldrig mycket att göra.
Igår blev en helt okej kväll. Vi kom ut till öarna vid halv 11, 11 nångång
och åkte därifrån tio i ett, drog mot stan och skulle bege oss till Parkan,
men våra vänner va på Kebabhouse och käka, så jag och Carro joinade, den
kebabtallriken satt som pricken över i:et. Sedan efter det åkte vi faktiskt hem. Så det
blev inte en överdrivet lång kväll, skönt faktisk! Men vad händer idag?



RSS 2.0