Första advent

Nu har jag nästan precis kommit hem, har hunnit att duscha bara! Har inte vart hemma på hela dagen, bara en snabb sväng i morse. Gårdagen var trevlig hos Linea, men någon mat blev det fan inte :P Bara dricka, men det går ju det också. Men iallafall, sedan drog jag och Emma med Carro hem till Mia på förfest där även Karolina var också. Blev ingen lång förfest för plötsligt så skulle vi snabbt som attan åka in till stan! För att göra en lång historia kort så åkte vi med limotaxin in, väl inne ramlar Mia och tre minuter efter faller Carro pladask rätt på magen utanför valand och dess kö. Fan vad vi garvade, hon såg ut som en strandad säl ;) Sedan splittrades alla, jag och Carro kom inte in på en gayklubb, stod i kön till Bryggeriet, men gick därifrån och gick till Kebab house och köpte käk, sen hem till Carro och käkade. Sedan gick vi och la oss. Har hostat som fan inatt, sorry Carro!
Sedan idag så åkte jag och mammsen till syrran för att dumpa lite av mina kläder som jag inte längre använder (i vissa fall aldrig använt) så blev vi bjudna på en fika med lussekatter, pepparkakor och kaffe. Sedan fick jag göra ett julkort också, för hon hade massa sånna pysselgrejer hemma. Vad kul det är ändå. På bilden ser ni resultatet. Inte helt fult för en nybörjare va?

Imorgon lämnar Caroline Sverige för sin resa till Abu dabi (som ligger nära Dubai) i hela 19 dagar. Nu hann jag inte ens säga hejdå till henne. Eller jo i morse, men de var ju inte på riktigt, vill ju ge henne en hejdå kram liksom och säga att jag faktiskt kommer sakna henne på riktigt, inte här så att hon kan läsa det. Blir ju inte riktigt samma sak liksom. Men det får väl duga. Orkar faktiskt inte gå till henne nu, blev hembjuden dit, men jag sitter här i pyjamas och ska se lite Gossip girl säsong ett ikväll tänkte jag. Men jag tror att dessa 19 dagar kommer gå väldigt långsamt med tanke på att jag har umgåts med henne ganska intensivt nu. Vilken tur att jag har andra vänner också ;) Ne, nu får jag sluta skriva här. Hoppas att alla har haft en bra helg, det har jag haft, har inte vart på jobbet sen i onsdags klockan ett, långhelg och grejer, det kan behövas ibland! Kommer ha det igen om tre veckor och fan att du inte är hemma då än Carro, våra onsdagsutgångar jöö! Godnatt Sverige!





Vad tycks?


Så, nu är jag hemma igen från frissan och jag blev så jävla nöjd, tack Emina. Hon vet exakt hur jag vill ha det och det kan aldrig bli fel. Ni som bor i Göteborgs området ska ju testa Emina på Hair and face i Radisson sas-huset, kan bli en hit så det är absolut värt att testa! Men nästa gång blir det lite mer mörkare slingor i. När jag började göra mitt hår ljust så var det mycket slingor och till slut syntes slingorna knappt utan jag var helblond så jag började pensla utväxten istället för det var bra mycket billigare! Men nu är jag trött på de så idag fick det bli en förändring, jag har fått tillbaka min slingeffekt :) Ah, så jävla nöjd är jag. Näe, nu är det sags att börja rensa i garderoben på kläder jag inte använder och dumpa det hos syrran imon. Sedan blir det ju som sagt middag ikväll hos Linea så jag hinner inte skriva mer idag. Kram på er.


Lördag


God morgon!
Nu känns det som om det har vart söndag i tre dagar! Väldigt skönt, men snart är det söndag vilket innebär jobb dagen efter :( Men jag ska fan inte klaga, har vart ledig i 4 dagar då. Behövligt har det vart känner jag, skönt som fan. Nu kan jag börja om med nyladdade batterier och glatt humör :)

Haha sitter och snackar i webcamen med Linea nu, haha har aldrig gjort det innan på denna datorn. Hihi. Ne nu är det dags för mig att börja sminka mig lite. Ska in till stan om en stund och fixa håret hos Emina, hon är bäst och jag kommer ha henne som frisör sålänge som hon jobbar som det. Bäst är hon!

Sen när jag kommer hem blir det nog en välkänd garderobsrensning som börjar  bli alltför vanligt nu. Men syrran kommer bli glad när jag kommer hem med massa kassar med kläder till henne. :) Ikväll blir det soft med middag hos Linea, ska faktiskt bli riktigt trevligt. Det var inte igår man träffa henne liksom, Emma kommer dit också, guud så trevligt :) Yes, men nu får jag börja göra mig iordning. Vi höres kanske senare. Ha en bra dag. Kraaaam



Emma, jag och Linea i Alanya 2007

Ibland kan jag vara ganska gullig


Nu är det såhär att mina kära vän åker till Abu Dabi (nära Dubai) på måndag och jag kommer sakna henne väldigt mycket. Jag orkar inte skriva om allt här igen utan jag gästbloggade lite i Carros blogg, gå gärna in där och kika här.

Ikväll blir en mycket lugn kväll, ska köra mamma och pappa till julbord senare och sen blr det att sitta i soffan och kolla på idol. Det känns som söndag idag bara för jag har vart ledig i två dagar nu. Men jag klagar abslout inte, hur skönt som helst. Är bara besviken på mig själv för att jag försov mig idag när jag skulle vaknat vid 9 och gått och solat och sen åkt in till stan för att börja köpa lite julklappar. Men nej nej, jag somnade om och vaknade 12.10. Då fick jag panik och blev väldigt arg! Så jag får åka in på söndag eller något kanske.

Haha, nu sitter jag här hos Carro och hon hoppade nyss in i duschen och jag hör enda hit hur hon sjunger för kung och fosterland på "Åka pendeltåg, jag är en looser baby, jag har inget körkort" haha. Vilken entertainer hon är ibland!
Jag skulle ta tiden på henne också hur länge hon duscha, undra hur länge det blir! Jag satsar på 10 min, hon är ganska snabb av sig ibland. :)

Undra vem som åker ut från idol ikväll, jag hoppas Johan, men tyvärr tror jag att det blir Robin. Vem tror du? Ne, nu får jag la börja göra lite nytta. Ha en trevlig fredag gott folk. Kram på er


Börjar turen vända?


Hejsan!!
Nu var det ett litet tag sen jag skrev, mycket och ingenting har hänt! Jag har fått tillbaka min bil föressten :) Mycket glad är jag för det. Jag har bara världens tur just nu. För det var en man som ringde och sa att min bil stod på hans parkeringsplats i Munkebäck och då fråga pappa om den var misshandlad på något sätt, då svara han att den såg hel och fin ut! Vilken jävla tur va? Det enda som va sönder på den var tändningslåset så de är bara det som ska fixas! :) Hur glad som helst. Det gjorde min utekväll igår mycket roligare. På tal om den, så var det en lyckad kväll igår, förutom några små duster, men de va en skitsak egentligen!

Vi förfesta först hemma hos Carro med ABBA-singstar, sjukt skoj. Bara att jag tycker att de va väldigt dåligt att dom inte hade "honey honey" eller "lay all your love on me". Sedan åkte vi till min kusins lägenhet i majorna och fortsatte förfesta och satte på "Det bästa med Björn Gustavsson" och satt och tjöta sedan åkte vi in till stan och hamnade på Deep. Ja, en kanonkväll helt enkelt.


singstar


jag och kusin på Deep

Fan,
du är jobbig när du gör så.
Jag tycker inte om otrohet alls. Men är det sant eller falskt?
Det är en gåta. Men fan, hur fan ska jag kunna veta vad som är sanning?!
Upp till bevis.
Nu ska jag gå till solariet alldeles strax, vi hörs senare!

jävla kukfitt-hora!


Får man säga så till någon, är inte det kränkning? Då undrar jag, vilket är värst kränkning till någon som har stulit en bil, eller att stjäla en bil? Det är precis det jag har blivit utsatt för, min bil har blivit stulen, förmodligen inatt! Är så jävla arg att jag inte kan beskriva med ord, hur jävla puckade är folk? Dra åt helvete! Vad är vitsen med det? Är ju inte precis som om personen(erna) hade tänkt att ha den som sin personbil, folk stjäl ju bilar pga. adrenalinkicken och för att visa sig vara lite fräck! Ne, jag vet inte vad jag ska säga. JAG SPOTTAR PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi hörs inte sen, ha en jävligt bra fortsatt kväll.
Imon ska jag dränka min aggrisivitet i alkohol och utgång!!!

dem som säger att göteborgare inte har humor ljuger!



Idag var det premiären av nya 90210 Beverly hills, måste erkänna att jag hade ganska låga förväntningar av de programet eftersom jag älskar orginalet men till min ganska stora förvåning så var det väldigt underhållande ändå! Definitivt en serie jag kommer följa! :) Och imon kommer DH också, sen är det onsdag och då är det utgång och efter det jobbar jag inte förrän på måndag igen :) Ska bli så jävla skönt! Näe, nu ska jag göra mig iordning sen blir det ett till avsnitt av one tree hill och sen ska jag nana. Gött med lite sovmorgon imon också! Godnatt på er alla sötnötar!

Satt och kollade på Björn Gustavsson's DVD-film, att jag inte kissade ner mig så som jag garvade, asså han är ju helt makalös den grabben! :) helt fucking incredeble. aja natti natti then.



let it snow


Idag har det snöat en del här i Göteborg, ganska mysigt faktiskt. Min dag på jobbet idag har vart till min stora förvåning helt underbar. Riktigt skön dag, fick liksom en liten påminnare om varför jag jobbar med barn. Allt har vart bra hela dagen, barnen har vart helt urgulliga och jag och mina kollegor har haft humöret uppe hela dagen och inte stressat någonting. Önskar att det var så varje dag! Så när det var mellis idag så hade jag precis vart ute med ca sju barn så säger jag "åh, vad gott det hade vart med chai latte nu!!" så säger min kollega "ah, men vänta lite, de fixar jag!" Jag fattade nada, men hon sätter på spisen och gör chai latte, hur gott som helst och faktiskt i klass med espresso house chai latte, nästan godare pga att den va mindre fettig! Smakade lika gott + mindre fett helt perfekt ju!


Nu är jag hemma och ska snart äta lite middag, känner för en stor fet sallad med italiensk dressing till, får se om jag orkar fixa det. Känner mig lite lat :) Blev helt överlycklig nu också när jag såg att dom har börjat sända Laguna beach idag igen nu på MTV, säsong 1 och avsnitt 1 var det till och med, synd att jag missar det imon för jag jobbar den tiden. Men de gör inget för ja har sett det massa gånger. Det var LC's goda dagar i Laguna beach, jag kan knappt stå ut med att kolla på henne i The hills, jag vet inte varför, men jag hyser agg mot The hills!

Seg söndag


Nu är det redan söndag igen, det är sjukt vad helgen jämt går snabbt. Därför är det lite extra skönt att jag bara jobbar tre dagar denna veckan, mån, tid och ons sedan är jag ledig tors, fre :) fyfan vad gött det kommer bli!

Idag är ännu en seg dag och jag måste erkänna att nu börjar jag bli riktigt uttråkad för nu har jag ingenting att göra :( Haha, känner mig faktsikt ganska ensam. Men men så är det. Ska la börja gå in på One tree hill säsong 5 nu. Har sett klart på säsong 4 på typ en vecka, lite mindre till och med! ´Jag vill ha chai, någon mer som är sugen?

Passar på att lägga in en grym låt också!
Takida - Close therapy

Tom Kaulitz


Måste faktiskt erkänna att Tom Kaulitz i Tokio hotel är lite smått het, eller ja, söt iallafall!! Vad skönt det kan vara med en vit helg ibland, inte ens ett glas vin har jag druckit, (nu förklarar jag mig nästan med en alkoliststämpel men nej) jag är bara inte van vid att ha en hel lugn helg, är minst en dag jag festar! Rätt så stolt över mig själv. Sen har det vart riktigt skönt att bara vara, men jag måste erkänna att det har vart jävligt tråkigt. Finns inte så mycket annat att göra, som idag, var uppe hos Martina och kolla Mamma mia, men hon somna ju i mitten så när den va slut gick jag hem och nu sitter jag här medans alla andra festar :/ Så idag suger det lite.. Men men, jag kan ju kolla lite på One tree hill och sen somna och vakna helt inte bakis imon! Då kanske jag till och med kan passa på att träna (who am I kidding) eller ja, iallafall sola. Fan, jag vill vilja träna, men jag har inte viljan, då ska jag ju inte göra det! Men jag känner att jag måste för kroppen blir inte fin av sig själv. Måste hitta min grej liksom, men det känns som om att de börjar bli lite sent för det nu! Ångrar något kraftigt att jag slutade med latin-amerikansk dans! damn it, smällar man får ta!

Godnatt på er.

Dudu.


Hmm, vad ska man hitta på idag då? Är sjukt jävla uttråkad och jag vet inte vad jag ska göra. Måste ju hoppa in i duschen strax iallafall, klockan bara springer iväg, fast jag har ju inte bråttom till något. Kanske ska börja se OC säsong 3 efter jag har duschat?! Hmm, ah kanske, eller så fortsätter jag på One tree hill, får se vilket som lockar mest. Aja, hoppas ni får en trevlig lördag.

helt jävla cpfel!


Hur fan kunde svenska folket rösta ut Anna Bergendahl från Idol igår? Jo, det ska jag berätta, det är alla små jävla fjortisar som är helt jävla galna i Johan Palm av någon konstig jävla anledning som jag inte ens kan förstå! Han är inte värd att vara kvar! Han kan inte sjunga för fem öre! Inget illa mot Johan, men det är hans fans som gör får mig att hysa så mycket agg! Nej, han ska inte vara kvar i idol, han ska ut. Han skulle åkt ut för längesedan, jag tycker inte ens han skulle gått vidare från sista chansen, det fanns andra som var bättre. Alla ni små fjortisar med pannband på huvudet som det står Johan på, gå och lägg er! Om några år kommer ni förstå exakt vad jag menar, då kommer ni tycka att de som har talang förtjänar att stanna, inte dem som är gulligast! ÅH! Förövrigt var ju helt klart Robin och Kevin bäst igår! Kevin är alltid bäst och Robin växte som fan igår. Kul att se!


fanjävlaskit!


Ibland är jag så dum va! Nu funkar inte mitt photoshop och jag kan inte fixa min header, så jag tänkte att jag kan ta en av mina gamla, kanske den jag hade innan (som en kompis övertalade mig om;) ) men jag kommer inte ihåg färgkoden :/ jävligt dumt, så nu måste jag få det att funka så jag kan göra en ny likadan, fast med liknande färg då. Exakt går ju inte. FAN! Men det får bli imon, för ikväll blir det idolmys med Martina. Så nu ska vi gå till centrum och handla lite godis, eller ja, hon för jag har ju kvar mitt naturgodis :) Undra vem som åker ut ikväll?! Jag kan säga redan nu att jag hoppas av hela mitt hjärta att Johan åker ut!!!! Vad fan gör han kvar liksom? Han kan fan inte sjunga.. Han förstår så många bra låtar genom att sjunga dom, ne jag är ledsen Johan, men du är inte värd att vara kvar!

Peace out

god morgon!


Nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet, börjar om 20 min :) Gött med sovmorgon idag, precis vad jag behövde. Duschade igår så jag kunde sova extra länge idag! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll. kramkram


that's me today

grrrr.


Fan, hann inte göra klart min header för det är klart att PS krånglade, och nu är den för långt ner!! Någon som vet hur jag får upp den lite? Har kunnat det, jag har nog till och med flyttat ner den. Ska kolla det snabbt, sen blir det OTH macka + té. Lite sent att äta nu (måste tänka på figuren) men idag skiter jag i det! Eller egentligen inte, men jag är hungrig, and you gotta eat maan! Vi hörs imon. Då är det fredag, gött. Blir nog en hemma-kväll bänkat framför idol med min resterande Ben & Jerry's, solning och fortsatt fix och trix här. Godnatt på er.

God kväll.



Såhär blev mina naglar igår, syns inte så jättebra men dem blev jättesnygga!

Idag har det vart en lååång dag på jobbet, kom hem för ca 40 minuter sedan, har haft kvällsplanering med huset! Så idag händer det inte speciellt mycket. Tänkte att jag skulle fixa designen lite, blir inga överdrivna ändringar, men lite färgändringar mm. Kanske en ny header, men vi får se. Är inte helt nöj

fettisdag!


Mm, idag har  jag bara mumsat till det för mig. En egodag kan man säga. Jag slutade jobbet klockan 13.00 och satte mig på bussen in till stan för att fixa naglarna, dom blev mycket najs. Jag kan slänga in en bild på dom imon för jag orkar inte ta fram kameran nu och kämpa mig! Sedan åkte jag hem till Carro och åt lite utav hennes s.k (enligt henne själv) GI-måltid, kyckling med sallad med bla. fetaost, avokado tomater rödlök mm. och vitlökssås till detta. Satt som handen i handsken, bra jobbat Carlsson! Sedan zappade vi mellan Top model och OTH på tv:n, sedan kom båda på att vi var otroligt sugna på något, så vi begav oss mot COOP-forum. Där inne ville man ju ha allting just då när man var så gottesugen! Först var det något jubileum så de bjöds på prinsesstårta, yummie (förutom marsipan!) sedan tog jag en croassiant med nougatfyllning i och en Ben & Jerry's strawberry cheescake, sedan står Carro och plockar naturgodis och då kände jag mig oerhört onyttig av mig så jag la tillbaka croassianten och plockade lite naturgodis till mig med. Sedan åktevi h Efter en sån här dag vill man ju bara träna! Är det någon som har lust att föra över lite träningsvilja till mig? TACK!



Nu får det bli sängen för min del, är så oerhört trött, kanske ett till OTH-avsnitt först!

så jävla söt

Är helt kär i denna helt underbara reklamen! Så himla söta hundar..



Får väll även passa på att säga hej så här i reklampausen av Desperate housewhifes :) För direkt efter den så blir det att nana kudden om jag inte ser ett till avsnitt av OTH :/ Ska upp 04.50 imon, pust och stånk. Men sedan när jag slutar 13.00 imon ska jag in till stan och fixa naglarna :) Änna dags för det nu, glittermanikyr blir det, vet inte vilken färg än bara, men det får ni se imon! Längtar redan efter min frukost, haha, äntligen Subs (godaste brödet) och té. Fan, jag är änna hungrig, men jag får inte äta nu ändå. Klockan är för mycket! Ne nu får jag sluta. Godnatt på er. PUSS

when you hold me like that

Hejsan.
Idag känns allting bajs, det började bli bättre, men igår kväll kändes det som det definitivt blev sämre!
Ska jag våga själv? Vad skulle jag säga och på vilket sätt?
Jag är inte tillräckligt stark och ett nej skulle förstöra mig.
Hjälp mig, vad fan ska jag göra?



God kväll!

Inget går upp emot en mys-kväll som denna med en kopp té med ostmackor, stans godaste bröd btw (Äntligen subs!) och one tree hill. Kan det bli bättre eller? Jag är helt fast i det och jag ska bara ligga hemma
heela kvällen och gotta mig med massa avsnitt, det är nikotinersättande för mig just nu. Vill inte
ens gå och ta en cigg. Ne, nu måste jag börja titta igen!  ♥


Hejhej!


Nu sitter jag här på jobbet och ska strax gå hem för min dag slutar om sju minuter. Ska hem och äta, åt knappt något på rasten! Sedan ska jag lyssna lite på Tokio hotel <3 och kolla på Project runway och sedan Top model :) yeey, nä nu får jag skynda mig. Vi hörs sen. Puss

i hate sundays!


Det är redan söndag och jag har stans ångest över att jag ska jobba imon, klockan 6 på morgonen på köpet! Det är inte okej. Jag är sjukt trött, det borde jag inte vara, mamma väckte mig halv två idag :/

Gårdagen var mycket till en början och helt okej när vi kom in till stan! Det började Gökboet där vi hade nån slags 5-kamp med olika grenar och vi var uppdelade i två lag! Vi började med min favorit, sumodräkterna (haha) man hade på sig skitsnygga stor och tunga dräkter och så skulle man antingen få ut sin motståndare utanför ringen eller så skulle man välta den, försten till 3 vann, och jag slog min motståndare med 3-0 visst är jag grym!! Sedan efter det var det toarace, man fick sitta på en toastol och köra en bana, man körde själv men möttes två och två, den som hade bäst tid fick poäng, även där slog jag min motståndare i tid, trots att jag sög, haha! Sedan var de sån tjur ridning och även där slog jag min motståndare i tid! :) Även om jag bara höll med en hand och hon två, men våran dumma lekfarbror sa att tjejerna fick hålla med två händer och killarna med en precis gången efter jag hade ridit! Iallafall, efter det blev det foosball spel ni vet med sånna pinnar med gubbar på som man styr, där var vi gubbarna. haha. Sedan gjorde vi laserdoom. Ja sen var det bara att srressa in i duschen  och klä på sig, sminka sig hann man inte där. Det blev senare än väntat så jag hann inte ens platta håret, var otroligt onöjd med mitt hår igår! :( Sen åkte vi iallafall in till stan och gick ut till två olika ställen. En helt okej kväll för övrigt, men den kunde vart bättre och jag tycker lite synd om dig Emelie. Men tack alla för ert sällskap!



Nu kallar duschen, egentligen orkar jag inte men jag börjar ju sex imon och då orkar jag inte hoppa in i duschen så tidigt på morgonen. Så nu blir det duschen sen blir det One tree hill <3
Godnatt

små odågor!


Vaknade idag av att mina 3 små odågor till systerdöttrar kom in i mitt rum och börja banka på mig. Fast inte den minsta, hon satt i syrrans famn. Alltid lika trevligt att vakna på de sättet.


Filippa och Emilia <3

Idag är jag supertaggad inför Laserdoom och femkamp :) Ska bli sjukt kul. Sedan blir det utgång, ska bli så jävla kul. Hoppas du får en bra kväll Emelie, det är ju trotts allt dig vi firar! Nu måste jag börja göra mig iordning och packa allt. Vi hörs senare eller imon.

äntligen fredag


Dagarna går så fort och det är redan fredag igen! Göttans, men idag blir det en riktigt lugn kväll. Ska inte alls göra mycket, hem till en kompis, kolla på film bara och tjöta. Sen hem och nana. Laddar änna upp för imon. Va inne snabbt på gina tricot igår också och köpte mig en klänning (Riktigt najs!) och ett par leggings och ett par strumpbyxor.

Jag känner för att ha på mig något roligt idag, men vet inte vad, finns en del att välja på. Det är det som är nackdelen med mitt jobb, jag kan ju inte ha på mig vad som helst, för de blir smutsigt snorigt salivigt och lerigt jämt och ständigt, därför har jag typ 3 par jobb byxor och jobb tröjor mm. Det är fett tråkigt.

Hoppas alla får en bra kväll.

tröst shopping


Ja, nu har jag hamnat i träsket igen, imorgon efter jobbet, då jag slutar ett btw GÖTT, så ska jag tröst shoppa mig en (två) klänning(ar) hihih. båda är svarta och sjukt snygga! Så, så ligger det till. Hörs sen.

Allt känns mycket bättre idag, men ja är fortfarande i botten!

hejdå pengar!


Jahopp då var det officiellt, jag blir arbetslös efter nyår! Det suger stenhårt, är sjukt ledsen och har fått kämpa tillbaka tårarna hela dagen på jobbet och nu när jag har kommit hem bara sprutar dom! Känns helt värdelöst, man känner sig jävligt kass faktiskt! Men på ett sätt får jag ju se de positivt med alla dörrar som öppnas för annat (yeah right med all anställningsstopp som är överallt nu!) men jag ska ju gå en nagelutbildning som kostar skjortan och nu måste jag ju ta ett lån för detta. Tanken på att få gå den utbildningen är det som har fått mitt humör att vända till det goda, klart de förstörs också. Får inte någon som helst feedback av pappa, utan närmare bestämt skäll! Han fattar inte hur fan jag tänker och gapar på mig. Känns ju jävligt roligt! Jag tänker inte jobba med barn nu, aldrig. Bara om jag får erbjudande att stanna kvar på den avdelningen jag är nu, men den chansen är inte stor. Därför vill jag börja direkt med naglarna. Skulle ju kunna ta ett butiksjobb sålänge och spara pengar, men hur fan ska det gå till när ingen anställer någon nu?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN också!
Varför nu?

Varför går alarmet när man sover som bäst?


Så kände jag i morse kl 04.50, ville verkligen inte gå upp! Har väldigt dåliga nyheter idag tyvärr. Var ganska väntat eftersom jag mådde på topp och allt var bra! FAN OCKSÅ! Men det berättar jag om sen när jag kommer hem. Nu ska jag planera i en timme och sen är det möte. Ska sola sen också, behöver lite solterapi :P hehe.

aja baja!


Oj då, satt hemma nu och fick se en video som jag önskar var ogjord, dumma Carro! De va från förra onsdagen, dagen då jag var så stenpackad på väldigt länge. Fyfan vad jag låter ser ut och beter mig. Vill jag aldrig se igen, fast jag måste erkänna att jag garva så tårarna rann! Jag får helt enkelt bjuda på den kvällen.

Nu sitter jag här hemma med ett glas mjölk och smörgås med nutella på :) och väntar på att Desperate housewhifes ska börja :) yeeey. Godnatt på er.

dagens låt


Har helt fasnat för Agnes låt "on and on" tycker den är sjukt skön och man verkligen rycks med av den. Och idag är jag på detta bra och goiga humöret, så denna passar som dagens låt!



Nu ska jag snart gå till jobbet för ännu en arbetsdag, men först ska jag leta på google hur man gör sockermålning. För det ska jag göra med min grupp idag. Ha en bra dag. Vi hörs ikväll.

nu kommer ångesten


Nu börjar min vinterångest komma, inte nog med att det blir snö, slaskt och svinkallt. Det är ju så att jag kanske blir arbetslös också! Så ni kanske vill hjälpa mig? Jag är ju sjukt shoppinggalen när det gäller kläder och smink, ni också kanske? Klicka då på den här länken.
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=106401 
och du kan få presentkort på H&M och Gina tricot (gäller både tjejer och killar)
eller
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125497 
och du kan få presentkort på Make up store och Kicks (gäller både tjejer och killar)

Saknar sommaren sjukt mycket och framför allt Grekland, vill tillbaka, men sommaren 2009 blir det en resa till samma ställe och samma hotell denna gången med fler människor, sjuukt kul. Fast det var asball även när det bara var jag och Saadi! Fan vad jag saknar Laganas!


Våran första kväll då vi var ute med våra sjukt sköna grannar från Lund!

Nu blir det snart mat för min del också är jättehungrig, köttbullar och potatisklyftor, en riktig gourmet middag! Haha. Ha en trevlig kväll, min blir ganska seg, men de är gött att dega ibland också. Åh imon blir det ju café med några gamla kollegor (även vänner) ska bli mysigt.

Känner mig mycket bättre idag faktiskt, vad skulle man göra utan sina vänner!? Puss på er

nu är det dags


Ja, nu är jag hemkommen från Carro där det fanns massa gott gott, sjukt mycket. Haha blev jättemycket över också! Har precis kollat på "Sanningens ögonblick" vet inte varför jag såg det, skulle ju kolla på filmen på 4:an som började klockan 21.00. Men men, jag ska upp och ta bort sminket och borsta tänderna så får ja la somna till den då och ladda upp för en ny arbetsvecka.

Måste hitta ett sätt att undvika saker och ting, inte tänka på det liksom. Hitta en grej som jag kan fokusera på till max. Måste bara komma på vad det är!

Godnatt på er.

ooops pinsamt


Stava fel på min egna närmaste väns namn i de förra inlägget. ooops, lite pinsamt? Jag skrev "Carolina" men hon heter ju Caroline!!!! sorry hjärtat

fars dag + födelsedag




Grattis till min älskade Carolina aka. CT som fyller tjugo år idag, wiiwaah! Ska hem till hennes mamma klockan sex på kaffe och tårta. :) mums. Men jag ska inte ta så mycket, haha. Blivit lite väl mycket av det goda denna veckan. Trots detta så har jag gått ner ett kilo, är inte det skumt?

Jag ska även vara duktig och lägga ner en del med alkoholen och utgångar, det är alldeles för dyrt, jag har inte pengar så det räcker till resten av månaden. För på lördag blir det femkamp på gökboet + utgång efter det och onsdag nästa vecka ska jag fixa naglarna. Det är knappt att jag har råd med det. Får låna pengar av mamma och pappa igen. Jag msåte verkligen skärpa mig och börja spara  pengar, de är ju inte ens säkert att jag har något jobb efter nyår!

Nä, nu ska jag sminka mig lite tänkte jag för släkten kommer ju snart hit på middag. Träffa småtjejerna idag också <3 världens sötaste! Mjo, man får väl slänga in ett grattis till pappa också då när det är Fars dag!

freeport runda


japp, då blev det freeport idag igen för att köpa den sista presenten till CT och självklart en farsdag-present. Fast när jag tänker efter är det inte så självklart, för mig. Det är typ första gången jag köper en farsdag-present (förutom förra året då han fick två trisslotter. haha!) Träffade Chris där idag också, när vi var färdiga åkte vi in till Kungsbacka och käkade lite. Sen hem och börja fixa sig inför kvällen, måste fortsätta nu, är långt ifrån klar och snart kommer Martina hit på några glas vin.



Ja, såhär skoj kan man ha när man åker bil! Hejdå nu måste jag skynda mig, ha en trevlig kväll! Puss på er
 

ibland är man dum


Kan inte beskriva hur dum jag känner mig. Som en riktig nolla. Haha, det börjar bli lite komiskt nu, men varför alltid jag? Han där uppe önskar mig visst ingen lycka på något sätt. Men men, det är bara att ladda om och tagga för ikväll. Blir det utgång tro? Det vet man aldrig. Det lutar åt utgång, får se hur jag känner!

and off I go


Nu kommer strax min skjuss och jag väntar bara på att mina nylonstrumpor ska torka..
tänkte även slänga upp snabbt vad jag ska ha på mig ikväll!
Är den inte snygg!?

back again


Igår blev det inget bloggande för min del, mådde så jävla dåligt.. Blev ju som sagt utgång i onsdags och det var en upplevelse. Skoj, men aldrig igen när det är arbetsdag dagen efter.. not good. men skoj var det.
Är på jobbet nu så vi hörs senare när jag kommer hem...

Haha fråga Carro hur jag mådde i onsdags natt. INTE BRA... du e störd. radera de direkt, du vet vad jag menar!

aj aj aj


jadu kära blogg, det blir utgång idag igen! Aj aj aj, jag är alldeles för övertalig, eller lättledd som mamma och pappa säger!! Vad ska man ha på sig idag då? Blir mina höga jeans och den svarta saken med den stora rosetten. Bild kommer upp imon för idag tar jag med mig kameran.
Sen upp imon klockan halv sju och börja jobba kvart i åtta. Hur skall detta gå?
Fan ta dej Caroline Carlsson, men jag tycker om dig ändå!
krogluder 1 och krogluder 2!!!! HAHAHAHA
have a nice evening.

slut för idag, tack för idag


Ännu en arbetsdag har passerat, nu är det jobbiga av veckan avklarat, måndagen och mitt sena skift på tisdagar! Sedan imon slutar jag tidigt, men börjar sex, vilket är jävligt sent, men skönt att gå hem ett, fast inte imon! :( Måste faktiskt stanna och ta tag i dessa jävla sommarberättelser och renskriva dom nu så dom kommer upp på väggen innan nästa sommar börjar, haha. Så de blir ännu mer tid i min övertid, pust och stånk.

Nu ska jag gå från jobbet, fattar inte varför jag sitter kvar. Ska gå till Carro nu som äntligen kommit hem från el Stockholmo! :) wiiee. Haha va partysugen jag blev nu helt plötsligt, haha. Men ack nej inte idag.

Ikväll kommer efterlängtade DH :) yeey, nä nu måste jag faktiskt gå. PUSS

god morgon


Hejsan!
Ville bara kika in och säga hej innan jag drar till jobbet, för en härlig arbetsdag. Får se vad jag kan hitta på idag. Ska ju ha min grupp, aj aj aj, jag har sjukt dålig fantasi! Well well, vi hörs sen när jag kommer hem. ta ta

Såhär ser jag ut idag på jobbet

Jag är inte morgonpigg!

kjol med hängslen - H&M
t-shirt - H&M
strumpbyxor - ?
ullstrumpor - H&M

då var det slutspelat




Ikväll är det Niklas Alexandersson's sista match för IFK. buhu. Eller verhuvud taget. Synd, han är en bra spelare och jävligt snygg. Alltid ett extra plus med ögongodis. haha. Men men, det är bäst att lägga av när man är på topp, eller hur är det man säger? På tal om Niklas Alexandersson så kom jag på! De jag berättade om Johnny från Room service att jag prata me han på Nivå, kom på att jag har ju sett denna killen på nivå också. Hihi, jag ska nog dit oftare, för både Johnny och Niklas är ju inte dåligt snygga. Hahaha.

Nu är vänner på TV så de ska jag se klart, sen blir det OTH :) me like.

jag fick äntligen min nutella


Nu är det söndag igen och imon börjar en ny jobbvecka! Skönt med avdelningsplanering imon, hade ingen förra veckan, känns som att det behövs! Iallafall, min helg har vart perfekt, även om du inte har förgyllt min tillvaro Carro, som har vart i huvudstaden! Hoppas du hade skoj!

Igår blev en slapp dag med några filmer, såklart skräck med tanke på att de var Halloween. Vi såg Mirrors och typ tre minuter av The grudge, men vi kom på att vi inte orkade med den så vi satte på trean där "When a stranger calls" jag visste att jag kände igen den nåt enormt men kunde inte koppla att jag hade sett den förrän fem min senare.

Idag blev det café med Emelie, Linda och Sadaf :) Lite skvaller om helgen och smed lite planer om kommande födelsedagar! (min och Emelies) hoppas bara att de går igenom, Emelies är lätt att fixa, men min är inte lika lätt. Alla måste se till att få ledigt om dom jobbar och skaffa pengar! Men we´ll se. Ska kolla runt lite och försöka ta tag i det!

 Nu ska jag äta mina nutella mackor, som jag har längtat efter så, har bett pappa köpa nutella jättelänge men han har glömt av de jämt, men idag kom han ihåg :) Jag blev så glad. Vindruvor och clementiner hade han köpt också, de va änna längesedan med clementiner, då känns de som om julen närmar sig när vi har clementiner, aah lite julklappspanik kryper sakta inpå. Måste börja handla och planera vad jag ska handla, men för vilka pengar?

Nu blir det One tree hill och kvällsmat! God natt och sov gott

hörde jag en skål?


Dagarna går så fort, nu är det redan lördag igen, vilket innebär att måndagen närmar sig :( Men men, man ska ju ta dagen som den kommer! Igår, blev det utgång, igen. Kände inte för det när jag slutade jobbet, men ändrade mig snabbt när jag kom hem!  Vi möttes alla på Lindas jobb och började sen på bryggeriet med några drinkar, inget drag där, kallt och för lite folk, visst sen var ju klockan i och för sig inte mycket. Men det var inget att hurra för, sedan vidare till Launge(s), som visade sig vara ännu tråkigare. Absolut inget drag och folk som var där ah, jag vet inte vad. Den enda underhållningen var några som satt i ett hörne med helrör och typ gapade ställde sig upp och såg ut som om dom trodde att du var astuffa när dom satt där på de mest tomma och otaggade stället och hade typ ansiktsuttrycket "the best noght ever" hahaha, det var underhållande.

Iallafall, sedan fick jag som jag ville så vi stack vidare till Nivå, hade inte så mycket förväntningar pga de andra fiaskot, men det visade sig vara så jävla skoj hade faktiskt sjukt kul. Stämningen var hur bra som helst och alla var goa och glada. Fast även nivå hade sina rötägg, de tre hororna som vi kallade dom (nej ingen avubdsjuka överhuvudtaget inblandad) tre tjejer som såg ut som jag vet inte vad, deras kläder, deras dans. Allt, dom växlade med varandra att typ hångla upp varandra, usch! Det var inte sexigt överhuvudtaget, som mam ibland kan tycka, som kille då! Men dom fick inga suktande blickar av många iallafall. Aja nog om dom. Vet ni vad jag gjorde då? Jag pratade med Johnny från Room service, yeeeey! Haha, jag vågade inte gå fram först, men sen tänkte jag, ääh vafan, jag är full så nu ska jag passa på och inte skämmas! Han blev lite chockad när ja kom fram och prata! haha va skoj!



Sedan hade vi jävligt skoj på dansgolvet ett tag när ingenting var seriöst. Fan vad vi fulade oss, speciellt när jag och Linda härmade en tjej och en kille som stod brevid och dansade med varandra, något som skulle föreställa secigt antagligen! Både jag och Linda "JAG ÄR KILLEN" hahaha, vilka offer vi är, men skoj var det!

Nej, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i solariet lite. Känns som om det behövs!



RSS 2.0