...


Så, nu börjar man bli klar, sitter här hemma med Linda och pimplar lite vin och snart blir det en raz&cola :) mycket gott, jag vet det låter ganska skumt, cola är inte en favvo att blanda ut med, men till Bacardi raz är det svingott :)  Sen kommer nog michan snart också, dom ska ut och göra stan osäker ikväll och jag väntar på att Carro ska sluta jobbet så ska vi åka ut mot öarna istället :) ha en trevlig kväll gott folk. PUSS
Linda hälsar till er alla!


today it's all Gina tricot minus smyckerna.

cosmo, chick + powernap


Nu är jag hemma igen efter en liten sväng på systemet och COOP med pappa och min farbror, har precis fikat med baguett och morotskaka :) Nu tänkte jag lägga mig och kika i mina två nyinköpta tidningar och sedan ska jag ta mig en liten powernap, annars kommer denna dagen bli så fruktansvärt lång! Sedan är det bara att hoppa in i duschen och börja fixa sig. Shit, hur fan ska jag se ut ikväll? Äh, jag hittar väl på något senare. tjing


seven pounds.


Igår blev det en soft filmkväll hos Carro och vi tittade på Will Smith's nya Seven pounds, så jävla bra film. Jag kände mig jättetrött mot slutet och kunde somnat vilken sekund som helst, men jag höll mig vaken. Det var bra det! Åh, den är så värd att se, den är väldigt känslosam faktiskt, jag lipade till den i stil som jag gör till The notebook och A walk to remember, inte riktigt men inte långt därifrån.
Aja, idag väckte mamma mig tidigt så jag har redan käkat frukost oså, men just nu sitter jag bara och degar, ska väll dra på mig nått, borsta tänderna mm. och röra mig mot systemet, ikväll är det ju fest :) Har inte kommit på än vad jag ska ha på mig, men det löser väl sig senare. Hoppas att ni får en bra dag, nu får jag väl börja röra mig härifrån.


life of ryan.


Grabben här under är nog den snyggaste 89:an en tjejs ögon kan skåda. Wow. Nej, nu kan jag inte sitta här och dregla, nu är det dags för tacos :)



fredag.


Idag är det fredag och det innebär helg :) skööönt! Kom hem för en stund sen från Emina, har klippt håret lite :( jag sparar till långt hår nu så de kändes jobbigt att klippa av lite, men det är sådant som måste göras. Nu sitter jag här hemma och bara är, blir nog en ganska soft kväll och imon blir det tydligen fest ute på öarna med Carro :)



poolen vid hotellet :)



Emelie och jag
hade inte tackat nej till att stanna en vecka till, då hade jag fortfarande vart där nere nu..

kanske något jag kommer ångra, kanske inte.


Så, ännu en dag med lite shopping, jag måste fan sluta nu. Det funkar inte såhär. Det blev en byx/shortsdress från Zara. Mycket nice. Bild får ni se imon, eftersom batterierna till kameran fortfarande inte är laddat! Min dag har egentligen inte vart så speciell, jobbat, en sväng på stan, avslutades med en chailatte på Condeco som btw inte är så fruktansvärt goda. Nu sitter jag här och ska nog snart tänka på att försöka somna, känns som om det vore bra! Så får jag hoppas på att jag kan vakna upp lika glad imon igen som jag gjorde idag och igår. Jaja, tackade föressten nej till lägenhetserbjudandet som jag nämde igår, något jag säkert kommer ångra snart, för antagligen kommer säkert inte det andra att bli av, men jag hoppas hoppas hoppas verkligen! Men de slutar ju ändå alltid med att det inte blir som man tänkt sig, negativt sätt. Nej, godnatt på er mina vänner. Puss

en bra start på dagen.


God morgon!
Hur mår ni idag då? Jag mår toppen, än sålänge. Vaknade av samma grej som igår morse, så det känns jättebra. Otroligtvis så kunde jag somna fort igår, hann inte tänka så mycket på mitt dilemma! Får väl rådfråga mina kollegor sen och kolla vad dom tycker! Nu ska jag äta lite frukost, eller ja, ganska mycket faktiskt. Men en stadig frukost är en bra start på dagen :) Oj, var klockan redan snart halv 9, då måste jag skynda mig ju! Sedan efter jobbet idag ska jag in till stan och kolla in den nya vintagebutiken med Carro och Mia. Ha en bra dag allihopa :)



Batterierna på kameran dog precis, så fick ta med webcamen, därav den kassa kvalitén!


beslutsångest.


Det där med lägenhetserbjudandet; inte visste jag att hon menade att jag skulle flytta in om 3 dagar redan :O shit, tänk vad skönt det hade vart att komma bort, men det är ett alldeles för stort beslut att fatta på så kort tid. Imon kväll ska jag ge svar liksom. Jag ser mig själv framför mig i lägenheten, samtidigt som jag ser mig själv kvar hemma. Jag är såå kluven, shit. Mamma och pappa är ju inte stora fans av detta, men det förstår jag ju. Ena dagen tigger jag om pengar för att fixa naglarna, andra dagen har jag planer på att flytta från dom! Vad tycker ni jag ska göra? Fan, vad svårt detta är. Det svåraste som jag ser det just nu är alla utgångar och all shopping jag måste dra ner på! :( Hur fan ska det gå? Aja, nu ska jag lägga upp resten av bilderna från Teneriffa på facebook, sedan kolla lite på tv, sen nana. Ha en bra kväll.


en stickad oversize tröja och en basic top från Monki


och på Gina tricot hittade jag ett par jeansleggings

Ja, asså ni fattar!? Hur fan ska detta gå!??

chailatte är gott.


Idag har dagen gått väldigt fort, det har faktiskt vart en helt okej dag. Vaknade av alarmet och såg en annan sak på mobilen som gjorde att jag fick en kalasbra start på dagen :) Nu ska jag åka in till stan med Carro och Mia och ta en chai, jag hittade ett presentkort på Gina Tricot på 400:- nu också + 2 st 50:- checkar på H&M. Kanske kan komma hem med två små påsar idag :) koppla bort tankarna lite med shopping liksom :)

Ojoj, vilket lägenhetserbjudande jag fick nu, tåls absolut att tänka på!  Nej, nu måste jag yalla. Vi hörs senare. PUSS

hemmamys.


Nu har jag precis tömt resväskan (på kläder) så jag tänkte att jag ska ta mig lite och käka nu, sedan ska jag hoppa in i duschen. Sedan när mamma och pappa kommer hem så ska vi mysa till Patrik 1,5, haha helt klockren film. Så jädra skoj, visst dom intima scenerna är inte lika skoj, men man kan ju alltid blunda! :) Så ser min kväll ut. Imon blir det jobb, sedan deg, kommer väll se ut så fram till helgen. Då tror jag att jag vill gå ut. Glömma lite, tycker de är ganska jobbigt att ha det i tankarna när jag inte har en fucking jävla susning vad som försigår! Allt kan vara en lögn, det kan vara sanning, vem vet!? Men jag vet iallafall att det är sjukt långt kvar till sommarn kommer iallafall.. btw så lyssnar på forfarande på Leona Lewis-Run, kan inte sluta.

Ha en trevlig kväll, vi hörs. Föressten, om jag orkar/hinner så kommer bilderna från Teneriffa upp på facebook ikväll :) ååh, vill tillbaka, iallafall i en vecka till! Såg på lönespecen att jag har sjukt lite semesterdagar kvar! Hm, de är något som inte stämmer, men denna månaden får jag den högsta lönen jag någonsin fått, de fattar jag inte heller varför! Men wtf, jag ska ju inte klaga!!

Från filmen Patrik 1,5


run.


Dagslägets bästa låt for the moment. Så vacker, och alltid tycker man ju att låten passar in perfekt på en själv och verkligen relaterar till den, men det beror ju helt på hur man uppfattar texten. Men jag kan säga så mycket som att denna passar in på mig. Sjukt mycket!


Miss you, alot!!

ibland är inte hemma bäst.


Så, nu är jag tillbaka i Sverige efter en veckas semester på Teneriffa, har vart riktigt skönt, har dock inte vart kanonväder, så det känns ju lite ångestladdat när alla frågar om man är brun! Lite brun är man såklart, men de kunde vart bättre. Nu hinner jag knappt skriva någonting om resan idag, är så sjukt trött. Har vart uppe i ett och ett halvt dygn nu om man inte räknar med sömnen på planet. Så det blir att fixa lite kvällsfika nu, kolla på Beck och sen stendäcka, jag ska ju jobba imon :( lite ångest där faktiskt. Just det ja, jag blev riktigt positivt överraskad när jag kom hem, pappa har målat om den bruna väggen till svart och satt upp lite svarta dekorationer på garderoben :) tack pappa. Vi hörs imon. Godnatt.







gone baby gone


Om lite mer än tjugofyra timmar så lyfter mitt och Emelies plan mot Teneriffa, längtar så nu! Har börjat få lite resefeber nu också. Detta blir inget långt inlägg för jag har fortfarande så mycket att göra. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sedan käka pappas goda mat, oxfilé med olika fyllningar :) mumma. Sedan ska jag åka och hämta Emelie och hennes packning, sedan blir det chill här till melodifestivalen. Iallafall allihopa, ha det bra här hemma så ses vi om en vecka :) PUSS PUSS PUSS

alla ♥ dag


Idag är det alla hjärtans dag, grattis till er som har en pojk/flickvän att fira denna dag med. Dagen där restaurangerna är överbokade, biosalongerna är proppfulla. Aja, det är väl okej att det finns en sån här dag en gång om året :) Själv ska jag fira dagen med att först åka in till stan, växla pengar, handla lite duschartiklar, hälsa på Linda på jobbet och säga hejdå. Sedan när jag kommer hem ska jag fortsätta med packningen (fast det allra sista tar jag imorgon bitti) och ikväll kommer det bli en dejt med Emelie, hehe. Eftersom hon ska sova här och vi ska gå upp mitt i natten senare så ska vi bara chilla, kanske spana in melodifestivalen, we´ll see. Hoppas iallafall att alla får en trevlig alla hjärtans dag.

Och Cattis, tack så mycket för igår, god mat och trevligt sällskap ♥




så jävla trist att packa ibland


Nu är jag här och lyssnar på lugna favoriters webbradio samtidigt som jag packar, jag däckar vilken sekund som helst. Vill bara få packandet överstökat och åka, det känns som om man har packat ner alldeles för mycket onödigt (i klädväg) kan nog kasta tillbaka massor till garderoben. Jag är så sjukt trött idag så jag orkar inte ens tänka, så jag ska nog käka lite och sen nana. Orkar inte ens duscha, så det får bli till morran.

Blev ju utgång igår med förfest hemma hos Carro där vi sjöng Singstar och spelade med andra ord. Sedan blev det dags för utgång, fast först mötte vi upp Linda på jobbet en stund. Kvällen i helhet var som en helt vanlig kväll, ingenting utöver det vanliga liksom. Efter en händelse blev jag arg och kände att det var lika bra att åka hem, som framkom idag inte ens vara sant :/ enligt denne person iallafall. Men men, skönt att komma hem tidigt iallafall. Satte alarmet på 07.00 så jag kunde snooza fram och tillbaka i en timme, skulle alltså kliva upp 8.00 för att ha en lugn morgon utan stress, duscha osv så skulle jag börjar 09.45, men självklart sover jag förbi tiden lite och jobbet ringer och väcker mig 8.10 och säger att jag måste komma in till jobbet min ordinarie tid eftersom en kollega blivit sjuk :/ Lugn morgon? Nej, fick stressa i mig lite mat, men mådde alldeles för dåligt för att äta, duscha hann jag inte heller. Ska bli så jävla skönt att sova idag, ser att klockan också bara är 20.40 typ. Ska faktiskt gå och lägga mig om en stund så jag iallafall får sova åtta timmar. Godnatt på er allihopa, imon är min sista arbetsdag innan semester :) Nej, nu blir det macka och té. tjing!



det var vi fyra snyggingar som gjorde stan osäker igår

check.


Ja, de är väll nu det är dags att skriva den braiga packlistan!! Så jävla tråkigt bara, tycker inte ni det? Har skjutit upp det som fan, men det är ju väldigt bra, brukar komma på lite kläder som ligger gömda här och var då! :) Egentligen vill jag bara sova, började 7 i morse och kom hem 20.10 :( Jaja, imon blir det utgång, gött.

sex dagar kvar.


Snart så befinner jag mig på detta underbara stället, endast sex dagar kvar. Det har gått sjukt fort sedan vi bokade :) Ska bli sååååå skönt att komma iväg. Men jag har en lång arbetsvecka framför mig, även två utgångar också ;) Först onsdag med Carro (såklart) och en i helgen. Näe, nu är det egentligen dags för mig att nana, men jag är så jävla hungrig, världens problem liksom. Men jag tror det blir lite One tree hill istället.

Det känns som om jag börjar få en infektion i min tungpeircing :/ Hoppas verkligen inte det. Hur botar/tar man bort det liksom? De gör lite småont och jag är inte riktigt redo för att ta ut den än! Jaja, godnatt!
uppdate; Var på Tribe idag (där jag gjorde min tungpeircing) den är inte infekterad tack och lovm, men däremot irreterad pga att jag håller på med den i sömnen, det enda jag behöver göra är att byta till en ännu kortare stav så jag inte kan leka med den :)





ofy vad jag mår!


Idag mår inte jag bra alls, det värsta kom precis nu faktiskt, bläääh! Ja, det är väl klart att det blev utgång igår ändå, jag kan aldrig säga att jag inte ska gå ut för varje gång jag säger det så går jag ut iallafall. Det var jättetrevligt hos Annelie igår med god mat osv. trevligt att träffa vännerna som man inte umgås med dagligen utan bara ibland. Sedan när det blev dags för utgång, så bestämde jag mig i sista minuten att jag skulle hänga med. Väl i kön till Park lane kommer jag på att jag har lämnat både mitt leg och kort hemma (eftersom jag inte skulle gå ut så tog plånboken bara onödig plats i väskan!) Då tänkte jag att de var helt kört för min del, pengar kan man alltid lösa, men inte ett leg! MEN vilket flyt jag hade, behövde inte visa leg och jag kom in gratis + att jag fick en gratis drink och shot av en kompis kompis :) jätterolig kiväll faktiskt, ännu roligare var det att Cattis, Emelie och Jenny dök upp! Fast jag tappade mitt fina pilgrimsarmband där inne som jag fick av min syster i studemtpresent :(



jag, jossan och martina




jag och birthdaygirl


Någon som har eller har sett mitt armband!?
Nej, fan nu måste jag dricka juice, eller typ spy eller nått!


ready set go.


Så, nu blir jag alldeles strax upphämtad av Carro & Patrik och så ska vi åka till Annelie :) Det lär bli kul ikväll, men tyvärr blir det ju ingen utgång för min del. Men jorden går ju inte under för det! Hoppas ni också får en trevlig kväll. PUSS





Lördag


Hejsan!
Nu var det ett litet tag sen jag skrev, men eftersom jag är så himla upptagen hela tiden har jag inte haft tid! Haha, nää skämt och sido. Det har inte hänt så mycket förutom att min kära underbara Carro har kommit hem från Thailand nu :) weei. Om en liten stund ska jag åka in till stan till Emina och fixa min älskade utväxt, skulle egentligen tatt klippning också, men jag får ta de om tre veckor istället. Sedan blir det hem, slå in Annelies presenter, börja fixa mig lite och sedan dra mig mot Annelie (som btw fyller 20 år idag. GRATTIS!) och käka mat och förfesta, fast för mig blir det festa. För jag kan tyvärr inte gå ut idag, har inga pengar till det, prioriterar faktiskt Teneriffa i förstahand just nu ;)
Hoppas ni får en trevlig lördag, vi hörs.


det är inte okej asså!!!


my beloved shoes.


Idag kom mina nya älsklingar med posten, mina nya skor! Dom är så snygga, men oj så höga, jag blir extremt lång ju. Är inte så van vid att gå i såhär höga, men det ska nog gå, övning ger färdighet! :) Dem ska invigas i Teneriffa :) Om min fot hade vart hela 100 hade jag nog invigt dom redan på lördag, men jag känner nu när jag testade dom att det inte skulle funka. Nu börjar alldeles strax Top model och det är väl i stort sett min kväll, sedan ska jag försöka sova, antagligen kolla ett avsnitt av One tree hill :)







work.


Nu sitter jag på jobbet och bara väntar på att tiden ska rinna iväg! Ska iväg sen till Carro, måste låna pappas bil då eftersom att min fortafarande inte har vinterdäck! :/ Var änna längesedan jag träffa Carro nu, över en månad sedan iallafall. Har så mycket skvaller, haha. Ladda upp med kaffet :) Nu får jag väll fortsätta jobba i en timme, sedan är det dags att rulla hem!

Jag tycker det är konstigt, ingenstans kan jag hitta en bild på mig och Carro tillsammans, ändå har jag känt henne sen två års ålder. Jo, jag vet en bild, fast den är borta för längesedan, då kanske vi va 13 år ungefär. Jaja, jorden går inte under för det! Nu är det bara 12 dagar kvar tills Emelie och jag åker till Teneriffa, guud så skönt det ska bli!





skönhets-kväll.


Nu känner jag att det var längesedan jag tog hand om mig riktigt. Så jag kör på en minilyx-kväll för mig själv ikväll! Har precis hoppat ut från duschen och ska ta min älsklingslotion och sedan ska jag ta ansiktsmask, noppra ögonbrynen riktigt ordentligt och sedan ska jag lacka både finger och tånaglar. Kanske dekorera dom lite också, om inte idag till så blir det till helgen! Då är det ju galej för Anneli som fyller hela 20 år :) och jag vet redan vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut i håret med mera, jag hoppas bara att min fot är tillräckligt bra så att jag kan ha heels, men vet ni va?! Det kommer jag nog att ha iallafall, annars blir inte outfiten komplett! Näe, nu är det dags att sätta igång, ska bara föra över pengar till pappsen först. (borde det inte vara tvärtom egentligen!?) Ska lägga mig tidigt idag också börjar klockan sju imorgon. Ha en trevlig kväll.






nu var det dags.


Nu är det dags för möte, så skoj ska jag ha det de närmaste två timmarna! Snark, somnar ju närsom.



myskväll


Ikväll blir det mys med en av de bästa filmerna jag nånsin sett (inom drama-kategorin) The Holiday. Med otroligt snygga och sexiga Jude Law och även snygga Cameron Diaz. Så nu är mina (läs pappas) älsklings-mjukisbyxor på, slappt linne, mina björntofflor och håret i en truls mitt på huvudet, precis så det ska vara! Så nu ska jag bara lassa upp lite Ben & Jerry´s och vindruvor i min skål sedan är det klart! Ha en trevlig kväll allihopa. PUSS




done some shopping


Det blev en sväng på stan med Linda, där blev det en inhandling av ett par smått trashade jeans och ett basic oversizat svart linne. Sedan kände jag att jag var sugen på en Ghandi från "Sweet coffe cup(?)" eller heter det så!? Iallafall så det blev en sådan. Sedan smeds det planer för bowling ikväll, men jag bangar det. Dels att jag vill spara lite pengar och dels att min favvofilm kommer på TV ikväll :) (The holiday)
Och strax börjar även top model's repriser, perfekt! eftersom jag missade dem i veckan.



jeans och linne från Gina Tricot

Söndeg


Idag är det söndag, vilket innebär jobb imon :/ Men det går ju oftast väldigt fort så är det fredag igen! Det  blir nog bara deg idag, inget besrämt än! Igår var Linda här och vi softade med kebabrulle, godis och saft och tittade på två filmer "Pride and glory" och "Saw V"  sedan kolla vi på någon konstig film på tv en stund sen somna nästan båda två. Riktigt slapp och skön helg med andra ord, för en gångs skull har jag fått sova ut!





RSS 2.0