Lördag!


God morgon!
otroligt skönt med helg, men lite jobbigt att man gått och blivit lite halvkass, men det är sånt man får leva med! Tänkte ändå att jag bara ska vara hemma idag och njuta av mitt sällskap, hehe. Mamma och pappa ska vara barnvakter redan vid tre tiden till ganska sent tror jag, så jag kommer vara helt utstött. Får la dra hit någon!

Igår bestämdes det att vi skulle ut och ta ett glas (och det vet vi ju alla hur det alltid slutar) men, inte för mig denna gången. För jag kom på när jag satt på bussen att jag kan ju inte dricka alkohol på några dagar pga. min pencelin, visst det är väl klart att jag kan, men jag tycker det är ganska onödigt. Men iallafall, vi bestämde oss för att gå till Vasastan efter några om och men, det var ju trevligt där, men ändå inte. Alla går ju dit för att dricka, för de är ju inget ställe där man dansar och eftersom jag inte drack blev det genast ganska tråkigt, efter ett tag skulle Cattis hem och då haka jag på. Kameran hängde tyvärr inte med denna kväll, men det gör inget! :)

Ha en trevlig lördag.


nu är det nog min tur


Nu är det dags att plocka fram termometern, för nu är det nog min tur att vara sjuk! Ska i och för sig bara vandra hem först! Men vi hoppas på det bästa och förmodligen är jag säkert frisk, antagligen bara utsliten.

Idag fick vi celebert besök från Emilia, Elsa och Lilly, gud vad jag saknar er tjejer. Hoppas att ni kommer och hälsar på oss snart igen! :) Nu ska jag plocka upp diskmaskinen och så ska jag ta ut lite tid och gå hem lite tidigare.



Me like.


Så nu är jag hemma och färdig för kudden. Tänkte bara visa mer vad jag har köpt idag :)


H&M


H&M


H&M (min fot fick vara med på ett hörn också!)


chinos: Gina tricot, kjol: JC

Det var allt för mig nu, ska få min efterlängtade sömn och ladda för en lång arbetsdag imorgon. Godnatt och sov gott.




nyinköpt


Hejsan!
Nu ska jag sätta mig i bilen alldeles strax och bege mig till stan med Emelie. Vi ska ta en fika och kolla in taxfree-katalogen, fall de är något vi vill bestämma. Så ser min kväll ut. Passar även på att slänga upp de som jag köpte igår inkl. idag!



allt från H&M


oops, inser att jag inte hinner mer nu. Skulle visst dra nu. Hörs senare. Puss

WOW


Idag har varit en bra dag. På både gott och ont (får liksom skylla mig själv och lära mig en läxa!) Nu ska jag faktiskt lägga mig strax, ska kolla lite One tree hill. Så idag är jag tråkig. Men imon ska jag hämta ut kläderna på H&M, så får ni även se byxorna + kjolen som jag köpte idag :) sedan blir det slutshoppat för denna månaden (enligt min budget iallafall) nu har jag ju betalat skorna idag också, så dom ramlar nog in i brevlådan inom en vecka :)

saknar dig caroline, din lilla skitgris!!




hej och hejdå!


Hej!
Nu kallar duschen sedan ska jag fortsätta kolla på One tree hill och sedan nana. (jag har fan inget liv när jag jobbar) Men imon blir det ändring på det. Då är jag bokad klockan tre på ett hemligt ställe (då har jag det ur världen) och hoppas att det går så bra som möjligt, vill inte vara med om detta igen! Sedan in till stan och shoppa lite till mig själv, för det kan ju vara så himla synd om mig ibland och så kommer min beställning från H&M komma imorgon! :) Hittade även dessa två snyggingar på pinkywebbshop, gaah, gör mig rik! Nej, nu är det väl dags att säga godnatt! PUSS
(åhh, nu missar jag 90210 idag igen, får ta igen det när reprisen går!)




nästa köp



Ja, dessa snygga byxorna från Haléns bara måste komma hem till min brevlåda! Jag som tyckte de skulle vara checkt att jag kunde få lönespecen idag så jag kunde kolla över min budget lite, men nej! Har som sagt mycket grejer att betala nu, att jag knappt fattar det själv! Får ångest bara av att tänka på det. Så nu blir det One tree hill (haha jag har börjat på S01 igen, NÖRD) eller så kan kanske Emelie svara i telefonen nångång, mongo!!

att PS kan vara så kul!?


Jag kan inte fatta hur photoshop kan vara så skoj som det är!?
Lärde mig precis en ny grej, det är därför den inte är så bra! hehe. Ser ni vem det är föressten? Ja, såklart är det Heidi med hennes kända fuck you bild! Nu kallar duschen på mig, sen får la jag bege mig mot Sadaf måste ha mitt smink och min kamera!





söndag!


Hejsan!
En hel helg har flugit förbi ännu en gång, gud vad fort det går!
I fredags blev det utgång, först Loccatielli och sedan vidare till Parkan. Det var en trevlig kväll med mycke skratt och mycke folk. Efter ett dygns vakenhet där blev det en lång sovmorgon fram mot eftermiddagen på lördagen. Väl uppe fixade jag mig lite lätt (då nästan allt mitt smink är hemma hos Sadaf) och sedan gick hem till Linda. Sedan åkte vi till Nilsson, där blev det några drinkar och lite vin och charader, skojskoj! Sedan blev det spikat att vi skulle åka in till stan. Väl framme blev det lite lätta diskussioner om vart vi skulle gå, (alla var överens om att inte gå till Parkan denna kväll) till slut hamna vi på Modisty. Där var det mycket folk och knuffande, måste säga att jag var riktigt på hugget den kvällen, var nära att göra en "Linda" haha. Så ja, det har vart en helg fullt av partande och ikväll blir det té och bingolotto! Sedan imon börjar jag klockan 6, det är mindre kul, sedan denna vecka har jag mycket shopping, kläder och läkemedel att se fram emot!
SKOR, jag får ju inte glömma skor!

ge mig sovmorgon


Aj fan också! Nu gör foten sjukt ont asså, antagligen bara för jag har legat och sovit å inte rört på mig nått! Nu kan jag inte ens vicka på stortån utan att nästan börja lipa! Trött är jag också, ville inte alls gå upp förut, men nu är jag uppe iallafall så det är bara att köra på! Åh, pappa måste köpa dom verktabletterna sedan som även tar bort inflammation! Nu ska jag börja fixa mig så jag kan vakna någongång!


dagens FAN också


Varför kunde inte denna coola lilla tunikan hänga i min garderob idag? Eller ja imon! Då hade jag velat ha den till mina lackisar och ett par coola skor och min minikavaj! Damn it.



Antingen blir det förfest imon eller ut och käka, jag röstar på förfest, nära stan och TV-spel för bövelen! Nu kallar sägen. Nattinatti

ge mig vår


Nu vill jag ha vår och snygga kläder. I mitt jobb är det så tråkigt, för jag har nästan
på mig samma kläder jämt där, eller njaa, men jag har ju mina jobbkläder liksom och
dom är inte dom snyggaste. Men vafan, jag jobbar på en förskola, inte så kul att
få nersnorade nya jeans eller leggings. Men det är så sjukt tråkigt, känner mig tråkig iallafall. Därför vill jag ha vår där det finns mer snygga kläder att välja mellan också!

Nu ska jag käka, sedan iväg. Önska mig lycka till!

dom är mina


Ja, då har jag införskaffat mig ett par nya skor, dessa som ni ser här nedanför fast i svart. 511,- på tradera. Egentligen var det inte meningen att jag skulle vinna budet, utan jag la det mest för skojs skull, trodde verkligen inte att jag skulle vinna det. Men jag är glad ändå. Börjar bara få lite ångest och undrar hur fasen jag ska ha råd med allt i februari månad när det ligger till såhär:

- Mina kläder från H&M kommer på tisdag, ca 1700,-
- Lånet från banken dras, ca 2300,- (observera att detta är sista betalningen, yeey)
- Skorna ska betalas 571,- inkl. frakt
- Jag ska lägga undan minst 3000,- i fickpengar till Teneriffa
- Det kommer bli utgångar för kanske 1500,- sammanlagt
- Jag ska till Emina och slinga håret ca, 750,-
- Jag ska göra en bikinivaxning, ca 300,-

Sorry mamma och pappa, era pengar får vänta till nästa månad.
hur fasiken ska jag klara mig?

Klicka för att visa Megabild! ~ Bruna GLADIATOR Pumps~ 8,5

Jag har även kommit på en ny tattoo som jag ska ha. Weei, ska bara tänka lite mer och finslipa den lite, sedan den kanske kommer redan i mars =) Nu ska jag lägga mig. Måste upp i tid imon och duscha och ringa vårdcentralen innan jag börjar jobba. Godnatt.

åldersnoja?

Foten blir bara värre och värre, haltade som bara den när jag var på Coop förut med pappa och farbror, där jag såg en gubbe i 60-65 års åldern. Jag haltade precis så som han gjorde! Haha, då kände jag fanimej inte ung och fräch, jag föreställde mig om hur jag skulle se ut när jag blir så gammal. Tänk om det blir värre?! Jag ska ringa till vårdcentralen imon morgon och be dem kolla. Hoppas bara jag inte får inlägg, men men det är väl bättre än kryckor iallafall! Fan, varför kommer allt på en gång? Inte coolt alls...


från ung och ball till gammal och halt





 

Jag ♥ Ben & Jerry's


Nu är det dags för kaffe, nötkrämsfyllda croissanter och självklart B&J's, ska bli underbart gott, kan behövas efter en jobbig jävla vecka som denna. Perfekt till att vänner börjar också :) Måste sticka nu, hörs sen.


vad blir det härnäst?


Jag har satans ont i min fot, eller rättare sagt den högra trampdynan som sitter under stortån! Den är lite svullen, men jag vet inte vad det kan vara!? Men jag gissar på att det är mina tofflor jag använder i jobbet, hårda addidas-tofflor som jag springer runt i hela dagarna och eftersom jag går runt väldigt mycket och sitter still väldigt lite måste det nästan vara dem. Så jag och pappa och min farbror ska snart åka till Coop-forum så får jag svänga in i hälsobutiken och köpa nya tofflor (så snacka även pappa om någon slags ring som man sätter på trampdynan som ska minska tyngden mot den) för jag kan inte ens gå normalt, jag börjar halta mer och mer. Det kom i måndags, om jag minns rätt! Det sista jag vill är ju att gå till läkarn och dom säger att jag måste ha inlägg eller något liknande. Nej, jag har redan tillräckligt just nu! Vi får se hur det går med detta.





God morgon.


Nu inser jag att jag knappt hinner skriva något, för jag måste rusa till jobbet nu. Måste ju hinna borsta tänderna hehe. Jag bara sitter här och slöar med mitt te. Nu får det bli action här. Ha en bra dag allihopa. Puss



Där var jag nere i det djupaste djupet


Är fortfarande inte glad, inte efter nyheten i morse, men det kommer jag vara arg på ganska länge, framför allt på mig själv och på en annan som jag egentligen inte riktigt vet vem det är!

Men men, nu är vänner på TV, den serien lyckas alltd muntra upp mig och strax börjar Top model så kvällen är i stort sett räddad fram till 21.00 och då blir det OTH. Fick ett uppmuntrande mejl nyss. Hoppas hoppas, inte precis vad vi tänkt oss, men det kanske funkar. Kan egentligen inte säga något förrän vi sett med egna ögon.

Nu ska jag fortsätta äta min kvällsmat och kika runt lite, så hörs vi imon. Godnatt.

FAAAAN

FAN FAN fan fan fan och åter igen FAAAAN,
för att denna dagen har existerar, inte nog med en dålig nyhet utan två, båda megadåliga nyheter också. FAAAAAAAN!

det återstår att se


Jadu, hektiskt dag idag, kom försent till jobbet i morse, men de var bara lite. Sen när jag slutade var det att åka iväg direkt, pappa var så snäll och körde mig och Carro. Vi har gjort en sak idag men det är (nu citerar jag Anders) "superhemlis" och det gick bra, vad jag tycker iallafall. Har i och för sig ingenting att jämföra med eftersom detta var första gången för båda! Imon får vi svar, positivt/negativt, vem vet!? Ni kanske får reda på det imon, om det är positivt, hoppas. Men vi får se. Håller tummarna iallafall. Kan du lista ut vad det är kanske? Jag säger ändå inte om du gissar rätt, haha! Återigen dags för One tree hill, sedan blir det nana. Ska upp innan tuppen imorgon!

Carro, nu åker du ifrån mig igen, denna gång till Thailand. Kommer sakna dig, men jag ser ju ditt söta nylle igen om två veckor, hoppas dom går fort. Men jag tror jag klarar mig, är ju redan sjukt taggad inför kommande helg.


inte helt kass



Efter att Amanda blivit hämtad och åkt hem så begav jag mig mot stan till en kompis kompis, hehe. Alltid trevligt med trevliga nya människor. Där va vi ett tag och spelade FIFA, måste säga att jag överraskade mig själv. Tycker att jag var ganska duktig iallafall, men av mina tre mål så var tre turmål! Jag sög inte iallafall. Nu tänkte jag kolla lite OTH och sen ska jag nog nana, skönt med liiite sovmorgon imon iallafall, men egentligen skulle jag behövt byta pass imon, men det är lite sent för de nu. Måste vara på ett ställe klockan 17.00 helst och jag slutar 17.45, vilket innebär att jag måste försöka gå tidigare. Men det går nog att lösa. Godnatt på er.






Nannyakuten.


Idag blev jag akut barnvakt åt Amanda för syrran och nu plinga dem precis på dörren för att hämta henne, så nu måste jag sticka. Ska strax in till stan för att möta upp Linda och Daf nu också, får se vad vi hittar på. puss



Saw V


Det var meningen för en liten stund att jag skulle gått på fest idag egentligen, men det ändrades snabbt. Kände att jag inte orkade så en kväll i sängen framför teven lockade mer! Mötte upp Emelie och Michan på centrum, köpte nötter och gick hit. Saw V såg vi, jag gillade den skarpt. Jag verkligen älskar hela Saw-serien. Tycker att dom är så otroligt genomtänkta och varje gång det kommer en ny Saw blir jag lika facinerad av den. Kan inte avgöra vilken jag tycker är bäst, men just nu tycker jag 5:an och 4:an, dels för att man får reda på massor av saker i dem som hänger ihop. Kan knappt vänta tills 6:an kommer! Jaja, nu är det dags för lite OTH och sen ska jag nana. Godnatt.



Lite lätt rastlös.


Nu sitter jag här hemma å bara tråkar och lyssnar på lite 90-tal! Så ringde Emelie nyss och sa att hon var påväg hem, trevlig. Då kanske jag snart får lite socialisation! :) Kan behövas, har inte gjort ett skit på hela dagen, vilket visserligen kan vara skönt ibland. Men nu börjar jag bli alldeles för rastlös. Känner för en film idag, Saw V kanske?

Jag glömmer nästan av att jag och Emelie om fem veckor befinner mig i Teneriffa, Playa de las americas. Ska bli så otroligt skönt att bara komma iväg och koppla av lite. Det skulle behövas en veckas semester var sjätte vecka eller något sånt, iallafall jag! Tänker nog inte på det speciellt mycket eftersom att jag inte har några speciella förväntningar på resan! Har aldrig varit utomlands på vintertid och har inte hört speciellt mycket om Teneriffa när det gäller festväg. Så ja, jag ser det som en koppla-av-med-förhoppningsvis-mycket-sol-resa :) om det är drag är ju det bara ett stort plus!


ser ju inte helt dumt ut!




hotellets poolområde


jag och Emelie, ett bra tag sen




Ge mig jackan!


Som ni ser är bloggen under oombyggnad. Är mer nöjd nu faktiskt, det känns mycket bättre! Jag vill bara flytta menyn till vänstersidan, vet hur man gör oså, men alla inlägg lägger sig så att dom börjar brevid headern (till er som inte vet är det bilden överst!) och det ser ju hel-tokigt ut. Jag tror inte jag orkar fortsätta med det nu. Kanske är bättre att göra lite nytta. Typ duscha eller något!? Känns som om det behövs lite. Ska nog bara göra mig lite lunch nu kanske, eller ojsan, klockan är ju visst redan halv fyra. Snart dags för middag då! Hehe. kisskiss


skulle inte tacka nej till denna skinnjackan, den kommer från chicy.se

En oplanerad utgång!


Härligt med helg nu faktiskt. Kände att det kunde behövas. Igår blev det en oplanerad utgång. Jag och Linda var i stan på eftermiddagen och jag fick köpt mig en klänning (jättesöt) sedan gick vi och prata om att vi kanske skulle kunna gå någonstans och käka och ta något glas, men då var det ju det med pengar. Sedan åkte vi hem till mig, bestämde oss för att jo, vi går ut och käkar, så vi fick med oss Cattis och Emelie också. Så vi gjorde oss iordning lite, gick till bussen då vi säger "Ska vi bara gå ut och ta några glas och skita i maten eller?" så blev det! Vi började med att gå till ett ställe som precis hade öppnats, eller om det öppnade igår!? Deja vu hette det, där tog vi ett glas, men de va rätt dött och folket var runt 30, så vi gick över till Vasa Viktoria mitt emot, där stannade vi fram till rätt sent, då bestämde vi oss för att gå vidare till Park Lane. Det blev en trevlig kväll ändå, men jag fattar inte varför jag överhuvudtaget gick ut, jag har ju inga pengar och nu har jag det verkligen inte! Har inte ens råd att fixa mina egna naglar på tisdag, det fattas typ 300 vilket innebär att jag måste låna av mamma och pappa, igen! Ikväll vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Det snackas om middag med tjejerna i coctailtema (då kanske jag ska ha min nya klänning!), men jag vet inte om det blir av. Men det hade vart trevligt. Ha en bra lördag allihop!



jag och Emelie på Vasa viktoria


Linda och Cattis







min nya otroligt söta klänning från Divided



Carro, nu hoppas jag att du är glad, för det är jag. Men du lät glad i telefonen och på sms:et verkade det som att du ser fram emot på måndag :) hoppas hoppas hoppas, hade vart så jävla ballt.

Nu blir det nya tag




Nu är jag så supersugen på alla dessa planer så det inte är sant och jag har bestämt mig för att detta inom en snar framtid ska bli verklighet. Eftersom att jag och den andra iblandade personen har bestämt oss för att inte avslöja förrän allt är klart, så gör jag inte det! Jag vill, men jag får inte!

Det börjar bli dåliga tider i hjärnan igen, stressigt på jobbet och allmän kris i livet. Det är dags för nya tag i alla genrer. Resan kommer bli en härlig avnjutning och när jag kommer tillbaka blir det ett nytt jag. Jag ska smygstarta redan nu med den hälsosamma biten. En extreme makeover helt enkelt, inte bara ytligt även själsligt. Måste sluta upp med allt det ganska dumma jag sysslar med nu, inte bra för min själ. Nej, nu är det dags för Gossip girl, sedan ska jag nog lägga mig. Fast först SATC ♥

Good night, sleep tight.

at cat.


Nu är jag hos Cattis och kollar på Top model. Asså hur kan en människa vara så bendy!? Åt lite gott för en stund sen som dom har lagat, kyckling, potatisklyftor, vitlöksdressing och tomater :)  Sedan blir det en lugn kväll med tanke på att det är jobb imon! Ha en trevlig kväll..






ingen lust.


Vilken dag på jobbet. Asså fan ibland undrar man varför vissa skaffar barn när dem inte vill ha dem hemma och kommer med massa dåliga bortförklaringar! Ingen bra dag för mig idag heller. Ingenting vill gå min väg, nu låter jag säkert som en bortskämd skitunge, men det är just det jag inte är. Vill bara dra nu, kan inte någon vara snäll och ge mig chansen då?  Fan också, det är för mycket på en och samma gång! Ska hoppa in i duschen om en stund och sedan om nån timme drar jag till Cattis, egentligen känner jag bara för att gräva ner mig och försvinna ett tag, men det går ju inte!

Sen också, om man får en sån upplysning,
svarar man inte på något sätt då?
Det vet ja att jag hade gjort!!

tröstshopping.




Det fick bli tröstshopping på H&M, kunde tyvärr inte beställa allt pga obestämda saker + ovetandes om nästa månads ekonomi. Men detta blev det iallafall och det passar ju rätt bra nu med tanke på att jag om 5 veckor befinner mig på Teneriffa :) Och jag kommer ju bombsäkert va snyggast på hela stället i dessa bikinisar!! Solglasögonen är heta också, guldiga pilotisar med brunt glas! Men min dag är fortfarande förstörd och en liten period framåt likaså. Fortfarande, FAN! Godnatt.

fuck.


Ingenting har vart bra idag. Jävla bajsdag. Kan man inte liksom radera den ur mitt liv + någon annan, önskar bara jag kunde veta vilken eller vem! FAN också!


deeg


Ja, idag har det bara vart deg för min del och just nu ser jag ut såhär, jag ligger alltså fortfarande kvar i sängen i pjamas, det känns som en sån riktigt bakis-dag, men jag har inte festat på hela helgen! Ibland kan det faktiskt vara gött att ha sånna här dagar, men jag vill helst vara ifred då också! Vem vet, kanske kan jag det? Ne, nu är det top model och det vill inte jag missa. Fan jag vill ha B&J och cola. Får rota här hemma i skafferiet och kylen och ser vad jag kan hitta.

Ciao!

11/1-09


Ja, dagarna bara springer iväg och helgen är ännu en gång över :( Idag har jag bara slappat. Gick upp för en halvtimme sedan och käkade lite baguett med kyckling/curry röra och ett wienebröd till efterrätt :) Självklart pappas goda kaffe också! Nu sitter jag här igen. Blir en riktigt deg-dag för mig idag, 90210 börjar strax på TV400 och jag hoppas att det är repris av de nya avsnitten för jag har missat 3 irad nu :( Sedan när det är slut kommer Top model 11 som jag också missade nu i veckan, så de är ju perfekt. Sedan sitter jag och sysslar med lite annat, de som jag nämde i förra inlägget som va hemligt. Hoppas på svar snarast, då får ni veta! Ha en bra söndag. Kram på er.


Snacka om att jag är nervös inför imon.
Men vi klarar det, eller hur Linda?!







detta ska klickas hem!




Alla dessa grejer ska jag klicka hem här nu någon dag, inom två veckor iallafall. Nu hoppas jag på att maten är klar, är svinhungrig, god mat är det också (kyckling med grönsaker & dipp i tunnbröd) mumma.

Jag och Carro har något ganska stort på gång. Kan tyvärr inte säga vad än! Men vi får se om det blir som vi vill så får ni veta de inom en snar framtid!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS.

God morgon lördag!


Hejsan!
Det är en ny dag med nya utmaningar. :) Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sedan vid 12 tiden kanske ja tar en sväng till Carro på en kopp kaffe eller té om hon inte är allt för upptagen. Sedan lite senare ska jag hem till syrran för att passa Filippa & Emilia medans hon, Christian och Amanda handlar. Och idag kan jag köra min bil också, weeii. Det är ju inte halt ute! Iallafall igår på jobbet så satte jag på en skiva med disneylåtar och den första låten började jag sjunga med på direkt, jag kunde texten utantill, men jag kunde inte komma ihåg vilken film det var till. Efter ca 40 sekunder kom jag på att låten är med i Herkules och jag älskade verkligen den. Så nu hittade jag den på youtube och har spelat den några gånger. Hehe. Texten är riktat till mig känns det som.



Kan tiden bara gå!


Segt segt segt. Nu kommer en riktig lågkonjunjktur i mitt liv. Från och med nu (eller typ några dagar tillbaka) och fram till löning :/ Fan vad segt det är när man inte kan hitta på någonting. Visst jag har 1000:- här framför mig, men dem skulle vart till resan, men jag kom på häromdagen att jag måste använda dom när jag ska fixa mina naglar (smart att boka tid en vecka innan löning liksom!) så ja, jag får leva fattigt. Tur att jag har Carro som inte heller ska hitta på något speciellt idag, då kan vi ha tråkigt tillsammans ;) hehe nädå. Blir softkväll med let's dance, kanske en liten pratstund, sedan måste Carro lägga sig tror jag, eftersom hon ska upp tidigt imon och jobba! Ha en trevlig kväll.


Var i helvete är glassen när man behöver den? Speciellt B&J strawberry cheesecake..

Godnatt då.





Ja, det får väll vara dags att lägga sig nu. Med tanke på att jag snart klickade hem grejer från H&M närmare 2000:- när jag inte hat dom pengarna! Hur skulle det gå? Jag får hålla tummarna att de forfarande finns kvar i mars, eller februari om jag ens har pengar då också! Det löser sig alltid. Får väll sätta på lite One tree hill nu innan jag somnar... Fast, jag är på vänner-humör, så ja, det så bli vänner istället :) Måste  få tillbaka mina säsonger (5-10) av Edita snart, hon har haft dom i över två år nu typ. Aja, godnatt. Imon är det helg, igen :)

Godkväll alla.


Nu tror jag att jag för en gångs skull på typ två veckor ska lägga mig i tid. Känner att det har vart för mycket festande nu igen. (men de är så de ska vara!) Men vad fan gör det? För nu kan jag inte festa förrän lönen kommer (allt jag äger och har kvar är 5:-!!!) Jag bara slösar och slösar, måste lära mig att spara. Men iallafall, snart åker ju mina kära Caroline ifrån mig igen, men denna gången till Thailand (fucker!) hon åker den 20 januari sedan kommer hon tillbaka till Göteborg igen den 4 februari och då ska gudarna veta att de blir utgång. Den dynamiska duon :) all kärlek till dig gumman. Sedan 11 dagar senare är det fanimej min tur att åka:) fast till Teneriffe. Sedan nästa gånga kanske vi lika väl kan åka någonstans tillsammans?! Jaja, nu ska jag lyxa till det lite med kvällsmat, varm oboy och en god saftig apelsen till efterrätt (var är Ben&jerry's när man behöver det som mest??!)

Godnatt.



våra onsdagsutgångar börjar bli rutin!

my work here is done


Sitter nu på jobbet och har såå skoj! Ska fylla i mitt schema och se hur mycket timmar jag har över, kul kul. Sedan när jag slutar ska jag gå hem till kära rara Caroline som har bakat tårta till mig, hon ville fjäska för mig :) Det är bara att tacka och ta emot. Fjäska på!! Alltid kul att känna sig uppvaktad liksom. Hehe, ne nu får jag börja jobba här, måste kolla mailen också. Annars har jag inte haft en jättespännande dag förutom att jag har fått träffa mina små barn igen som jag har saknat nått otroligt, faktiskt. Jag kände de förut när jag kom hit. Ny kollega också, eller ja ny och ny, men här på avdelningen är hon ny, hon jobbade två avdelningar bort innan, Camilla! Gör go tjej, kul att du hittade hit :) Känns mycket stabilare nu!

mobbing




På vår studiedag idag på jobbet så satt vi på huset och prata lite om vårat nya tema som vi ska ha gemensamt med barnen, som vanligt så kom vi in på något helt annat ämne: mobbing! Asså, bara ordet ger mig rysningar och det värsta utav allt är att jag har varit en själv, mobbare alltså. Och jag skäms, fruktansvärt. Men de är tydligen en fas i ens utveckling, men man måste väl kunna stoppa det på något sätt eller? Jag önskar bara att jag kunde vara så stark när jag var mindre som jag är idag (i och för sig, inte många barn i 9 års ålder som är starka) ja menar om jag hade sett någon liten stackare bli utsatt för något idag hade jag gått fram och jag hade smällt till ungjävlarna. Fast de är också fel, egentligen men ändå inte! Man ska lära dom som är utsatta att dom måste sätta stopp. Man måste ge dom mer självfortoende till att smälla tillbaka själva, det skulle nog bli en chock för mobbarna. Jag kom på de också; detta kanske är något för mig? Något sånt jag ska jobba med!!? Äh, nu vet jag knappt vad jag babblar om längre. Nu blir det H&M och Ellos katalogen för min del :) sedan nana. God natt och sov gott.


Carro; glöm inte min tårta imorgon. Jag vill ha den då också, vet du hur sugen jag är nu eller?

filmkväll


strax ska Carro och jag ´åka till hennes vän och kolla på en film, Defiance, krigsfilm. Hoppas att den är bra. Men den verkar bra. Nu står hon och duschar av sitt hår och jag kom precis på att Top model 11 börjar idag, har till och med redan börjat, ajajaj och jag missar det. Jag är nog den trognaste följaren till Top model som finns (eller vad vet jag) Har följt det från säsong ett avsnitt ett! FAN, typ de första avsnittet jag missar, katastrof!!! Nej, nu måste vi börja röra på oss. Ha en trevlig kväll btw, jag har stans ångest för att jobbet börjar som vanligt nu!


Tisdag.


Min sista lediga dag idag, sen är det tillbaka på jobbet som vanligt :( Hmm, längtar redan till sommarsemestern. Fast ändå inte. Då har jag inget jobb kvar sen, men det löser sig alltid. Jag ska fira min sista dag med en liten lunch på Garbo med deras goda sallad. Så just nu sitter jag och väntar på att Carro ska bli klar så ska jag, hon, Linda och Michan in. Ja, inget mer med det liksom. Igår gick jag hem till Linda vid sju halv åtta tiden kanske och kollade på film 100 feet, ingen höjdare asså, filmen kunde ha vart bra/bättre om den inte hade vart så överdriven i många saker. Sedan blev det 13 snart 30 som gick på 3:an. Ett tag efter filmen begav jag mig hemåt och somna pladask så fort jag la mig typ. Inte så konstigt, hade bara sovit en timme sen söndags-morgonen. :/  Ha en fortsatt trevlig dag.


Ingen sömn alls.


Nu kom jag hem för en stund sen (nej jag har inte lagt mig än!) från en utekväll som blir att minnas! Jättetrevligt förkrök hos Anna där vi spelade M.I.G och sedan charader. Sedan en stund efter 23.00 åkte vi till Parkan. Mycket trevlig kväll :) sedan gick det ju som det gick. Snurra flaskan på efter"skivan" som dom kallade det och det slutade ganska naket. Men nog om det. Iallafall, nu satt jag och kolla mina pengar, jag hade 700:- när jag åkte hemifrån nu hade jag 105:- !!! INTE OKEJ!!!! Men vad ska man göra?!! Det var en trevlig kväll, men som sagt så kom jag hem nyss och jag har inte sovit ett skit, har tatt en liten promenad från jag vetifan nära Liseberg någonstans till Vasa, mina ben var helt röda av köld :( Men nu har mjukiskläderna åkt på och jag laddar med filt och en kopp té framför teven, sen hoppas jag att nån söt vän kan ringa mig snart så jag kan skvallra lite. USCH säger jag bara! FYFAN.








Det var min kväll/natt/morgon det. Idag blir det ganska mycket deg kan man säga! Eller!!? Ha en trevlig måndag iallafall gott folk!

Hejsan


Idag är det söndag och det känns inte som en söndag (iofs har det känts som söndag sen i torsdags) för att jag ska ut ikväll. Spritluckan vettu ;) Så ikväll blir det jag, Linda, Emelie, Michele, Sadaf, Anna, Carro & Lina (hoppas inte jag missade någon nu!) med förkrök hos Anna, sedan när det känns rätt åker vi in till stan mot Parkan. Ska bli trevligt att ha alla mina käraste samlade :) hehe. Igår blev det också utgång, men hör och häpna jag var spik nykter!!! Det är inte ofta det händer. Började på Locatelli vid halv nio, där blev det iofs lite drinkar och öl, men inte alls mycket, sedan till Diamond dogs där det blev en drink, sedan runt 02.00 begav vi oss till Park lane för alla villa dansa (egentligen ville jag åka hem, men de va bra att jag inte gjorde det) där visade det sig faktiskt vara väldigt skoj, även om jag var nykter, haha. Men vad fulla alla andra ser ut, sånt man inte tänker på annars! Men nu ska jag börja platta håret lite och sminka mig. Syns vi på stan ikväll eller?! Puss



tjejerna och jag på nyår hemma hos Daf!


sen blev det fancy dinner på Ordenhuset


sedan gick alla ut vid tolvslaget!


sedan vid två halv tre tiden bar det av till Parkan.

(o)väntat besök.


När jag kom hem efter en hel eftermiddag i stan så möts jag av mina tre små söta systerdöttrar i hallen. Då kom jag på just de ja, dom skulle ju komma nu. Mamma ska låna min säng idag och alla tre tjejerna ska sova i mitt rum. Haha då skulle jag ta mammas säng brevid pappa. njaaaa, tror inte det va. Så jag sover hos Saadi ikväll. Va inte så populärt hos mamsen när hon trodde att jag skulle hjälpa henne hela kvällen. Yeah right! En fredagskväll som denna, nej nej. Men däremot sa jag. Jag kan hjälpa dig i början, men jag tänker ju inte hjälpa till under hela kvällen. Jag har också ett liv liksom. Vi kanske ska till Maniana ikväll och käka. Men vi får se. Sedan blev det fastställt nu istan att det blir spritluckan på Park lane på söndag :) yeey. Och jag har lovat mig själv att jag inte ska bli lika full som på nyårsafton, vilket innebär att jag inte ska dricka lika mycket. Det är helgens löfte liksom. Näe, nu får jag gå upp och gosa med töserna lite. Ha en trevlig kväll gott folk. Btw, så fynda jag stans snyggaste kavaj på Monki idag :)


God morgon


Mycket sova för mig nu. Hehe, men det har vart skönt. Idag är det fredag och de känns extremt mycket som söndag, får se vad som händer idag, kanske utgång, kanske inte utgång! We´ll see.  Nu kallar iallafall duschen, jag är så himla äcklig att jag har inte duschat än, det kommer inte blir skoj med mitt tuperade hår som just nu är en enda stor tova! Får dränka det i balsam, men jag kom just på att det är nästan slut. Jaja, det får bli som det blir. Sen ska jag fixa mitt rum lite, det är ingen vacker syn just nu. Sedan ska jag träffa miss. Saadi och hitta på något kul, eller nått. Hoppas ni får en trevlig dag och bilderna som jag har lovat kommer upp lite senare. Puss




Gott nytt år.


2008 är förbi och vi har glidit in i 2009, känns helt okej. 2008 var ett riktigt bra år, från början till slut! Det känns även som om 2009 också kommer vara bra. Idag, har jag sovit hela dagen (jag har börjat bli jättebakfull nuförtiden!) men nu vaknade jag och såg att jag missade fan parlamentet ändå. Jag vaknade ju 20.11 och var överlycklig, men jag minns inte ens att som somnade om utan jag vaknade kl 21.04, ganska irreterad blev jag då. Iallafall, gårdagen var mycket trevlig. Började hos Sadaf vid halv 5 tiden, sedan bar det av till festvåningen i Johanneberg. Började med välkomstdrink och lite mingel, sedan blev det den otroligt goda och fina tre-rätters middagen. Sedan efter ett tag var det dags för tolvslaget så alla gick ut för att fira det, sedan blev det dans och festande. Vid 2 stängde baren så då bestämde sig alla (iallafall de flesta) att gå till Park Lane, där va de också skoj! En snabb sammafattning, en riktigt lyckad och trevlig kväll med nytt och trevligt folk (ca 100 pers) med ett gott slut. Bilderna har jag inte lagt in på datron idag ens, jag gör nog det imon. Nu kollar jag på film och ska äta kvällsmat. Hoppas ni hade en trevlig nyår. Kram på er.

RSS 2.0