It's not fair




Idag är det ingen bra måndag, känns inte alls kul. Hur botar man detta? Jag ska nog dra igång vänner, fast min klasskompis från gymnasiet har fortfarande säsong 5-10 och har haft i 3 år, så snacka om att jag har kollat sönder 1-4 :/ Eller har någon annan nått bättre förslag vad jag kan hitta på?


två snygga från TOPSHOP


JA tack, idag blir en chill kväll känner jag, med massor av bonbon's för att ta bort mitt röksug som bara kom som en bomb för en stund sedan!


JÄVLAklantAlle



Mitt nya läppstift som ni ser här på bilden ovan köpte jag i torsdags på Makeup store, det perfekta röda läppstiftet till mig, inte för rött. Iallafall var ju på trägårn igår, står på dansgolvet och dansar när Ems ringer, jag går ifrån för att höra då jag ska ställa väskan på en "fönsterbräda" som inte fanns så min väska ramlar liksom ner mellan två väggar, jag kämpar och får upp väskan som hamna upp och ner så allt föll ut, jag fick hjälp av två killar att få upp kamera mm (tack!) men jag märkte inte förrän idag att läppstiftet ligger kvar där nere! :(:(:( Hann använda det en kväll, kul. Men men bara till att köpa nytt, för jag menar jag bajsar ju pengar! Nu ska jag sova, godnatt!


Kalas



klänning - gina tricot (förra året), accesoarer - tradera, bikbok, gina tricot, ur&penn

Nu är jag hemkommen från kvällens kalas, ska luta mig tillbaka i soffan med en vetekudde runt nacken, har fruktansvärt ont, med mamma och pappa. Vi ska se Sagan om konungens återkomst. Vet ni? Jag har ett projekt på G, kommer tyvärr inte nämna det förrän det är spikat, tills dess är jag tyst!

 


Klart!



Nu är mitt rum klart ich jag har till och med hunnit fixa ett halsband, plocka bort ett kors från en kjedja och satte på en annan, nu har jag bråttom nu ska jag åka på kalas och jag är som vanligt lika seg, nu står dom här o stampar i golvet, vi hörs sen med en dagens. Puss & kram


Hopplöst fall!



Herregud, nu är jag strax klar med garderoben, nu ska jag bara damma och dammsuga. Fyfan vad tråkigt det är! Sugen på Fanta som bara den är jag också!


It's gone like yesterday


Det är dags för en fullständig städning av mitt rum + rens i garderoben! Är även himla sugen på att spela sims, men jag kan inte hitta det :( Sedan blir det 14-års kalas hos kusinen, herre vad tiden flyger! Hon va nyss åtta men nu är hon fjortis.


Kvällens



Såhär såg jag ut ikväll, de nya skinnshortsen och bootsen! Hade en helkul kväll ikväll. Stapplade precis innanför dörren, är så sugen på té och mackor, men de får vänta till frukost imorgon/senare. Godnatt!


Shopping



Klänning hm, skinnshorts GinaT, nitboots monki, accesoarer lindex & GinaT, läppstift make up store. Klänningen kommer nog dock att lämnas tillbaka, har inte bestämt mig! Nej, nu får jag skynda mig, ska iväg om knappt en timme.


chillchill



IIIIIIIIH, jag har shoppat! Va får ni se imorgon, eller senare om jag orkar! Nu sitter jag hos Cattis och vi ska kolla på Sagan om ringen nu. Så rolig fredag ska jag ha. Men imon hoppas jag på utgång!

John Blund är påväg.



Efter detta är det dags för mig att dra mig tillbaka och säga godnatt! I mina tankar just nu är det kläder, skor & kläder, kan hända att jag kommer hem med en påse eller två imorgon! Natti natti


omgomgomg





oh my god, New moon filmen är färdiginspelad och dom håller på att starta upp inspelningen av Eclipse. YES. Ge mig november nu! vill se vill se vill se.

Kate Moss ♥ Topshop









Skinnkeps


Skinnkeps kommer definitivt bli mitt nästa inköp! Här har ni en skitsnygg från Monki, helt klart värt att checka in. Hösten kommer att bli mycket snygg känns det som, har precis klickat hem en underbar pälskrage från H&M, så nu är de bara pälsjackan som saknas och den perfekta mössan! Nu blir det té och kvällsmat, kommer det något bra på TV ikväll?


Keh?



Ojdå tack ska ni ha!? Jag fattar ingenting här, jag ska ju inte ha någon lön denna månaden, men jag klagar inte! Eftersom att jag nu har gått över från månadsanställd till timanställd så får jag ju inte pengar förrän månaden efter och jag jobbade inte förra månaden så aah do the math. Måste kolla upp detta närmre! För övrigt blir de nog ingen vidare bloggdag idag, har ingen lust till mycket idag!


två små ord.



Att två små ord som miss you gör mig helt varm denna dag, behövde jag verkligen. Tyvärr kommer det kännas tusen gånger värre om några dagar, de hjälper mig inte till det bättre liksom. Men just nu för stunden känns det så jävla bra!

Morgoninspiration



pic; Sthlm streetstyle

Idag skulle jag vilja se ut såhär! En svart åtsittande klänning som snyggt matchas med pojkvänsskjortan och hatten, kan inte bli mer rätt. Är på jakt efter en sådan skjorta, någon som har bra tips på var jag kan hitta?! Nej, nu kallar jobbet nu måste jag gå, ha en bra dag!


Terrible icelatte.







Myskväll med två goa tjejer på Cappuccino, dock stans äckligaste islatte. Nu blir det CSI NY med mamma.

Cafe au lait



härlig kväll med mina fina i Slottskogen

Nu får jag börja fixa mig lite smått om jag ska se ut som en människa igen, ska in till stan om en stund och ta en kaffe med mina tjejor..


New in.


Nya grejer i garderoben, cardigan, linne och ring allt från Gina tricot. Nu blir det att leta efter utbildningar, ska väl antagligen börja plugga till våren.


Detgårintemernu!


Nu är det nog, nu exploderar jag snart, jag trodde verkligen på riktigt att jag skulle kunna klara av att hantera det, men ni alla hade rätt det kan jag INTE! Grattis! Nej, det var verkligen inte meningen att bli känslosam, men jag vet inte vad jag ska göra, för prata om det tänker jag inte göra, det blir ju som att erkänna för sig själv att jag har fel när jag fortfarande kämpar, i flera veckor nu. Hoppas det går över snart för jag vill inte känna detta mer!

Höst.



Lördagsmys.



Nu sitter jag o mia hemma hos hennes syster och ska mysa till det lite, en härlig hemmakväll helt enkelt! vad gör ni ikväll?

I've kissed a girl.



























Slänger upp dne enda bilden som togs igår med min kamera, hehe pälskling och jag. Det var en trevlig kväll igår och hoppas att du hade en bra 20-års dag Lina! Vet ni vem som festade på Hamnkrogen i stenungsund igår? Han som spelar Håkan i Sune och Max i Svensson Svensson, haha coolt va? Nej inte så, han var ju hela tiden tvungen att poängtera att de var han, han nästan presenterade sig som han, vaddå uppmärksamhets-kåt?! Haha, patetiskt.


Stan med mammsen















































batikmönstrad tunika - Lager 157
avklippta vita jeansshorts - Lager 157


Har haft en dag i stan med mamma idag! Fick med mig en cardigan, ett linne och en ring hem, så snäll är min mamma som köpte det till mig! Visar allt sedan, nu ska jag dra mig tillbaka i soffan och kolla på Harry.P. Ikväll blir det filmmys hos Mia!


Ready set go



Oj oj oj, nu börjar det bli lite bråttom, nu måste jag snart gå ut till bussen. Vi hörs imon, ha en trevlig fredagskväll!

Hi gorgeous.



Välkommen till mitt hem, ikväll blir det kalas och då åker ni på!

Tjingeling



jag och linda igår hemma hos linda.

Nu måste jag bege mig till backaplan, ska bara hoppa ur mjukisdressen först!

It's a rainy day.



Skitväder ute, de va då fan att man inte kan få mer än två fina dagar i taget typ. Men ibland är det mysigt när det regnar, sitter här med frukosten i vardagsrummet och har precis satt på Harry Potter :) Iallafall idag kommer bli en stressig dag, ska åka in mot stan redan 16.50 och sedan mot tjörn 17.30 och snart ska jag åka in till Backaplan igen för att byta skorna (ena sulan var lös) och sedan till systemet. Vi hörs sen.

Don't blame it on the sunshine



Underbart väder i Göteborg idag, tummen upp och hoppas det håller sig. Nu ska jag ta en sväng om Backaplan och köpa mig ett par skor. Shoppingbegäret tar över till max, tack pappa för att du ställer upp! :)

Pannband


Det kommer nog sitta ett svart pannband på mitt huvud i höst/vinter. Nu är det dags för té och mjukisshortsen.


Å, tack H&M



x2


x1

Jag bockar bugar och tar emot, ibland älskar jag H&M club, speciellt när jag inte har pengar. Nu kan jag shoppa! Fast samtidigt funderar jag på att spara dem tills vi åker till Stockholm, ska spara så mycket som möjligt :)

Alexandra = transa?


Idag när jag var på Backaplan på min rast påväg till bilen så går jag förbi ett gäng alkisar, då den ene säger; Titta, är det en sån där transa? Jag blir ju såklart genast nyfiken och kollar och ser till min stora förvåning att alla tittar på mig!! -Ah, det ser ut som de, säger en annan. Jag blir ju såklart rasande men bestämmer mig för att hålla tyst, så jag fortsätter gå med bestämda steg och till sist hör jag en ropa efter mig; JÄVLA BÖGJÄVEL. Haha, jahopp TACK! Ser jag verkligen så hemsk ut utan smink?



Intesågod morgon



bild lånad av; Emsedge

Ville inte alls gå upp i morse, vill ligga kvar i typ tre timmar till, men plikten kallar! Just nu är jag i valet och kvalet om dessa skorna och dom andra från igår, men de kommer nog bli dom från igår så väntar jag med dessa ett tag! Nej, nu ska jag kila till jobbet, ha en bra dag.

El Stockholmo



Från den 9-11 november ska jag upp till stockholm med två av mina favvobrudar (Carro och Mia) som ni nog har hört så ska vi gå på Pink, men vi ska även shoppa loss en del och festa såklart! Ni från Stockholm, har ni något att rekomendera, de är faktiskt första gången jag åker upp till huvudstaden. Nu är det dags för mifg att säga godnatt.

Put a cross on you


Korsen börjar komma tillbaka, jag skulle vilja ha ett snyggt träkors runt halsen, eller varför inte i örat?

Mumsmums.



Mumma, salladen satt som en smäck. Förutom att jag inte fick kyckling på som jag bad om. Minus till asiaten bakom disken på PAPRIKA! Hur fan kan man missa det, pappa sa det två gånger till och med! Ikväll kommer favvo-programet på TV; So you think u can dance, btw så är det öppet hus på dansforum denna veckan. Emelie och Carro vi har tjatat mycket om att vi vill börja dansa igen, kan detta va en grej tro?


I wanna dance with somebody



Oh my goood, det är så dundertråkigt att vara sjuk. Dock är jag ju på jobbet. Att vara hemma och må dåligt är det värsta jag vet, hade ju ingen feber idag heller! Jag funderar på att klicka hem bootsen som är inlägget nedanför, vad tycker ni ska jag slå till? Nej, nu ska jag ta mig en kopp té med honung innan pappa kommer hem med en sallad från PAPRIKA!


The perfect boot?



Just nu måste detta vara Sveriges mest ombloggade sko. Men den är ju så snygg och dem ska bli mina! Nu drar jag till jobbet, ha en underbar dag! Kram

Måndags-mys.



Nu har jag måndags mys med mamma och pappa till CSI och när det är slut ska jag slänga mig i sängen med Eclipse. Sedan väntar en god natts sömn.

Lårhögt


I höst och vinter är det lårhöga skor som gäller! Jag älskart, så jäkla läckert.


HAHA



Emma, jag och Malin
haha ojdå, denna bilden hittade en vän till mig på facebook för ett tag sedan. Vet inte ens var den kommer ifrån och jag minns inte ens att den är tagen, men den bjuder jag på! Misstänker att den är tagen på fritidsgården och jag antar att vi gick i årskurs åtta här, haha vilka tider!

Fasen också de känns som om jag börjar få feber, jag har inte råd att bli sjuk nu!

Deal or no deal?


I nu 8 år har jag vart en rökare (började redan vid 12 års ålder) 8 år är en lång tid och tänk vad mycket skada min kropp måste ha tagit av detta! Idag på luchen på jobbet så sa min kollega till mig; Snälla Alexandra kan inte du sluta röka? Eh, jo de är klart att jag kan någon vacker dag sa jag! Då börja hon med Om du slutar röka imorgon så får du tusen spänn av mig! Hmm, men asså de är inte så att hon bara ber mig att sluta äta godis eller något utan hon ber mig att sluta med en (dålig) vana som jag har haft i 8 snart 9 år, en som man är beroende av dessutom också. Men visst vill jag sluta till 100% så går det, de vet jag. Men jag är nog inte riktigt där än. Men det skulle kunna funka. Jag har till måndag på mig och jag ska tänka på varenda bloss som jag tar hur äckligt det egentligen är! Vad tycker ni, deal or no deal?

Nördigt.



måste ju säga att jag var urläcker igår. HAHA tönt!

Vilken kväll det var igår asså och fyfan vad illa jag mår idag! Nu ska jag och pappa åka till min syster och hämta mamma, egentligen vill jag bara ligga och sova, har sån jävla huvudvärk. Mer biler kommer in senare på facebook, men nu är min kamera stendöd så ja hann endast föra över en bild till datorn..

uppdate; jag har inte vart hos syrran idag, har inte ens rört mig från soffan typ. Min dag har varit väldigt illamående, de är först nu jag börjar känna mig bättre, men nu ska jag ju snart sova, efter jag är färdig med att lägga upp bilderna från facebook. Kolla in dom vettja :)


jag var nörden som inte platsa i cheerleader-laget


Nitat



pic; Sthlm streetstyle

Spana in bruden, så helt rätt allting bara. Nej nu får jag fortsätta att nörda ner mig, de börjar bli lite bråttom, håret är pisseblött, får föna de och fortsätta att tralla med till Pink.  

Time for autumn.



Det bästa med hösten är alla snygga kläder som kommer in. Här har jag gjort ett litet kollage med kläder från (nästan) bara H&M (det är bara jeansvästen som kommer från ZARA) Skulle gärna vilja att allt detta hängde i min garderob, eller min framtida klädhängare. Nu måste jag börja fixa mig, ikväll ska jag se ut som en tönt, det är ju festen med tönt-temat ikväll!

kunde inte hålla fingrarna i styr


Kunde verkligen inte låta bli att klicka hem dessa två godingar från Divided exclusive kollektionen. Jag började med jackan för att det var världens kap, sedan såg jag att klänningen jag bara måste ha(!) fanns också på hemsidan. Då fick det bli båda två. Tacka vet ja månadsfaktura (eller ja både på gott och ont) Nej, nu får jag hoppa ur min pjamas för snart ska jag gasa till Carro sedan blir det en tripp till systemet och COOP.

fullknökat på avenyn.



Mycket folk var det igår för att kolla in Europe! Nästa: Systemet.


It's a geek thing



På lördag gäller det. Då är det party hos Carro med tönt-tema. Haha lite out of the box sådär, men det kommer nog bli jävligt skoj, hoppas på att vi blir en del med såhär kort varsel. Om du inte har hört något än. Lugn, du hör något imon säkert! Om inte är du helt enkelt inte värd att komma eller så är det någon annan anledning. Jag är på så jävla bra humör idag, jag känner mig hel. Men dagen är snart över och allt kommer väl förstöras imon som vanligt. Hmm, vad tog optimismen vägen?! Iallafall, godnatt nu är det läggdags.

dear mr president



Yes! I november ska jag, Carro och Mia se Pink i El Stockholmo! Det ska bli sjukt grymt för jag diggar Pink som tusan. Det kommer bli trevliga dagar där uppe med trevliga brudar och mycket shopping :)

Idag har jag gjort det igen, vart osmart! Jag har dratt ur batterierna ur bilen igen, jag glömde stönga av lamporna så de va urladdat när jag skulle åka hem, men som tur är har jag min snälla pappa som kom med startkablar! Snart blir det soft på Carros balkong med tjöt oså. Ha en trevlig kväll :) Jag är ovanligt glad idag, märks det?


get on that boat



Ja, de är la gött med en eftermiddag/kväll ute på havet helt spontant.


magväska is the shit.


Carro gjorde en mycket god greksallad, bra initiativ!
Nu säger jag godnatt, jag är sjukt trött!

up and down the boulevard



Mitt nya schema nu suger verkligen balle. Varje jävla fredag kommer jag sluta halv fem, men det är inte det värsta! Varje måndag kommer jag börja klockan sex. Söndagar är allså finito för mig nu! Aja, nu drar jag till Linda och kollar in hennes nymålade lägenhet!

fierce.



Lite inspiration såhär innan läggdags! Jag är kär, allt är helt rätt. Nu blir det att gotta ner sig under täcket med en kopp té och trycka på Twilight, ja, det känns som en Twilight-kväll ikväll!

Bombattack



Ni minns väl att jag reste tillbaka till Mallis för cirka två veckor sedan va?!
När jag var där (dagen innan jag skulle åka hem) var det en bombattack där nere (jättenära, inte alls långt ifrån de hotellet som jag och Carro bodde på!) dom stängde av flygplatsen och det var osäkert om jag kunde åka hem dagen efter eller inte, men det kunde jag. Det var två bomber den dagen, men båda var riktade mot poliser, men nu har jag hört idag att i morse slog dom till mot pubar och klubbar och jag lägger en tanke till alla mina vänner som jobbar där nere och hoppas innerligt att ingenting har hänt dem, det får inte ha hänt något! Saknar er.

Balmain fall 09


Futuriskt, älskart! Jag måste säga att jag diggar Balmains höstkollektion otroligt mycket. Jag gillar det futuriska. De två översta bilderna är party, jag skulle verkligen kunna gå omkring sådär och dem två nedersta, så vill jag se ut jämt. Snyggt snyggt snyggt. Balmain får fyra av fyra toasters!

wednesday, friday and suturday.


Helgen har flugit förbi, ni ska få lite bilder från i onsdags, fredags och lördags.

ONSDAG:





Karaoke :)




karaoke-taxi, haha kan inte få nog!




träffade elly och sadaf på nivå så elly skulle ta kort på mig och daf då det kommer en random brud och ställer sig i mitten. haha eeh, hej!?

FREDAG:






LÖRDAG:

Rörö


poseARN





Trevligt med lite sol här på västkusten, för den lär vi ju inte se på ett tag igen :( Nu ska jag kolla på film med mami och papi, imorgon väntar jobb!

sorry.


Dålig uppdatering jag vet, men de har vart lite mycket nu, utgång i onsdags (bilder kommer antagligen sen om jag hinner) och igår somnade jag efter jobbet och sov hela eftermiddagen och natten :) Nu ska jag ut till havet med Carro och ikväll blir det grill. Heeejdå!

pommes.


Sitter hemma hos Cattis och tjötar o har de mysigt, vi har precis blivit klara med vårt non-stop ätande i en halvtimme nu med pommes med beianesesås och morötter+gurka med dipp, mm awsome! Haha


tydligen blev jag inte mätt!! Måste meddela att min vän brevid mig är otroligt mobbad och sitter och sjunger med till Allsång på skansen, eller nej nej hon skapar en egen jävla allsång i hennes lägenhet, ohmy, ta mig härifrån!

vackert.



Det är lika jobbigt varje år, men graven är alltid vacker. Usch vad hemskt att döden kommer till dem som minst förtjänar det! Det är dock trevligt att träffa alla gamla vänner igen med mycket prat om minnen trots omständigheterna. Anders, du finns alltid i våra minnen.


fem år.


Det är helt sjukt vad tiden går fort! Idag för fem år sedan körde en vän till mig ihjäl sig med sin moped, han blev 16 år. Jag kan inte fatta hur tiden bara rullar iväg, det går skrämmande fort. Ska åka iväg till hans grav senare med några vänner och lägga en blomma. Saknar dig Walle!

Idag var min första arbetsdag efter semestern faktiskt, måste säga att det kändes förvånastvärt bra. Det trodde jag inte, hade inte alls lika grov ångest igår som jag hade förra året dagen innan.


Babe 21















I've got a feeling



Kvällens utsmyckling, enkelt och bra. Frågan är bara vilken jacka (det var ett tag sedan jag ens tänkte på ordet jacka) jag ska ha till. Det sägs ju att det är kallt i Sverige nu om kvällarna.

Im back


Nu är jag hemma igen efter ännu en resa till Mallis/Magaluf! Denna gången åkte jag på egen hand för att hälsa på en som jobbar i Magaluf. Måste nog säga att detta är min livs bästa resa, så många nya kontakter, det är jättetråkigt att vara hemma, men samtidigt, livet är ingen saga, men det har de nästan vart denna veckan, helt overkligt bra!

Idag fyller min bästaste goaste och sötaste Carro 21 år så de är bara att gå rätt på alkoholen ikväll igen :) Grattis min prinsessa!




RSS 2.0