The dark side of me



Båda bilderna är från Sommaren 2006 i Italien..

Jag har väl nämt att jag är sugen på att färga tillbaka till mitt mörka hår? Fast dock inte fullt såhär mörkt utan en varm ljusbrun färg, men jag tror helt enkelt inte att jag vågar det, ÄN! Usch, är det inte tråkigt när man en hel dag går runt och tror det är torsdag och bara tok-längtar till helgen, när man tillslut inser att det faktiskt bara är onsdag!

 

 


Hurry curry



Nu sticket jag till jobbet i min gosiga halsduk och mitt snygga pannband i den soliga kylan. Termometern visar 4 grader, kan det verkligen stämma?! BRRRRR..


Say it again!



Blir det en tripp hit i helgen tro? hoppas hoppas hoppas, någon som kan se vart det är? Ni får reda på de när det är bestämt till hundra procent. Om de nu blir så kommer det nog bli jäääävligt kul! Next; Little fucking Brittian.


- 3 kg?



I och med mitt sluta-röka-trams så har det visat sig att jag är konstant hungrig och måste nästan ha något konstant i munnen, vilket har lett till en viktökning på ca 3 kg, har jag nu bestämt mig för att köra på en liten diet, vilket innebär; till frukost ett knäckebröd + nån dl yougurt en sådan här nutrilett om dagen (istället för lunch) enkla middagar och en banan till kvällsmat! även en frukt till mellanmål... Lät det intressant? Nej inte så speciellt va?! Men jag hade inget annat att skriva, vad vill ni veta?

 


Måndags mys.




Today


 


How cute?



Vårat lilla senaste tillskott i familjen, en liten mini-dator. How cute?


Nya inköp



very very nice shoes från Vagabond


and a very very sweet blus från Zara


Fredag på Liseberg












Som givet??


Är du på jakt efter ett par nya skor? Kolla in här http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=98694449, jag har två par skor som jag auktionerar ut på tradera nu och utropspriset på båda är 1 krona! Sjukt va!? Skynda o fynda!

Nu ska jag käka godis och sätta på Harry Potter här hemma, efter många om och men har jag nu bestämt mig för att inte gå ut ikväll, utan att kura ihop mig i soffan så jag mår bättre imorgon! Det är typiskt att jag får det nu när jag är så jävla sugen på att festa och det verkar som om hela stan ska ut ikväll!


Ny keps!



Nu är den snygga skinnkepsen från Monki för 100 riksdaler min! Köpte lite mer grejer, skor bla också, men det visar jag snart. Först ska jag köra min kära pappa till Scandinavium, det är hockey ikväll!


Bowling med jobbet


Här kommer lite bilder från när jag bowla och käkade med kollegorna!

striiiiiike






Bara en bråkdel av korten, men hinner inte lägga in mer! Nu väntar staden!


The very last day



hade på mig min nya väst från HM idag såhär på min sista dag, osminkad o allt!
Igår var jag ute med jobbet och bowlade som en liten avslutning, mycket trevligt, kanske kommer upp någon bild sen, om jag hinner, ska nog till Liseberg sen och åka karuseller och efter det ut för lite drinkar :)

She's a little runaway



Inte alltid fullt så seriös! Nu väntar jobb och ikväll blir det bowling och middag med kollegorna!


Mysfrukost med Cattis





Idag hade jag en mysig frukost med Cattis på Esspresso-house, det var super-mega-gott!

Hey little sister



pic; i februari dagen då jag och Ems flög till Teneriffa!
God morgon gott folk! Idag ska jag få mig min efterlängtade esspresso house-frukost :) Sedan drar jag till Sis. Hörs sen.


I am not a sinner not a saint.


Fick en liten HM leverans idag. SMASKENS. Nu blir det idol-mys med mamsen och papsen. PUSS


Someone fucking urinated in my lap today



Bokstavligt talat alltså! Ja vafan skratta på bara! Det var såhär; jag satt på jobbet med en liten tjej i knät från jobbet, hon hade nyss vaknat och var ledsen för hon saknade sin mamma! Det sjuka är att jag sitter och tänker, jag känner på mig som bara den att hon kommer att pissa i mitt knä! NÄÄ, men gud de kan hon ju inte göra, hon måste ju känna själv och säga till. Jag frågade henne två gånger inom loppet av tio minuter och cirka en minut efter andra gången som jag frågade så kände jag hur blött allt blev, så jag flytta på henne snabbt som satan och fick gå därifrån. Jag tackar min kollega som hade extra-byxor, puuuh. FYFAN alltså, så nu har man varit med om de också, att någon pissar på en! Har någon pissat på dig någongång?!


tråk tråk


Det är en tråkig söndag idag med dålig uppdatering. Är väll inne i någon slags svacka  för övrigt. Får hoppas att jag kommer ur den snart. Nästa vecka kommer ju lönen, så förhoppningsvis kan jag hitta på fler roliga saker då!


nothing for fame



rutig skjorta + linne - HM, kjol - JC
Nu ska jag dra på mig smyckerna och sedan dra till jobbet. Vi hörs sen.


sunday morning



dagens inspiration, skulle kunna gör en copycat på hela skiten idag. Så snyggt!
Nu ska jag snart bege mig till jobbet för att hjälpa en kollega med en datagrej.. Kul det låter va?! Nej, jobba gratis är aldrig kul.


take a look at that angel



Hälsade idag på min barndomsvän Caroline och hennes lilla Liam som är urgullig. Man blir ju lit sugen på att gå runt med en egen såndär, men sen tänker jag; nej.. INGA barn än på några år. Just nu känner jag mig lite som Rachel i vänner då Ross säger till henne; It's a baby, not a bomb! hahaha.


new rings.



två nya ringar från glitter.


Håkan Hellström @ Liseberg


20 000 pers spanade in Håkan på Liseberg igår och det var undetbart. Jag ÄLSKAR nej jag avgudar killen.












bad bad bad


Dålig uppdatering idag och så kommer det förbli denna fredag! Ska nämligen till Liseberg ikväll och kolla på Håkan Hellström! :) Ha en bra fredag. Vi hörs imorgon.


Todays



En fin sensommar/höstdag som denna fick jag se ut såhär.

skinnjacka och sjal - HM, skjorta och väska - Zara, linne och leggings - gina tricot, boots - monki, solglajjor - indiska, nitarmband - tradera


Right now



spotting; Alexandra is sitting on Carro's altan and is taking a very very very good glass of rosé, and is njuting of livet så att säga.


såjävlatypiskt



bild lånad av Elin
Åh så typiskt, att den kepsen jag spanade in på monkis hemsida för snart en månad sen och som inte har funnits i butik varje gång jag vart där, blir ombloggad av Kling, så nästa gång jag går dit kommer den verkligen vara superdupermega-slut. Den är så jäkla snygg och jag ska bara ha den!


hål i väggen



tisha - weekday..
Egentilgen skulle Carro strax komma hit och mysa med mig lite till idol med kvällsmat och glass, men hon har gått och fått sig en rejäl skallebank. Får mysa med mamma och pappa istället, börjar ju trots allt kl. 06.00 imorgon :/ Hade iofs vart skönt att prata med en jämnlik, de känns som om de var ett tag sen nu! Puss på er.

PS. Föressten, ett stort tack till Aleksandra som hjälpte mig med hur man redigerade korten på detta vis i photoshop :)


Min allra största skräck...


.... är spindlar!!! Jag klarar inte av dem. Små pyttar kan jag klara av att se utan att få världens rysning. Men nu när jag sitter här så snällt ser jag något stort mörkt röra sig i synvinkeln och kollar med en reflex dit, en STOR jävla spindel-jävel. AAAAAAAAHH pappa en spindel, kom hiiiiiit! Inget svar. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAA kom hit nu och döda spindel-jäveln, lite smått panikslaget och tårarna började rinna ut från ögonen. Fyfan spindlar är det värsta jag vet. En sak är säker, jag kommer ju inte kunna somna inatt iallafall. Vad är eran värsta fobi?


meet me at the hotel



skinnjacka - hm, tunika - Lager 157, jeans - gina tricot, converse, solglasögon - indiska.
Dagens på jobbet, fick bli en snabb och tråkig mobilbild!


nobody puts baby in a corner



Får väl säga rest in peace till Patrick Swayze som dog inatt. Btw, en liten grej bara, det sägs att min morfar var på pricken lik Patrick Swayze när han var ung, haha jahg ser ju ingen likhet nu i dessa dar!


put a spell on you



God morgon. Ville bara tipsa om denna läckerbit från CHICY, jag tycker den är skitsnygg och det kan definitivt bli ett inköp, när lönen kommer då! Nu ska jag upp och slänga på mig kläder och dylikt innan jag drar till jobbet. Vi hörs ikväll.


Ops I'll do it again


Kanske dags att synda lite strax?! Ni som känner mig bra vet exakt vad jag pratar om! Får se får se. By the way så lägger jag upp två par skor som jag ska sälja på tradera, ska strax länka dit! så om du är ute efter ett par snygga partyskor så kan du få två par strax :)

Här är sko-par nr.1  och här är sko-par nr.2

spana in spana in spana in!


everybodys fool



linne och haremsbyxa - Gina tricot, skärp - mammas gamla, smycken - tradera, egengjort, bikbok och hm

Nu drar rastlösheten över maxgränsen. Fan är ingen hemma, så jag kan komma och hålla lite sällskap. Annars går jag la ut och typ kastar sten i en bäck eller nått.


It's time mother******



Nu är det dags att ta tag i saker och ting, later aligator!


Dubble printed skull



Nu är jag hemkommen från systeryster som bor låååångt ut på landet. Ikväll kommer den nya svenska serien på 4:an tror jag!? Någon som ska se den?


welcome my dearest dear



Hej och välkommen, hoppas du ska trvias i min lilla boning!


Let me throw you around



Jag såg ut såhär igår dagen till ära! Det blev en massa flängande igår runt runt runt. Planerna var en nykter spontan kväll på trägårn för att bara dansa loss alla bekymmer lite, men de slutade att vi hamna på en förfest i Länsmansgården och sedan flängde vi ut ända till Särö. Nu ska jag kasta mig in i duschen, vi hörs sen.


Ikea-besök



Har vart på Ikea med mamsen idag och det resulterade i en laptop-bräda, nya örngott och en klädhängare :) Sedan köpte jag mig dessa byxor på hm. Nu ska jag fixa lite här, har mycket att göra de kommande timmarna så nu måste jag börja innan kvällen börjar dra igång med sina planer.


Gårdagens dagens



såhär såg jag ut igår dagen till ära!

skinnpaj o klänning - HM, boots - monki, väska - Gina tricot, smycke - egengjort

 


nu så är det fredag


Nu sitter jag hos Carro och dricker ett glas vin. Vi ska bege oss alldeles strax mot Askim. Har inget mer att skriva, vi hörs imon med bilder :) Ha en gööra gó fredagskväll.

Ny design? Ja tack!



Jag är inte den bästa att trixa med html-koder, men jag kan och är Ganska duktig iallafall, men skulle verkligen ha någon som hjälper mig. Därför valde jag att vara med i denna lilla tävling :)


dagens



inget märkvärdigt alls, bara såhär jag såg ut en helt vanlig jobbdag som innebär att man får nersnorade kläder.

Imorgon blir det hemma-fest. Ska bli skoj faktiskt, inte varje dag det inträffar nuförtiden, men vad ska jag ha på mig? Mjo, problemet är halvlöst! Föressten tågbiljetterna till Stockholm är bokade! :) Nu ska jag dra mig tillbaka med boken upp i nyllet sen ska jag sova!

 


It's time



Ni missar väl inte idol ikväll? Eller ja milda Mathilda, det börjar ju nu! Skoj skoj skoj, nu ska man ännu en gång mega-skämmas för svenska folket. Jaja, ett gott skratt förlänger livet!


Done baby



Vad tycker ni? Själv är jag meganöjd, men inte riktigt helt klar, fattas som sagt en del kedja, nu ska jag hoppa in i duschen! Puss


pyssel-dags






Nu ska jag pyssla lite samtidigt som ja kollar Project runway! jag blev mega-inspirerad av ett armband i en tjejs blogg. Vad visar jag sen när det är klart, men just nu har jag inte tillräckligt med kedja, men ja kan göra ett provosoriskt, det kommer bli ASBALL!


Oh my fucking GOD


wow wow WOW, finner inga ord!

Nu är det dags igen för Christopher Kane att desgina för Topshop! JAG GILLAR DET! Fy fasiken vad snyggt, det kommer ut i butik 23 september, vem kommer stå brevid mig och banka på portarna när det öppnar! Så typiskt att de är 2 dagar innan löning, ni sparsamma typer har tur! Jag ser helst av allt att klänningen blir min!

Dress me up



sjukt snygg body från HM... den vill jag ha!

Idag startar förhoppningsvis det nya livet, eller nej inte än på ett tag, men idag tar jag tag i det och jag ska kämpa! Nu blir det frukost sedan jobb. Hasta la vista.


Mys vid delsjön





suck, alltid är det något!





Vi skippade promenaden eftersom Carro är halv handikappad. Vi började med att dra kosingen mot paprika för att köpa baguett samt sallad sedan drog vi oss mot Delsjön. Där satte vi oss på bryggan i solen och åt och hade det mysigt, sedan åkte vi till Triumf glass och slösade lite på mitt presentkort :) Till slut åkte vi hem till Carro och kollade på Twilight. (kan inte tröttna) Men nu är det dags att sova, en arbetsdag väntar imorgon.


Promenix





































Nu ska jag ut på lite friluftsliv med Carro och Carro. Vi hörs sen. jagärkaffesugensombaraden.


perfect time to say goodnight




























Det här skulle verkligen kunna vara jag just nu. Helt avdäckad, jag kommer nog somna vilken sekund som helst, ville bara skriva godnatt till er sötingar! Kom precis hem, har hämtat mamma och pappa, dom är inga riktiga partyprissar dom inte, men idag är det tur för mig! Jag är sjukt pizza slash kebabtallrik-sugen åt aldrig de förut :( Aja godnatt!

Caroline Strömberg vill jag hälsa till nu också, bara sådär! Eller?!

Slumdog-ad




Nu är även jag också Slumdogad, vilken otroligt bra film, många olika känslor! Nu ska jag ta mig en powernap i två timmar eller något och när jag vaknar ska jag dricka upp mina Redbull's och så kommer jag tillbaka antagligen om inte pappa har ring än. Fyfan att man ställer upp på att vara taxi mitt i natten när ja va vaken i ett dygn igår med lite sömn :/


Den nakna sanningen



If I wanted silence I would whisper, and if I wanted loneliness,
I choose to go. And if i'd liked rejection, I'd adition.
And if i didn't love you, you would know!

push the feeling on



Efter några om och men igår så sluta det med utgång. En kväll som startades hos Linda med rosé och grogg, sedan drog vi oss mot PUSH. Trevlig kväll typ. Idag är jag chaffis åt mamma och pappa som ska supa till det, så jag förbereder mig här hemma, ska strax gå och handla pizza, fanta och MASSA redbull.


Fredag i stan








Shopping dag idag, hittade en massa skoj :) 2 nya jackor! Nej, som vanligt är jag i sista minuten nu måste jag springa till bussen, ska  hem till Linda och pimpla vin! Ha en trevlig fredags kväll, fredag hela veckan! Eller hur!?


NEW YORK



såhär ser jag ut idag, har inget mer att säga!
/)¤(/)&(=))%&%%¤(
btw, ser ni nu att jag har klippt mig? :(

väst - HM
t-shirt - weekday
shorts - MQ
väska - Zara
gummistövlar - scorett


En dag på stan



Vi käka thaimat


Sedan blev det en vanlijlatte på Esspresso-house och Mia stoltserar med våra PINK-biljetter


och med mig hem fick jag ett schampoo och ett nytt (samma som jag tappa i lördags) läppstift från MUS


Hittade verkligen INGENTING i stan, besviken är vad jag är, shopping är min tröst och just nu behöver jag tröst, damn it. Btw, imon har jag en dejt!


Idag ser jag ut såhär


 


typ-tvär-ångest


nu bråkar bilduppladdaren med mig så detta blir ett bildlöst inlägg!


Imon ska jag klippa mig, buhuu, JAG VILL VERKLIGEN INTE. Men det måste göras, får trösta mig själv efteråt med lite shopping och nån god kaka kanske? haha. Nu blir det So you think you can dance och världens bästa serie; Little Brittian..
Nu ska jag nana. Godnatt gott folk.


Some me-time



detta sysslade jag för en stund sen, måste hålla min hud vid liv...


sedan blev det en spontan joggingtur/powerwalk med min älskade fia-lotta. det är så skönt att vi alltid har så mycket att prata om, även om vi syns jämt!

Vet ni vad jag ska göra imon :( :( ? Det får ni veta sen!


enbart för dig Carro


Ingen rolig bloggdag idag heller, har inte hittat något speciellt att skriva om, så då får det vara! Men nu ska jag ha lite egenterapi en stund sedan återkommer jag med nyheter (som är fasansfulla för mig) Tjing sålänge!

Nöjd nu Carro?! ääh, vafan latmask ut och spring med dig!


RSS 2.0