gårdagen


Gårdagen blev mycket shopping, alkohol och lite sömn.

Det började med att efter min arbetsdag (6-13) så åkte jag och Martina till kungsmässan som sagt. Där inhandlade jag lite grejor från Gina tricot och H&M..

två snygga toppar och en myströja
sen köpte jag ju den svarta toppen jag hade på mig igår (bild finns i förra inlägget)

Sedan efter kungsmässan blev det ju som sagt freeport där det blev shopping i himmelriket "Bellbox" och där inskaffade jag mig lite schampoo och silkesdroppar! Nästa gång blir det 3-pack dust it :)
 

Sedan kom jag hem käkade och började göra mig iordning inför kvällen med planer för Valand (studentklubben) men när jag möter Carro och Karolina i stan så är det helt plötsligt andra planer, vi ska till en hyrkrog typ eller vad man ska kalla de, lite mer privat. För Carros vän Sofia och hennes kompisar skulle dit. Så en kille fixade in oss och sedan kom även Martina. Var där i en timma kanske och tjötade med massa människor. Sedan skulle vi dra oss mot Valand, men när vi går ut från där vi var så får alla nån åkpass (från liseberg) liknande sak av vakterna så jag sträcker fram min arm också, för jag vill ju också ha det dom andra får, haha. Så visade det sig att det var gratis inträde på Deep på den grejen. Så vi gick ju dit, har aldrig vart där innan faktiskt. Helt okej ställe, men igår va en najs kväll för övrigt, hade skoj. Blev mer alkohol än planerat bara! Så jag var inte så pigg och fräsch när alarmet ringde kl. 6 imorse.
Sofia, han va jävligt snygg! haha

Idag var det pyjamasparty på jobbet, vilket gjorde det lite lättare för mig att ja knappt behövde byta om i morse. Så ja har gått runt i pyjamas hela dagen, dedu! Sedan kvart i fyra kom pappa och hämtade mig och vi åkte till centrum och hämtade mitt paket från H&M :) 1100:- fattigare nu. :/ Fan nästan hela lönen är slut på bara tre dagar!



det var min kväll det. Idag blir det soooova, jag somnar strax känns det som. Är så sjukt jävla trött. Fast jag vill åka in och träna sen vid 9, så det kanske kan bli en powernap. Vi får se. Om jag somnar nu och sover ett tag så kommer jag aldrig orka träna! :( dilemma för fan! Ha en trevlig kväll, imon är det helg :)

lite rund under fötterna sådära


Nu sitter jag hemma, kom precis hem från Martina. Hon ska på dejt idag. wiiie. Tog några glas vin. Idag blir det utgång för min del, och nej jag är inte ledig imon :/ börjar 07.45 :S
Har vart på kunsmässan och freeport idag med martina. Har inhandlat lite godsaker, bilder kommer på det imon när jag har hämtat ut paketet från H&M med resten av godsakerna :) Träffade Chris idag med, mycket naajs. Får bli snart igen, finns inte många som du!

Såhär ser jag ut ikväll, funkar det eller?


chilla med den cpiga blicken då!!!

god kväll


Idag har det vart en lång arbetsdag, pust! Äntligen är jag hemma. Haha och när jag tänker efter så är äta de enda jag gjort sen jag kom hem, då jag käkade middag, ris och kyckling i currysås sedan efter de åkte pappa och skulle posta brev och kom hem med fika, en crossiant med nutellafyllning i av något slag (det absolut godaste jag ätit på länge) och sedan cashew och jordnötter.. Haha MATVRAK. Och nu sitter jag här. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. ORK. Är sjukt trött och seg, men sedan kommer ju Desperate housewhifes som jag bara inte får missa! :)

Ska man haka på utgång imon eller? Förut lutade det kraftigt mot nej, men nu börjar det dras mot ja.
Fan, man lever ju bara en gång + att jag måste få bort dessa tankar och få in nya positiva tankar. För det värsta jag vet är mega deppiga och gnälliga männsikor som låter deras problem gå ut över sina vänner, men det är just det jag själv sysslar med nu och många märker detta. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag vill vara glada Alle som ser livet från den ljusa sidan och njuter till fullo utav singellivet. Men det är något, något som saknas och de verkar vara så jävla svårt att hitta detta, få det, fylla tomheten. Just för mig iallafall, andra har jättetur, men inte jag. Inte ens nångång. Ska nog tröstshoppa mig ett par stövlar imon. Haha måste hitta något annat att trösta mig med, lär bli jävligt dyrt annars!

Nä, nu blev detta ett jättedepp inlägg, nu måste jag ut imon. Utan att dricka för mycket för en gångs skull. Jag ska göra revolt mot mitt motto och Magnus Uggla's låt "Jag dansar aldrig nykter" för det är exakt det jag ska göra!

Nu kallar duschen.
tjing och godnatt, ska upp innan tuppen imon.

tandläkaren!!


Idag har jag vart hos tandläkaren och lagat ett hål, har haft ett hål innan och jag har inga bra minnen från min första lagning då bedövningen inte tog, fyfan va ont de gjorde, så då fick jag dubbel bedövning. Snacka om att jag va NERVÖS idag. Men det gick hur bra som helst och jag kände inte ett skit, det var ett litet litet hål som gick på 10 min att laga!
Gud va skönt att det är över. Hörs sen, nu börjar jag jobba om 30 min.

Vila i frid!


äter jag nu, satt som handen i handsken! :) Som jag nämde i de förra inlägget så skulle jag göra lite tröstshopping till mig själv idag, skorna blev de dessvärre inte med lite eftertanke, har inte bestämt mig än hur jag ska göra med dom. Sjukt snygga stövlar asså, men ja kommer ju halka varje gång de regnar ute. haha. Byxorna hittade jag, fast jag trodde dom har höga i midjan, men så var det inte :( dom hade vart mycket snyggare så! eller ja, snyggare iallafall.


Är dom inte snygga?!!

Resten av kvällen blir det fortsättning av mitt OTH tittande, är helt fast nu. Man relaterar så mycket till dom och känner igen sig i de flesta lägen. Usch, inte bra att titta på de egentligen för mig, men men.



H&M's vårkatalog kom hem i brevlådan idag också, kikade igenom lite snabbt förut men nu ska jag ta mig en noggrannare titt! :) älska älska älska.

Idag måste jag tyvärr avsluta mitt blogginlägg med lite tråkiga nyheter! Min mamma kom in till mig förut och sa att morfars bror Johnny gick bort inatt. Han var så ledsen stackars morfar, men det är allas tur nån gång, ingen slipper undan. Nu låter jag säkert lite egoistisk, men jag är glad att jag inte kände han mer än vad jag gjorde samtidigt som jag är ledsen för det, men jag skulle nog inte palla att förlora någon i nuläget när jag redan mår som jag mår. Johnny var en riktigt gó gubbe, men jag har inte sett han sen jag var liten, har bara haft telfonkontakt med han, hans humör var alltid på topp. Hoppas du har det bra där du är nu. Vila i frid

Tröst shopping


Idag har lönen kommit och då blir det tröst shopping, känner mig inte så glad idag och det har jag inte gjort på närmare en vecka nu. Jag kommer in i min svacka igen, inte skoj. Då är shopping faktiskt det ända som hjälper, eller lite kärlek, men vem fan ska ge mig de? Så shopping överväger en aning mer. Och fall jag inte skulle hitta de byxorna eller skorna jag har spanat in idag så kommer jag bli fruktansvärt arg och besviken och säkert köpa något annat onödigt, bara för köpandets skull! Sån är jag! Kanske ska träffa Carro sen, fast jag vet inte om de blir av, men det hade vart trevligt faktsikt.

Ja det var allt för mig nu, nu är jag sjujkt hungrig.
Visar sen vad jag har inhandlat! :)
Puss på er

fortfarande bakfull


Åh, att mina bakfyllor sitter i ända fram till kvällen nuförtiden är sjukt segt, speciellt nu när det är söndag, så ska man jobba imon liksom. Tur att de är studiedag så jag är ifrån barngrupp iallafall, inte så kul annars! Höstlov är det ju nu också vilket förhoppningsvis innebär mindre barn. Då hinner man göra så mycket mer saker istället för att leka polis!
Nu har jag tagit en liten paus från mitt OTH tittande med en kopp té. Är så inne i de nu, har precis börjat kolla på säsong 3, fjärde avsnittet. Nu får fan Haley och Nathan bli tillsammans igen, men de börjar gå mot rätt väg iallafall! Gårdagens smink tog jag bort nyss också, grymt gott att få bort den skiten. De är så jävla äckligt att sova med smink, men har inte orkat ta bort de förrän nu. Nu ska jag fortsätta kolla på OTH sen nana, är sjukt trött.

tjugoårs firande


Ja, igår firades Malin på sin tjugoårs dag. Mycket lyckad kväll faktiskt, tack för detta!
Började i Kärraton (en lokal vi har i området) och sedan strax efter elva fick vi skjuts in till stan mot Park Lane, verkligen jätteskoj, stämningen var på topp och alla var glada och taggade. Hände egentligen inget speciellt, blev mycket dans, tjöt och alkohol. Sedan som alla andra gånger går natten mot sitt slut och vi drar och käkar lite på donkan och sedan taxi hem till Malin (blev mycket vel och ramlande där emellan) och satt och dega en stund sedan somna vi. Haha två fick sova på golvet i köket, haha Malin var ego och hade sängen själv (haha) och jag fick dela på soffan.

Sov inte alls mycket inatt, vaknade jättetidigt i morse + att man skulle dra tillbaka tiden i en timme och kunde verkligen inte somna om på en timme eller nått, de var otroligt jobbigt. Sedan har det mest vart bakfylla och deg idag hos Malin och så kom pappa och hämtade mig för en stund sedan, så jag kom precis hem. Han är så snäll min papii.

Bilder tog jag inga igår, glömde kameran, men Emma ska ha massa bilder, haha alltid kul att kolla på dagen efter! :)

jävla gap


Pappa har hemma grannarna och dom sitter och skriker till hockey :/ så jag får typ sitta inlåst här inne, men jag måste ju sminka mig, behöver badrumsljuset liksom! Idag ska jag till Malin, eller ah en lokal där det blir käk och förkrök och sedan utgång. Ska bli trevligt faktiskt, inte varje dag man fyller tjugo liksom. Min dag kommer snart också, om två månader typ, lite mindre! Då jävlar blir de partaj.

Idag hade jag tänkt se ut såhär, fast jag tror att jag ska ta ett annat linne som jag hittade nyss, ah jag tar de istället!



Grattis Malin på din tjugoårs dag! hurra hurra hurra hurra

god morgon


Oj, jag somnade så tidigt och gott igår, somnade redan halv tolv, var sjukt trött.
Det blev en idol-kväll hos Carro igår, fick med mig Linda dit, var inte kvar länge efter idol hade slutat för både Linda och jag var sjukt trötta. Nu blir det en sväng till backaplan för mig, ska köpa mer ansiktsmasker! Sen ska jag sola och sen börja göra iordning mig smått, vad ska jag ha på mig idag? Hmm.

Man har ju sett han i snyggare tillstånd


Carro om Lars "Han ser chack-skadad ut!"
Linda: "Ah krigskadad ja!"
Jag och Carro: "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA"

faceal care


Inflyttningsfesten blev flyttad till nästa vecka, så det blir en lugn kväll ikväll bara med chill, men imon blir det ju fest, så det ordnar upp sig ändå. Så idag passade jag på att fräscha upp mig lite med en powernap och sedan ansiktsmask, precis vad jag behövde!



Ansiktsmask är alltid gött och se så fin man blir efteråt!

igår och idag


Äntligen fredag! Har vart en otroligt soft dag på jobbet idag, började klockan sex (inte lika soft) och slutade 12.30, det var soft. Åkte hem (tog bilen pga. de ruggiga vädret) lämnade matlåda, hämtade pengar och gick och sola. Hur skönt som helst, stendäcka, kan man säga!

Igår var jag på café med Linda, Cattis och Jenny, var riktigt mys, har inte träffat dessa töser på jag vet inte hur länge, tyckte att de var skoj att se dom iallafall. Fanns ganska mycket att prata om. Som vanligt fast denna gång med mer skvaller! :) Sedan kom Gordon och Tolle men då var det dags för mig att åka hem.

Idag blir det förmodligen inflyttningsfest och imorgon 20-års fest. En festlig helg med andra ord!
Vad ska jag ha på mig???
Har inga  pengar att köpa något nytt heller.

På tal om pengar, dessa planer jag har nämt tidigare måste nog bli förskjutna fram till nästa höst, får nämligen kanske vara kvar på jobbet ändå i ett halvår till. Egentligen är ju inte barn mitt kall men jag får tänka logiskt och spara ihop pengar till denna utbildning/kurs så jag slipper få massa lån bakom mig. Därför om jag får vara kvar (vilket verkar vara ljust nu) så kommer jag stanna fram till semestern nästa år och sedan leva ut min dröm. Fast det känns så jävla seg att väntan blir ännu längre. Vill göra det nu nu nu.

ingen ork


nu har jag sovit en stund, mycket skönt var det. Märkte inte ens att jag somna eller att jag var trött, bara somnade pang bom, som en stock! Sedan väckte pappa mig med sin underbara  stämm och sjöng: "Jag kan en sång som går dig på nerverna......." ungefär 58 gånger, sedan blev jag irreterad och sa till honom att shut the fuck up. Nu sitter jag här. Skulle egentligen hittat på nått med Carro, men hon sa klockan två att hon skulle städa och fixa lite i 1-2 timmar, men hon är inte klar än. Skysst liksom, kunde ju ja egentligen hittat på något annat ;) men men, en till hemma kväll är ju aldrig fel!

får väl vara lite sentimental och se OTH ikväll igen en stund, fan går ju inte ett avsnitt utan att man lipar.

fisa bland folk


jag mamma och pappa diskuterade detta under middagen i lördags tror jag, då pappa börjar med att berätta att någon gubbe framför han på en hockeymatch fes minst 10 ggr, okej inte fes, fjärtade. Så dom satt bakom och klaga och sa fula ord till denna gubben så han till sist gick, inte mer än rätt tycker jag. Usch, om man har problem med magen får man väll hålla sig hemma och prutta ner soffan! Iallafall så kom vi in på om de är män eller kvinnor som fiser mest i allmänheten, då säger mamma direkt (SÅKLART) att det är män som fiser mest öppet i allmänheten. Men både jag och pappa dök på henne direkt och menar att så måste det inte vara, men mamma menar att män skäms inte för sånt. Då börjar mina tankar rulla. Hur fan vet hon de? För de första: Är hon en man? Har hon pratat med alla män i världen?
Bara för att mamma är försiktig, pedant och perfekt av sig (jämför henne med Bree i DH så förstår ni) så betyder de inte att alla kvinnor i hela världen känner som henne. Om jag får säga vad jag tror så tror jag att de är tvärt om. Om en kvinna behöver fisa t.ex om hon är på dejt, så går hon antingen på toa, (som alla andra) eller håller sig till en större folksamling, ingen kan bevisa att de just är hon. Fast de är säkert samma sak med män. Men jag tror att lika många kvinnor tar chansen i folksamlingar som män. Men de tror inte mamma, hon får bullar i öronen när man börjar tjata om de, för kvinnor tycker minnsan att de är pinsamt att släppa sig i folksamling. Men gör inte män de också?

story of my boring day


Idag har vart en väldigt tråkig dag av mitt liv i allmänhet, okej dagen är inte slut men jag är! Kom precis hem från jobbet och ska snart käka, sen duscha, sen kolla på DH och sen sova. Ska upp klockan fem imon, lite innan till och med. :/ Är så jävla segt med sånna här dagar + att vi har vart fyra personal kort idag så alla har bytt avdelningar titt som tätt hela dagen, fan vad man har flängt runt, inte skoj!


Men jag har humöret uppe idag ändå måste jag säga, har haft otroligt bra mejlkontakt med en av lärarna på utbildningen som jag vill gå och jag har anmält mig mer eller mindre idag och jag hoppas verkligen på att komma in. Då skulle mitt liv bli så jävla mycket bättre, men så jävla mycket fattigare! haha. Nä, nu ska jag berätta dessa goda nyheter till min mamma, inte pappa, han är bara skeptisk till detta. JAG SKITER I VAD DU SÄGER! OKEJ!!? mm så känner jag för att skrika, men de gör jag inte, haha.

Have a nice kväll änna.

aldrig nöjd.


fyy, vad onöjd jag är med designen. Som jag har ändrat nu igen. Tycker det är så jääävla skoj att sitta vid photoshop som jag har gjort i tre timmar nu. haha shit. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, sen hoppas jag att vi kan snacka. Men vi får se.

Vad tycks om min design, de är ju trotts allt nybörjarnivå :P Det ser man på alla små skavanker här och var.
Nu vill jag ha té. Hejdå

Idag är jag glad


Haha, märkte att när jag hade gått från jobbet idag så hade jag glömt byta från tofflorna till skorna. Blev ganska blöt om fötterna. haha

Jag tror att jag äntligen ska göra med mitt liv. Jag vet nu vad jag vill jobba med och jag ska utbilda mig till de efter årsskiftet! :) Om jag kommer in då så att säga, men jag ska inte avslöja något än. Utan vi får se om jag kommer in först. Men jag hoppas verkligen det, då blir jag glad. Jag känner att det är det jag vill och nu ska inget stoppa mig. Nä, inte ens du pappa, som är lite skeptisk till detta, men de skiter jag i.

Nu ska jag äta middag, blir spagetti och köttfärssås, kan nog äta en relativt stor portion, har rätt så många points kvar att äta idag. Så jag tar dom sista nu :)

god night sunday



Vilken slapp-dag det har vart idag. Har inte gjort mycket viktigt. Jobbat lite med designen så det dyker nog upp en ny snart här i dagarna nu :) tycker det är skitskoj, speciellt när jag lär mig nya grejer hela tiden och precis nu har jag sett klart "The incredeble Hulk" med mamma och pappa, riktigt bra film faktiskt. Såklart hade jag grönsaker och dipp till, har vart så jävla sugen på det idag! Det var så roligt när filmen tog slut så sa mamma: "Jaha ja, det var som uppgjort för en trea" så svarade jag: "Nä, tvåa" Haha men då förklarar dom för mig att detta var tvåan och jag har ju inte ens sett ettan! HAHA, jag visste inte ens att det fanns en etta! Eller jo, de kanske jag vet när jag tänker efter men jag har nog förträngt det, när den kom ut 2000 (eller när den nu kom ut!?) då jag var tolv år var jag nog inte så intresserad av Hulken. Men vi hade ettan hemma på tvixen också, så jag får se den imon. Tänkte se den här nere på rummet, haha men de går ju inte och jag orkar inte sitta i soffan däruppe och kolla. Näe, jag ska nog kolla lite sex and the city nu. Sen ska jag nana. Vi hörs imon. nattinatti



Om det skulle bli så, då skulle jag bli mer än glad

god morgon söndag


åh, det är redan söndag. Helgen går alldeles för fort :( Känns inget kul. Speciellt idag för jag vaknade 13.40 och nu har jag vilat ytterligare i en halvtimme. Haha hård kväll/natt igår. Så jag ska bara vara hemma och ta det lungt idag, vara lite tjock av mig. Ne, jag ska nog faktisk köra på grönsaker och dipp. mumma. Så blir det väll nån bra rulle också, aa söndagen är räddad. Sedan vid nio ska jag snabbt gå utanför dörren och träffa Carro när hon slutat jobba och lämna hennes smink, så blir det säkert massa tjöt om gårdagen haha.

Måste säga att jag blev faktiskt ganska full igår, eller ah ganska för full. Men det var en helt okej kväll. Började med förfest hemma hos Carros kompis pojkvän, sedan slutade de med att de var bara jag och Carro som åkte in till stan, för vi var tvugna att vara på trägår'n innan 00.00 men Carro var så jävla seg så vi stod inte i kön förrän 23.55 så vi kom ju inte in innan 00.00 så vi fick inget gratis inträde som planerat eftersom båda var fattiga. Haha, så skulle vi inte handla i baren så mkt heller, men det höll ju inte heller. Haha men de va lite kul med bartendern, haha jag hade beställt av han innan så står jag på andra sidan baren nästa gång vid en annan bartender, men då kommer han andra fram och säger: "Jag får inte hjälpa dig för det skulle han där borta göra"  I sådana lägen känner man sig lite speciell, iallafall sedd. De va kul att få lite uppmärksamhet så.


Jag och halva Caroline i somras när vi va på Haddoks och kollade på Björn Rosenström. Det är en kväll att minnas! Vi har ofta väldigt skoj när vi är ute tillsammans, men den kvällen är att minnas. <3

Nä, nu mår jag fett illa så jag ska kolla lite one tree hill och dricka sprite och kanske sova lite till :) Caroline's mammas kommentar igår var bäst, men vad hon sa går vi inte in på nu. Haha de lät så skoj när Carro berätta det.

utgång ikväll


Då blir det utgång ikväll med Carro + fler. Hoppas på en rolig kväll, fast det är en budjet-kväll ikväll. Vi kommer hamna på trägårn eftersom vi får gratis inträde där idag innan midnatt. Så ja. Klarar mig inte långt på 300:- det är det enda jag äger och har. Jag är så jävla dålig på att vara ekonomisk och spara mina pengar. Jag måste börja göra upp en budjet för mig själv. Men det kommer inte hålla ändå, jag har för kass lön helt enkelt. Måste byta jobb. Eller utbilda mig, fast då får jag ju ännu mindre pengar under tiden. Jaja. Jo en fråga till er är det någon som har tips på en bra festvåning/lokal att hyra i Göteborgs trakterna?




såhär såg jag ut igår, en helt chill kväll i soffan
framför idol.

Nu kallar duschen, jag uppdaterar mer senare. TJING

god morgon


Vaknade för en stund sedan och åt lite god helgfrulle. :) Gick och la mig en stund sen igen, perfect in time for Mami inc. Asså när man ser det blir man ju sjukt sugen på att tatuera sig igen, men jag måste komma på den bästa som ska sitta på rätt ställe. Jag vet vad jag vill ha och jag har tre stället att välja mellan, jag vill ha en älva som sitter på höften eller ryggen/axeln eller i ena kanten av svanken. Vi får se vad det blir, hittade en sjukt najs bild för ett tag sen.



är den inte sjukt snygg??!

Jag har ju redan en tattoo, men de är så sant som alla säger, man nöjer sig inte med en. Så är det i många fall iallafall. Till vintern blir det dags för min andra tror jag. Vi får se med pengar och fall jag har hittat någon bra! :)



här är min tattoo när den precis är nygjord fast bilden är tagen från en konstig vinkel så den ser lite konstig ut, men det där är min lilja iallafall :)

no mercy till våldtäcksmän


Är det inte dags att haffa våldtäcks-mannen som går runt i Mölndal nu? Han har gett sig på samtliga tjejer, går efter dem och våldtar inne i deras lägenheter! Polisen har bra signalament, så komigen! Min syster bor i området och han har försökt ge sig på någon i några trappuppgångar ifrån henne, snacka om att man blir orolig. Jävla idioter som håller på så. Hur fan kan man njuta eller över huvud taget tända på att våldta någon?! Blir så jävla förbannad... och mörkrädd!

Ikväll blir det idol med Caroline och bara ta de allmänt lungt. Sen blir det utgång imorgon :) Åh, mitt i allt, nu ringde Linda!!! :D det va jättelängesen jag träffa henne. weeei saknar henne faktiskt. Vi hade våra grymma tider i somras, speciellt i Grekland! Åhhh miss a lot.




PS. Det planeras en storalgen plan av Carro och Lina, hoppas att det går igenom.

längtar lite till jul


Satt och tänkte på det nu att det bara är 68 dagar kvar till julafton! Tiden går så sjukt jävla fort, det var ju nyss sommar och man blir deppig för att hösten kommer, men jag tycker man ska se det från den ljusa sidan! Varje årstid har sin charm. Jag känner att jag inte alls är deppig på samma sätt detta året, skiter i att det är höst och snart viner, de enda som inte är så skoj är väll allt slask! Men måste säga att jag längtar ruggigt mycket till Liseberg öppnar igen i november och det är "jul på liseberg" det är så jävla mysigt, med alla fina träd helt fullklädda med ljus, så jävla vackert. Perfekt place för en första eller andra dejt faktiskt. Äh, perfekt för alla tillfällen faktiskt! Haha, vilken julstämning jag fick nu. Mm, det är mysigt, håller ni inte med mig?



Ikväll blir det ett eller två one tree hill avsnitt för min del, måste komma igång me det igen så jag inte glömmer av vart jag är :) hehe, så ser min kväll ut. Efter helgen börjar jag med viktväktarna igen, ska bli av med de kilorna jag har gått upp. Sen måste ja tänka på min kost överhuvudtaget, sluta småät!

nails done!


Gött att sluta tidigt idag, känner att jag har hunnit med att ha en fritid idag, annars är det ju bara hem, äta middag, kolla på tv sen lägga mig. Men idag har jag vart i stan och fixat naglarna :) äntligen. Rena renoveringen på dom blev det. haha. Sen träffade jag Carro så gick vi hit och började kolla på Atonement (försoningen) kollar la klart på den sen, men nu är det middagsdags för båda två, tajmat och bra! Ska äta pannkakor idag, mumsmums. Det var inte igår man åt det. Sen får vi se vad vi hittar på senare, beror ju på vad Göteborg och folket har att erbjuda idag :)




Här har ni mina snyggingar som blev fixade idag, är ju naturlig förstärkningmina egna naglar med lite glitterlack på för att göra dom lite roligare, men nästa gång blir det glittermanikyr och gången efter det nyårsnaglar :)

ny design, IGEN


Är fortfarande inte hundra% nöjd! Men jag lär mig mer och mer i Photoshop, otroligt skoj tycker jag. Imon är jag tidig vilket innebär att jag börjar kl. 06.00, sådär kul. Men jag slutar 13.00 de är göttans. Då ska jag in till stan och få mina naglar gjorda, äntligen, har inte gjort sen Grekland! :/ Har ju vart sjuk eller haft möte på senast bokade tider. Men imon äntligen. Fast jag kommer skämmas fett mycket när jag langar fram mina händer på bordet, naglarna är inte vackra nu, men de är ju därför jag är där!

Nä, som sagt upp tidigt imon, vilket innebär att lägga sig tidigt så jag måste hoppa in i duschen nu och sen börjar Desperate housewhifes och efter det ska jag nana. Nattinatti

dagens låt


Här kommer ett najs klipp från youtube med världens bästa låt som är med i världens bästa film! [A walk to remember] Om du inte har sett den, se den! Åh, den är så sjukt bra, en film som alla borde se. Blir tårögd bara av att tänka på den, nästan iallafall!

Swichfoot - Dare you to move


at work


Nu sitter jag på jobbet, fick ta lite längre rast, har precis käkat min mat och luftat mig lite. Sitter här och försöker ändra på designen lite, men de går inte så bra. Fixar det hemma sen istället, ska se då om jag kan åstadkomma något. Blir ju fan aldrig nöjd! Så ja, vi hörs sen nu ska jag städa i personalrummet lite tänkte jag, ska bara svänga förbi asos först. :)

har jag kvar dom?


God morgon bloggen!
Nu är jag snart påväg till jobbet, ska bara borsta tänderna och fixa håret först. Hittade min gamla levis baggybyxor som jag nog köpte för tre år sedan, de var mina favvobyxor förr och jag har nästan helt glömt av dom, men nu hitta jag dom i garderoben och jag kände att det var en baggydag idag!



Nu måsåte jag kila, ha en suverän dag, vi hörs sen. Slutar sent idag :( (närmare bestämt 17.45) PUSS på er

ny design


Är inte speciellt nöjd med den än. Men den är under reparation kan man säga, eller renovering kanske är bättre ord! :) Nu har jag fått mitt té och jag ska snart gå och borsta tänderna och tvätta bort mitt smink. Vill lära mig så mycket mer om design, tycker det är sjukt kul och man kan göra så mycket skoj med bloggen :) sånt gillar jag. Men den är inte helt ful iallafall, eller? 

Gött att jag får sova ut lite imon, fast de beror ju i och för sig på när jag lägger mig hehe. Ska upp vid halv åtta ungefär, börjar kvart över nio. Så nu får jag väll säga godnatt då.

I don't know, but I hope so.

så var det överstökat


Snacka om att det har varit en lång dag på jobbet idag! Började kvart i åtta idag och tog ut en halvtimme, gick hem fyra, åt snabbt och var tillbaka på jobbet vid halv sex för att vi har haft föräldramöte från halv sju till åtta, så jag kom nyss hem. Stannade ju kvar efteråt pch pratade med föräldrar! Har verkligen fruktat detta hela förra veckan om inte mer, väldigt nervöst. Har ju vart med om de två gånger innan, men jag har ju inte speciellt mycket skinn på näsan och fruktade obekväma frågor, men det gick hur bra som helst! :) Har otroligt goa föräldrar i barngruppen som stöttar och står bakom oss, sen finns de ju viktigpetters såklart! Men de är inte så farligt ändå!



Jag har ju precis köpt nya UGG's men jag kan verkligen inte motstå dessa snyggingarna från asos.com detta blir mitt nästa köp, fast de får bli när lönen kommer, annars har jag ju inte råd med nöjen, med tanke på att jag går ut i princip varje helg! (ajaj) Ikväll blir det en lugn kväll med mina favvo mjukisbyxor och té, kanske en bra film, kommer inte mycket på tv idag, åååh Pearl harbor känner jag för att se, eller så blir det nog sex and the city avsnitt, hehe.

Är på sjukt festhumör och de va jag igår också, speciellt i bilen med Carro, då blev båda det :) haha alltid vi, partyfreaks. Nä nu ska jag starta vattenkokaren, vi hörs senare eller imon gott folk.

hektisk söndag


oj oj oj, måste säga att jag har hunnit med ganska mycket idag. Storstädade i mitt rum, mycket skönt, sedan fixade mig iordning och skulle ju gå på handbollsmatchen som jag hade lovat Carro, (fast först åkte vi till centralen och köpte med oss chai) men de fanns en baktanke med det hela (din jävel) då hon säger strax innan vi ska åka: "Vi ska sälja bollar!" hahaha "VA?!!" tillslut gick jag med på det, men de va inte bara att sälja bollar, nej nej, de va något jävla lotteri! haha, lite skoj var det, men inte så! Sen efter halvlek fick vi gå in och kolla på matchen, TACK! Efter det åkte vi hem till Sandra så Carro kunde hämta sitt smink och sen hem till henne och käkade. Ris och fiskpinnar faktiskt, jag har inte käkat fiskpinnar på mer än tio år, jag tror de va när jag gick hos dagmamma som jag åt det senast, de är inte så dumt faktiskt! Sedan blev jag och Carro sjukt rastlösa så vi åkte till Lina på Tjörn och lämnade pengar till henne för att fördriva tiden och nu sitter jag här. Oj, de lät mindre än vad det känns. Nu ska jag se på sex and the city eller one tree hill, kan inte bestämma mig, tror de blir SATC för OTH är mycke längre, större risk att jag somnar mitt i ett avsnitt.

Imon blir ännu en lååång dag på jobbet, föräldramöte från halv sju till åtta :/ Avskyr dessa möten, blir jämt så nervös. Wish me luck!! Godnatt Sverige.

storstäd


så, nu har jag städat och fixat och donat i mitt rum, det behövdes verkligen vill jag lova! Å nu tänkte jag hoppa in i duschen snabbt men jag ska bara bränna klart min skiva först. Sedan ska jag och Carro åka och köpa chai och sen åka och titta på handboll vilket jag bara tycker är "såå kul" men men vad gör man inte för sina vänner? :P

Tack CT för barnpassningen med mig igår, var väldigt trevligt, men ja tänkte att vi skulle få en stund för oss själva när alla hade somnat men Filippa somnade ju inte förrän två halv tre :O Jag somnade också och vaknade när syrran och Christian kom hem lite efter tre. Sen åkte vi hem så jag somna inte förrän fyra kanske. Trodde att de skulle bli en relativt lagom tidig kväll, men nej nej. :) tack igen ct, mycket snällt av dig!

Dagens låt(ar):
Celine Dion - Alone
Anders Johansson - Alone
dom är så sjukt grymma båda två, de är ju likadana men
det är nästan att ja inte kan bestämma vilken jag tycker är bäst,
fast självklart slår ju Celine Dions Anders Johanssons röst på långa vägar.

skulle bara säga hejdåå


Yes, nu ska jag alldeles strax åka mot CT och hämta upp henne, ska bara bränna klart skivan, behöver ny musik i bilen! Sedan åker vi till sis och passar de tre små odågorna :P Hehe, hon är så söt min sis, hon har fixat tacos och bakat en äppelkaka till oss :) lite gulligt av henne tycker jag allt. Måste ha med mig kameran, har inte ett enda kort där alla tre tjejorna är med samtidigt, måste ju uppdatera deras uppväxt med massa foton :) Nä, nu får jag åka. Ha en trevlig kväll gott folk. PUSS

Hii me!


nu är jag jag, den fula utväxten är borta nu. Men jag hör fortfarande allas röster i mitt huvud, typ: [suck] "När ska du bli brunhårig igen Alle?" Så länge jag har kämpat för denna färgen, så mitt svar är när jag har tröttnat, men jag måste erkänna att jag börjar tröttna lite nu faktiskt. Men de blir inte förrän nästa höst i så fall som jag gör det brunt igen och då vet jag exakt hur jag ska ha det, jag och min frisör prata lite om det nu idag och vi är verkligen överens om allting, hon är verkligen den bästa jag nånsin har haft och jag tänker inte gå till någon annan sålänge hon jobbar med detta! Nu tänkte jag att jag ska fixa mig lite att äta och sen kolla på lite "sex and the city" sedan ska jag ju vara barnvakt ikväll. Ser fram emot det lite faktiskt. Dom är ju så söta tjejorna, men jobbiga. Yes, vi höres senare. Tack CT för att du ställer upp ikväll, a lot of love to you.

 

Yes, här har ni mig i tre olika varianter, bild ett är så jag ser ut idag, tagen idag till och med, bild två är jag brunhårig som ni ser, detta är nog för fem, sex år sedan haha long time ago, sedan bild tre är jag svarthårig och det är tre år sedan ungefär, men så ser jag ut i alla tre olika? Vilket tycker ni är bäst?


good morning


måste säga att jag klarade natten ensam helt galant. Var faktiskt ganska skönt att vara ensam. Var ju först hemma hos CT och kollade på idol och sedan satt och tjöta, men hon började bli trött och jag var inte på de bästa humöret, så jag kände att det var bäst att åka hem. När ja kom hem vid elva tiden ungefär så satte jag på "PS I love you" helt underbar film, hann inte se klart den bara, blev så fruktansvärt trött mot slutet, men jag har kanske tjugo minuter kvar som jag ska se sen.

Nu ska jag snart upp och göra mig en rejäl och nyttig frukost, sedan ska jag åka till frisören för att fylla i min utväxt. Funderar starkt på att bli brunhårig igen, men de blir nog inte förrän om ett år eller något, men nu börjar alla fråga mig "Alle, när ska du bli brunhårig igen" fast jag känner att jag vill ha långt hår innan jag färgar det brunt, men jag är splittrad, för samtidigt har jag kämpat så länge för att bli blond, i ett år och lite till. Jag får avvakta helt enkelt. Men jag vill ha längre hår iallafall.

Näe, nu ska jag upp och äta och kolla när bussen går. Jag orkar inte köra nu på morgonen. Haha, kan lika väl sova lite på bussen in till stan :) Ha en trevlig dag.




Här är mina nya UGG's :)

äntligen fredag


vilken helt lugn dag, helt fantastikt, har varit superkul idag och då har vi ändå vart inne hela dagen. Barnen brujar vara helt sjövilda på eftermiddagen om dom inte har vart ute, men idag, vilken dag. Om det hade vart såhär varje dag hade jag lätt velat jobba på förskola i hela mitt liv. Men det går upp och ner. Känns förjävla tråkigt att inte få vara kvar, men hör här nu att dom kämpar för mig och klagar till cheferna :) vilka kollegor va!

Nu har jag precis skrivit ut nya scheman och är påväg hemmåt, ville bara in och skriva snabbt om jag inte hinner sen. Är helt ensam idag, mamma är på Ullared tills imon och pappa fiskar hela helgen. Avskyr att sova ensam hemma. Får tvinga hem någon till mig. Haha trevlig fredaskväll på er.

finally


yes, nu i morse fick jag mina UGG's och dom är såååå fina :) hur sköna som helst är dom också. Bild på dom kommer upp sen, batteriet är dött nu, måste ladda de. Jobbar sent idag och ikväll blir det en idol-kväll hos CT och imon blir det frissan och vara barnvakt, en lugn helg så att säga, kan behövas, OJA. Nu måste jag sticka till jobbet, ciao.

god morgon... eller?

Vaknade för en stund sedan, har sovit i två timmar om inte mer, gud va skönt! Det behövdes. Men jag är fortfarande hur trött som helst, vilket är bra, för snart ska man ju sova för natten, ska upp och göra iordning mig snart, sen ska jag kolla på sex and the city ett eller två avsnitt sen ska jag nog kunna somna igen.

Varför kommer inte mina UGG's för från leverantören? Måste maila, dom ska ha kommit nu! Annars funderar jag på att avbryta processen och köpa ett par från www.asos.com dom är sjukt snygga! Aja, ska maila han nu, sen gör jag mig iordning. Blev ingen powerwalk idag! :( Tar det på måndag då, Carro är ju så sjukt lat så de finns inte :P ont i fötterna, tss. Hade du ingen bättre bortförklaring. hehe. Nä nu gäspar jag för fullt här, godnatt gott folk. fan vad gött att det är fredag imon!

tröttare än tröttast

FY fan, vad trött jag är. Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär. Va ju ute igår, blev Valand, helt okej kväll som va okej lyckat! Absolut inte tråkigt, men inte dunderskoj, bara skoj helt enkelt! :) Blev inte alltförsent [kom hem kvart i två iallafall], eftersom jag skulle jobba kvart i åtta idag. FY fan, vad borta jag var när mitt alarm ringde halv sju i morse, jag fattade ingenting, kände mig jättebakis, men det var jag ju inte. Men jag drack mer igår än vad jag skulle gjort, helt klart. Men vafan, nu citerar jag Carro "Man är ju ungdom" så man klarar det. Jag är glad att jag gick med ut, fick bort mina tankar för en kväll och bara hade skoj och dansade jättemycket. skojskoj.

Nu tänkte jag ta mig en powernap och sedan lite senare ikväll en powerwalk med Carro och bara tjöta massa skit som vi är så jävla bra på. Åh, Cattis ringde mig idag också, skoj, va längesedan nu. Men då jobbade jag så jag missade den, sen hade jag ett sms från henne där de stod "Balle"  kan du inte skriva ett sms där jag får reda på vad du ville? Haha, ringde henne nu både hem och till mobilen men ingen svarade! :( Kanske jobbar. Nä, nu ska jag vila i en timme eller nåt sånt. nattinatti.

oj skräll



hörde jag en skål?

Haha, idag blir det utgång för min del, just me and my babygirl Carro. En onsdag, jaja får skylla på att det är lill-lördag. Men jag tänker inte direkt komma bakis till jobbet imon och andas på alla stackars barn. Nej, blir hyffsat lungt och inte för sent, börjar liksom kvart i åtta imon! Så jag får hålla mig i skinnet, får bli en utmaning för det har nog aldrig hänt. Så nu ska jag fixa mig iordning och ta på mig mina nya jeans och skutta upp till ICA och köpa blanddricka. Ha en trevlig kväll, vi får se hur min urartar sig.

snart över

Nu är snart min arbetsdag över, skönt. Ska bara ha möte [rättare sagt pedagogiskt samtal] till halv fyra, känns segt när jag började klockan sex. Nä nu ska jag ta en frukt och dricka te. Vi hörs sen


pust

Vad tråkigt det är att söka jobb, men nu har jag sökt ett av dom. Väldigt tjeckt hade dom det, där i annonsen så kunde man klicka på en länk så kunde man skicka en ansökan direkt via en sida där man skrev in uppgifter, tidigare jobb, utbildning, refenser, personligt brev mm. Då slipper jag skicka det med posten, gud va skönt! Men samtidigt, om jag skulle få den chansen skulle jag både bli lättad och inte lättad. Klart jag vill ha ett jobb, men helst med kläder, fast de är ju rätt skönt att veta att om jag skulle få det så har jag ett fast jobb så kan jag bara fortsätta att söka och söka i butiker tills jag får det jag vill ha och då säger jag upp mig från det andra! Men jag hoppas fortfarande på de på Kappahl till jul, alltid en början. Hade vart sjukt skoj, vill verkligen. Snälla, kan jag någon gång i mitt liv få något jag vill? Fast helst vill jag ju ha, ah. Man kan ju alltid fortsätta drömma!

YES, nu ska jag se några avsnitt av sex and the city säsong ett som precis blev klart, sen kommer DH 21.00 iiiiih. Fan vilken soft kväll. Men nu måste jag äta. Fan tidsgränsen för mat i min mage har passerat, men jag har ju fan inte käkat middag, slutar ju kvart i sex, ska jag hinna hem och äta

ångest

nu börjar min jobbångest snabbt krypa fram! Vad fan ska jag ta mig till, vad ska jag göra? Finns det inte någon gång här i livet då drömmarna slår in?

Ne, nu är det dags att ta upp småttingarna. Hörs sen, PUSS

god morgon bloggen

Nu sitter jag på jobbet och börjar om en halvtimme, vad gör jag här redan kan man kanske undra!? Jag har vart hos tandläkaren nu på morgonen så det var onödigt att gå hem igen. Hade tänkt att gå ut och gå en powerwalk i 30 min innan, men det känns bara onödigt! Tandläkaren iallafall, hittade en början till ett hål i en tand (tur att jag har gratis i ett år till!) som ska lagas om ca tre veckor! Aj aj aj, tycker det är läskigt, har bara haft ett hål innan när jag gick i högstadiet, minns att det var obehagligt. Ska köpa flourtabletter och börja skölja med dentan som vi har hemma. Tycker att mina tänder är så fult gula så jag kommer nog önska mig en tandblekning när jag fyller 20, eller 21, vi får se!

Näe, nu blir det en frukostfika för mig med en kopp kaffe, som jag har sett fram emot hela morgonen. Kram på er!


segröv


Haha, fan vad seg jag är. Har inte hoppat in i duschen än och nu är ju klockan mycket. Känns som om den är fem eller nått. Har vart på jobbet i elva timmar idag, inte så skoj! Nu har jag hittat två jobb som jag ska skriva CV till imon och söka, på en förskola, jag vet inte varför jag gör det egentligen, i rädsla om att inte få något jobb eller nåt. Jag kan ju det området så det är mitt säkra kort, men min snälla moster ska kolla lite med någon hon kände om ett extra jobb i en klädbutik till jul, så skaffar jag mig lite erfarenhet och kan fortsätta mig uppåt sen :) Eller drömmer jag mig bort nu igen?! Man blir ju bara besviken i slutändan ändå. Nä, nu kallar faktiskt duschen, sen kudden.


"Till now I always got by on my own, I never really cared untill I met you,
and now it chills me to the bone, how do i get you alone?"

oj, är den så mycket.


Visste inte att klockan var halv nio redan :/ Hm, nu är det ju dags för mig att duscha, så slipper jag det till morran, då jag ska gå upp tidigare på min sena dag :( Bara för att man ska till den jävla tandläkaren, men egentligen ska jag inte lipa över det, är ju där kanske en gång på två år, eller ett och ett halvt kanske, nåt sånt iallafall. Och efter det tänkte jag att jag kanske skulle gå ut och gå en sväng, har en timme på mig innan jobbet börjar då! Har bestämt mig för att jag ska åg ut och gå mer. Nu såhär lagom tills snön snart kommer ;) men då blir det att gå och träna på gymmet! Nä, nu kallar duschen och sen ska jag nog se PS I love you.

nej, inte ikväll.

Åh, hade glömt av att det var kvällsplanering idag! Orkar inte med möte, kul att jag får vara på jobbet i 11 timmar idag, ingen mening med att gå hem mellan 15-17 så då fixar jag med schemat och ser att jag har för fan 7,5 timmar att ta ut på min plocktid, men jag har bara tillfälle att ta ut 4 timmar denna perioden eftersom det bara är två veckor kvar så då hänger dom med till nästa period!  åååh ork!




Hur ska jag göra? Ska jag söka barnskötartjänsten på heltid i torslanda eller ska jag ge mig ut i butiker(kläder) och ge ut mitt CV och hoppas att dem ringer mig? Eller ska jag börja läsa? Men till vad(??!) och det har jag bara en vecka på mig att lista ut... :/ FAN, nu suger allt! Förutom det.

söndag


Segt att det är söndag redan. Men men sånt är livet. Har vart en trevlig helg i allmänhet faktiskt, har shoppat lite idag på kungsmässan, blev en halsduk, sjal, skärp, ring och en jacka faktiskt. Kommer nog upp bild på det snart! Ingen aning vad jag ska göra idag, satt nu och skulle trixa med photoshop CS3 men de verkar inte fungera, de krånglar så jag måste hela tiden avsluta mitt i allt jag gör så nu orkar jag inte mer. Kanske ska testa en gång till. Håller på med en ny header, men jag kommer ju inte så långt innan de hänger sig! :( Får se om jag orkar sitta hemma ikväll bara, kanske träffar Carro sen eller nått, fast jag börjar ju i och för sig sex imon :(

mysig slappkväll

Ja, min dag har inte vart så spännande. Har vart bakfull i princip hela dagen, körde mamma och pappa in till bion vid sex, sen hem kolla lite på tv, käkade, sen ringde Linda och kollade om jag ville med hem till Emelie och kolla på film. Kunde inte motstå de erbjudandet! Precis vad jag behövde idag, tänkte sitta hemma och kolla på film eller one tree hill från början, men sen kom jag på att de skulle vara tråkigt att sitta helt ensam en lördagskväll. Vi såg nån film med Jake Gyllenhal och Reese Witherspoon, kommer inte ihåg vad den hette, helt okej, jävligt seg under hela filmen nästan, men till slutet blev det lite spännande. Och nu sitter jag här och ser "I samlarens spår" har aldrig sett hela den faktiskt, den verkar ju vara hur bra som helst, måste se hela den snart!

Imorgon blir det kungsmässan med mamma, syster och moster, ska bli trevligt. MEN jag får inte shoppa mycket. Får bli en fynddag imon :) Godnatt på er.

fy

Idag är jag bakfull, det är inte skoj. Men det var skoj igår :) Grattis igen till Mia som nu fyllt 20 :) Nu ska jag se fall jag kan fixa och trixa lite roligheter på bloggen. PUSS

iiiiiih mamma!

Jag brukar inte vara rädd för blixt och dunder, men idag är jag det. Har inte hört alls mycket dunder, men det har blixrat var 30:e sekund sedan klockan var lite efter sju :S och de håller fortfarande på! Helt sjukt. Var sjukt rädd när jag åkte från Moa och hela himlen bara lyses upp och man ser verkligen blixten alla konturer allt, usch. Får rysningar, blääh.

Ingen after work för min del idag, blev en sväng till havet med Carro och sen upp till Moa och hälsade på familjen S <3 Ingen annan förutom min egen familj har betytt så mycket för mig som dom. Synd att vi ses så sällan bara! Blir nog ett avsnitt av One tree hill idag ska jag tro. Måste bara upp och borsta tänderna först! Godnatt på er.

SLÄNG UT KAKJÄVELN!




så jävla bäst

Min kontaktannons!


Hej!
Jag är en överviktig hora som längtar efter lite hapyness i mitt liv. Jag älskar att suga av en falukorv och att äta snorkråka men jag avskyr fetma.
Jag letar efter en hjärndöd idiot som kan mörda mitt syskon med en urinerande gräshoppa. Du bör vara manlig och det gör inget om du är döv och stum och heldum.
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp surströmningsrens. Jag bor under Kungens säng. Kram!

 

 

 

 

Gör såhär:


Kontaktannons
Hej!
Jag är en __1__ __2__ som längtar efter lite __3__ i mitt liv. Jag älskar __4__ och att äta __5__ men jag avskyr __6__.
Jag letar efter en __7__ som kan __8__ med en __9__. Du bör vara __10__ och det gör inget om du är __11__.
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp __12__. Jag bor __13__. Kram!

 


1. Första siffran i ditt telefonnummer:

1. grön
2. bajsnödig
3. hemlös
4. eldsprutande
5. livsfarlig
6. bedårande
7. blodtörstig
8. minderårig
9. lågbegåvad
0. överviktig


2. Ditt stjärntecken:

Stenbock: ragata
Oxe: grismördare
Jungfru: vampyr
Vattuman: småbarnsmamma
Tvilling: nazist
Våg: boytoy
Fisk: sexgalning
Kräfta: surfitta
Skorpion: svärmorsdröm
Vädur: gynekolog
Lejon: lejontämjare
Skytt: hora


3. vilket datum är du född:

1-5: äkta kärlek
6-10: vild och galen sex
11-15: kannibalism
16-20: happyness
21-25: beroende
25-31: HIV


4. Din favoritfärg:

Svart: att suga av en falukorv
Gul: marsipangrisar
Lila: barfota skogspromenader
Blå: att porrsurfa
Grön: att kastrera hundvalpar
Rosa: att baka en god moderkaka
Röd: att få stånd i kyrkan
Annan: att leka kurragömma


5. Din hårfärg

Svart: skalbagge
Blond: snorkråka
Brun: bajskorv
Rött: gristestickel
Flerfärgat: skadeskjuten kråka
Annat: hundvalp


6. Favorithögtid:

Påsk: emos
Alla hjärtans dag: kattungar
Lucia: romantik
Midsommar: småbarn
Jul: att duscha
Nyår: fetma


7. Första bokstaven i din mammas namn:

A-B-C-D: hjärndöd idiot
E-F-G-H: David Hasselhof-look alike
I-J-K-L: blyg oskuld
M-N-O-P: hemlös gubbe
Q-R-S-T: skönsjungande kannibal
U-V-X-Y-Z: trädkramande hippie
Å-Ä-Ö: döende dammsugarförsäljare


8. Första bokstaven i din pappas namn:

A-B-C-D: borra ett hål
E-F-G-H: onanera
I-J-K-L: ha sex dygnet runt
M-N-O-P: massera mina fötter
Q-R-S-T: mörda mitt syskon
U-V-X-Y-Z: kasta lasso
Å-Ä-Ö: sjunga en duett


9. Ditt favoritgodis:

Choklad: otrogen bäver
Salt: urinerande gräshoppa
Surt: glödande fiskpinne
Sött: fyrkantig melon
Chips: vaselininsmord gurka
Nötter: neonrosa istapp


10. Din frisyr:

Kort: manlig
Page: kvinnlig
Axellångt: homofob
Långt: nazist
Rakad: trollkarl
Längre än långt: hårig
Dreads: förbannad
Annat: lik Thomas DiLeva


11. Första bokstaven i ditt efternamn:

A-B-C-D: döende i böldpesten
E-F-G-H: en varulv som äter småbarn
I-J-K-L: motbjudande från topp till tå
M-N-O-P: döv och stum och heldum
Q-R-S-T: lika het som Naken-Janne
U-V-X-Y-Z: i behov av att kissa på mina husdjur
Å-Ä-Ö: en kollonilott i Stockholm


12. Din favoritdryck av följande:

Mjölk: te
Vatten: kaffe
Öl: snigelslem
Vin: glögg
Cider: kiss
Starksprit/drinkar: surströmmingsrens
O´boy: diarré


13. Du åker helst:

Går: på den gröna ängen
Cyklar: bakom den röda sopkontainern
Bil: under Kungens säng
Buss: i Göteborgs slumområde
Tåg: här hemma
Flyg: fyllecellen på polishuset
Häst och vagn: i Red light district, den tredje luckan från vänster


dilemma

Så idag var det dags för after work, men jag vet verkligen inte om jag känner för det! Men jag tänker FAN inte sitta hemma idag, utan jag vill verkligen hitta på något. Jag blir galen. En öl hade ju inte suttit fel asså. Jättebra att man sparar pengar på att inte gå, men i mitt fall sparar jag pengar på att gå, för annars sitter jag inne på tradera som en annan galning och budar massor, eller så går jag in på asos och köper skor! Jaja, får se hur det blir.

en sockerbagare


Njaa, har aldrig påstått att jag passar i köket och detta har jag ännu en gång bevisat, skulle baka kärleksmums som blev totalt misslyckat, ser ut som en kladdkaka med cocos gör den också. :( Glasyren är svinlös och smakar sjukt mycket kaffe. Inget bra alls, men till min stora förvåning tyckte pappa att den var god! Vilken planet kommer han ifrån?!

Näe, nu kommer fortsättningen på oskyldigt dömd! Ciao

blir galen

Åh nu sitter jag här och försöker ändra min design, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill ha menyn och inlägged uppdelade i två boxar, hur gör jag det? Jag vill ha ny snygg header, med sånna blomgrejer man gör i photoshop, men hur gör jag det? Vill lära mig så mycket för jag tycker verkligen det är roligt. Jag behöver blogghjälp. Näe, nu är det snart dags för mig att baka kärleksmums, är inte av med mitt sug än, de blir klara right in time till idol :)


EMILIA

Här är den söta Ralph lauren klänningen jag gav till mina systersöttrar, här är den ena iklädd i klänningen! Isn't she adoreble!?

USCH!

Fy, idag på jobbet var det ett barn som spydde under mellanmålet, är ju ingen hobby att torka upp spya typ, men men, det måste ju göras, det värsta är att det är magsjuka. Var ett annat fall igår också! FAN om man åker på det. Inte okej. Känns gött att vara hemma nu. Är helt slutkörd idag, fiifan. Ska nog bara softa, men jag är så jävla gottesugen, men vi har inget gott hemma. Fan måste börja med pointsen igen nu, vågen börjar visa högre siffror nu! Är sjukt sugen på kärleks-mums, glass och godis :S

Blir nog några one tree hill avsnitt för mig nu. Sen kommer idol och sen finalen av so you think you can dance :) Kvällen är räddad, imon börjar jag sju, men måste vara på jobbet lite innan, har massa grejer att fixa, det kanske bara är jag som är ordinarie på avdelningen imon, känns sodär kul. Skönt då att sluta tidigt + att det är after work imon en sväng med Carro, ska bli najs. En öl hade suttit jävligt gött, eller två, varför inte fem?

RSS 2.0